Re: com, net, org domeinen
EL PIÑO schreef:
(..)
> Maar goed, laat eens een whois-output zien van een domeinnaam die via
> Namecheap is geregistreerd. Want anders is deze discussie toch zinloos.
Nevermind, met creatief Google'en heb ik er al een gevonden. Overigens
wel van iemand die er tevreden over is.
Maar in de whois zie ik toch echt dit staan:
Domain Name: JAMESSHUGGINS.COM
Registrar: ENOM, INC.
Er staat wèl:
Registration Service Provided By: NameCheap.com
Contact: support@NameCheap.com
Overigens vind ik ze niet eens zo heel cheap, ik registreer mijn
domeinen via TransIP. Dat is iets duurder door de lage koers van de
dollar maar ik heb er geen creditcard voor nodig en heb een Nederlands
aanspreekpunt mocht er iets mis gaan. Leuke is ook dat je daar wel de
naam van de registrar ziet (logischerwijs) maar dat je de naam van
TransIP gewoon kunt vervangen. Niet dat ik dat echt nodig heb als
particulier maar toch.
--
EP
Re: com, net, org domeinen
On Sun, 25 Mar 2007 14:00:11 +0200, EL PIÑO
<elpino@localhost.localdomain> wrote:
>Dat lijkt me heel sterk hoor, alleen de officiële registrar staat als
>registrar in de whois, lijkt me ook niet zo gek natuurlijk. Als je dat
>zou veranderen zou het maar een rotzooitje worden en is het ook voor
>bijv. de ICANN moeilijk te vinden wat nou waar staat. Dat stukje uit de
>whois is namelijk van hen afkomstig dus staat het bij hen ook anders.
>
>Maar goed, laat eens een whois-output zien van een domeinnaam die via
>Namecheap is geregistreerd. Want anders is deze discussie toch zinloos.
Enom en haar partners, dochters e.d. staan niet echt positief bekend:
http://www.theregister.co.uk/2007/03...t_registerfly/
--
Peter Peters, senior netwerkbeheerder
Dienst Informatietechnologie, Bibliotheek en Educatie (ITBE)
Universiteit Twente, Postbus 217, 7500 AE Enschede
telefoon: 053 - 489 2301, fax: 053 - 489 2383, http://www.utwente.nl/itbe
Re: com, net, org domeinen
Peter Peters schreef:
> On Sun, 25 Mar 2007 14:00:11 +0200, EL PIÑO
> <elpino@localhost.localdomain> wrote:
>
>
>>Dat lijkt me heel sterk hoor, alleen de officiële registrar staat als
>>registrar in de whois, lijkt me ook niet zo gek natuurlijk. Als je dat
>>zou veranderen zou het maar een rotzooitje worden en is het ook voor
>>bijv. de ICANN moeilijk te vinden wat nou waar staat. Dat stukje uit de
>>whois is namelijk van hen afkomstig dus staat het bij hen ook anders.
>>
>>Maar goed, laat eens een whois-output zien van een domeinnaam die via
>>Namecheap is geregistreerd. Want anders is deze discussie toch zinloos.
>
>
> Enom en haar partners, dochters e.d. staan niet echt positief bekend:
> http://www.theregister.co.uk/2007/03...t_registerfly/
Ik heb toch de indruk dat dit vooral een kritiek is op Registerfly.
Weet je evt. een club die je kunt aanbevelen?
Groet,
Paul.
--
http://www.vandervlis.nl/
Re: com, net, org domeinen
On Mon, 02 Apr 2007 13:40:07 +0200, Paul van der Vlis
<paul@vandervlis.nl> wrote:
>Ik heb toch de indruk dat dit vooral een kritiek is op Registerfly.
>Weet je evt. een club die je kunt aanbevelen?
Ik heb goede ervaringen met DomainDiscount24 (en haar moeder RRPproxy).
Zie http://www.domaindiscount24.net/.
--
Peter Peters, senior netwerkbeheerder
Dienst Informatietechnologie, Bibliotheek en Educatie (ITBE)
Universiteit Twente, Postbus 217, 7500 AE Enschede
telefoon: 053 - 489 2301, fax: 053 - 489 2383, http://www.utwente.nl/itbe
Re: com, net, org domeinen
Peter Peters schreef:
> On Mon, 02 Apr 2007 13:40:07 +0200, Paul van der Vlis
> <paul@vandervlis.nl> wrote:
>
>
>>Ik heb toch de indruk dat dit vooral een kritiek is op Registerfly.
>>Weet je evt. een club die je kunt aanbevelen?
>
>
> Ik heb goede ervaringen met DomainDiscount24 (en haar moeder RRPproxy).
> Zie http://www.domaindiscount24.net/.
Bedankt voor de tip, deze kende ik nog niet.
Ze zijn echter niet goedkoop.
Groet,
Paul.
--
http://www.vandervlis.nl/