Hallo,
Heeft iemand hier goede of slechte ervaringen met de club Domeinbulk
oftewel Morgana IT?
Ze bieden voor een laag tarief domeinnamen aan.
Groet,
Paul.
--
http://www.vandervlis.nl/
Likes: 0
Hallo,
Heeft iemand hier goede of slechte ervaringen met de club Domeinbulk
oftewel Morgana IT?
Ze bieden voor een laag tarief domeinnamen aan.
Groet,
Paul.
--
http://www.vandervlis.nl/
On Sun, 01 Apr 2007 16:44:00 +0200, Paul van der Vlis
<paul@vandervlis.nl> wrote:
>Heeft iemand hier goede of slechte ervaringen met de club Domeinbulk
>oftewel Morgana IT?
Google even naar Morgana IT en sla hun eigen sites over.
--
Peter Peters, senior netwerkbeheerder
Dienst Informatietechnologie, Bibliotheek en Educatie (ITBE)
Universiteit Twente, Postbus 217, 7500 AE Enschede
telefoon: 053 - 489 2301, fax: 053 - 489 2383, http://www.utwente.nl/itbe
Peter Peters schreef:
> On Sun, 01 Apr 2007 16:44:00 +0200, Paul van der Vlis
> <paul@vandervlis.nl> wrote:
>
>
>>Heeft iemand hier goede of slechte ervaringen met de club Domeinbulk
>>oftewel Morgana IT?
>
>
> Google even naar Morgana IT en sla hun eigen sites over.
Mmm. Klinkt inderdaad niet goed. Bedankt.
Ik ben nu aan het kijken naar http://www.namehosting.nl/
Is eigendom van Globe IT uit Rotterdam.
Tot nu toe niet veel slechts gevonden.
Of heb je een betere tip?
Groet,
Paul.
--
http://www.vandervlis.nl/
Paul van der Vlis schreef:
(..)
> Ik ben nu aan het kijken naar http://www.namehosting.nl/
> Is eigendom van Globe IT uit Rotterdam.
> Tot nu toe niet veel slechts gevonden.
Tsja, ik zie op de site dit adres:
Burg. Hazenberglaan 191
3078 HD Rotterdam
in de Whois staat als registrant:
Direct Services
Prins Bernhardstraat 54a
9251GR BURGUM
Terwijl de registrar alleen het door jou genoemde Globe IT is:
Globe IT
Groene tuin 147a
3078KD ROTTERDAM
KvK geeft een cocktail van die drie...
--
EP