your consultant schreef:
> neem een kijkje op www.yourspamconsultant.eu
> hier vindt u meer uitleg)
>
URL is aangepast ;-)
--
groeten, pleerol (pleelol, in het Chinees) :-)
If your feet smell and your nose runs - you're built upside down.
Likes: 0
your consultant schreef:
> neem een kijkje op www.yourspamconsultant.eu
> hier vindt u meer uitleg)
>
URL is aangepast ;-)
--
groeten, pleerol (pleelol, in het Chinees) :-)
If your feet smell and your nose runs - you're built upside down.
sorry, het is niet mijn bedoeling om te spammen..
voor mij heeft spammen nl een andere betekenis en deze is ongewild
emails ontvangen in je persoonlijke mailbox..
your consultant schreef:
>
> sorry, het is niet mijn bedoeling om te spammen..
> voor mij heeft spammen nl een andere betekenis en deze is ongewild
> emails ontvangen in je persoonlijke mailbox..
>
http://nl.wikipedia.org/wiki/Spam
http://www.intuh.net/woordenlijst/#multiposten
http://www.intuh.net/woordenlijst/#kruisposten
your consultant wrote:
>
> sorry, het is niet mijn bedoeling om te spammen..
> voor mij heeft spammen nl een andere betekenis en deze is ongewild
> emails ontvangen in je persoonlijke mailbox..
Dan heb je nog te leren welke verschijningsvormen spam kan aannemen.
Maar jouw bericht valt ook in de categorie spam. Zie ondermeer
http://bruce.pennypacker.org/spamrules.html, rule #1 en met name
Sharp's Corollary.
--
Fred Mobach - fred@mobach.nl - postmaster@mobach.nl
Systemhouse Mobach bv - The Netherlands - since 1976
website : http://fred.mobach.nl
Q: servos ad pilleum vocare ?
A: servos fenestrae ad pilleum rubrem vocare !
> Dan heb je nog te leren welke verschijningsvormen spam kan aannemen.
> Maar jouw bericht valt ook in de categorie spam.
noted
On 12 Jun 2006 23:05:43 -0700 "your consultant" <yourconsult@euphonynet.be>
wrote:
>> Dan heb je nog te leren welke verschijningsvormen spam kan aannemen.
>> Maar jouw bericht valt ook in de categorie spam.
> noted
Overigens.. Heb je "euphonynet.be" geregistreerd?
--
Constant change is here to stay.
> Overigens.. Heb je "euphonynet.be" geregistreerd?
bedoel je het mailadres? tuurlijk, waarom?
On 13 Jun 2006 00:11:22 -0700 "your consultant" <yourconsult@euphonynet.be>
wrote:
>> Overigens.. Heb je "euphonynet.be" geregistreerd?
> bedoel je het mailadres? tuurlijk, waarom?
Ah.. dus jij bent Besite BVBA?
--
Constant change is here to stay.
> Ah.. dus jij bent Besite BVBA?
euhm.. neen..
waarover heb je het?
ik denk dat je je bronnen iets beter moet uitzoeken..
"your consultant" <yourconsult@euphonynet.be> schreef in bericht
news:1150184474.143075.136540@f6g2000cwb.googlegro ups.com
>> Ah.. dus jij bent Besite BVBA?
>
> euhm.. neen..
> waarover heb je het?
>
> ik denk dat je je bronnen iets beter moet uitzoeken..
Besite BVBA is de eigenaar van het domein euphonynet.be dat jij nu
misbruikt. Net zoals spammen een misdrijf.
--
Peter Annegarn
Antwoord a.u.b. _onder_ het relevante deel van de quote en knip het
overbodige - zie RFC 1855 (Netiquette Guidelines):
RFC 1855 can be found at http://www.faqs.org/rfcs/rfc1855.html
On 2006-06-13, Peter Annegarn <annegarn@wxs.nlX> wrote:
> Besite BVBA is de eigenaar van het domein euphonynet.be dat jij nu
> misbruikt.
Laatste keer dat ik keek was Euphony gewoon een ISP?
--
Riemer Palstra Amsterdam, The Netherlands
riemer@palstra.com http://www.palstra.com/
> > Besite BVBA is de eigenaar van het domein euphonynet.be dat jij nu
> > misbruikt.
>
> Laatste keer dat ik keek was Euphony gewoon een ISP?
ik dacht dat het over het mailadres ging..
domein euphonynet.be is voor zover ik weet eigendom van Euphony..
en niet van die ene besite bvba..
ik kan echt niet volgen wat hier gaande is hoor..
wie is die besite en wat zou die verkeerd doen?
wat heeft de domein euphonynet.be er mee te maken?
"your consultant" <yourconsult@euphonynet.be> schreef in bericht
news:1150189605.955290.188880@g10g2000cwb.googlegr oups.com
>>> Besite BVBA is de eigenaar van het domein euphonynet.be dat jij nu
>>> misbruikt.
>>
>> Laatste keer dat ik keek was Euphony gewoon een ISP?
>
> ik dacht dat het over het mailadres ging..
> domein euphonynet.be is voor zover ik weet eigendom van Euphony..
> en niet van die ene besite bvba..
Volgens de registratie bij dns.be is Besite BVBA de eigenaar van het
domein euphonynet.be. Die behoort op te treden tegen klanten die
spammen. Inderdaad ben je blijkbaar daar klant en is er geen sprake van
misbruik door het gebruik op zich van dat domein, maar wel van het
gebruik ervan door te spammen.
--
Peter Annegarn
Antwoord a.u.b. _onder_ het relevante deel van de quote en knip het
overbodige - zie RFC 1855 (Netiquette Guidelines):
RFC 1855 can be found at http://www.faqs.org/rfcs/rfc1855.html
> > ik dacht dat het over het mailadres ging..
> > domein euphonynet.be is voor zover ik weet eigendom van Euphony..
> > en niet van die ene besite bvba..
>
> Volgens de registratie bij dns.be is Besite BVBA de eigenaar van het
> domein euphonynet.be. Die behoort op te treden tegen klanten die
> spammen. Inderdaad ben je blijkbaar daar klant en is er geen sprake van
> misbruik door het gebruik op zich van dat domein, maar wel van het
> gebruik ervan door te spammen.
ik ben ook geen klant bij die bvba..
het achtervoegsel aan het mailadres heeft te maken met het keuze van
provider..
niet met een mailadres van een site..
ik denk dat er hier veel door elkaar gegooid wordt..
de site euphonynet heeft ook niets te maken met besite of spammen..