Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 22
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
Geen

Onderwerp: Re: your consultant

  1. #1
    pleerol
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant

    your consultant schreef:
    > neem een kijkje op www.yourspamconsultant.eu
    > hier vindt u meer uitleg )
    >

    URL is aangepast ;-)

    --
    groeten, pleerol (pleelol, in het Chinees) :-)
    If your feet smell and your nose runs - you're built upside down.

  2. #2
    your consultant
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant



    sorry, het is niet mijn bedoeling om te spammen..
    voor mij heeft spammen nl een andere betekenis en deze is ongewild
    emails ontvangen in je persoonlijke mailbox..


  3. #3
    J.T.
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant

    your consultant schreef:
    >
    > sorry, het is niet mijn bedoeling om te spammen..
    > voor mij heeft spammen nl een andere betekenis en deze is ongewild
    > emails ontvangen in je persoonlijke mailbox..
    >

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Spam
    http://www.intuh.net/woordenlijst/#multiposten
    http://www.intuh.net/woordenlijst/#kruisposten

  4. #4
    Fred Mobach
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant

    your consultant wrote:

    >
    > sorry, het is niet mijn bedoeling om te spammen..
    > voor mij heeft spammen nl een andere betekenis en deze is ongewild
    > emails ontvangen in je persoonlijke mailbox..


    Dan heb je nog te leren welke verschijningsvormen spam kan aannemen.
    Maar jouw bericht valt ook in de categorie spam. Zie ondermeer
    http://bruce.pennypacker.org/spamrules.html, rule #1 en met name
    Sharp's Corollary.
    --
    Fred Mobach - fred@mobach.nl - postmaster@mobach.nl
    Systemhouse Mobach bv - The Netherlands - since 1976
    website : http://fred.mobach.nl
    Q: servos ad pilleum vocare ?
    A: servos fenestrae ad pilleum rubrem vocare !

  5. #5
    your consultant
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant


    > Dan heb je nog te leren welke verschijningsvormen spam kan aannemen.
    > Maar jouw bericht valt ook in de categorie spam.


    noted


  6. #6
    Hans
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant

    On 12 Jun 2006 23:05:43 -0700 "your consultant" <yourconsult@euphonynet.be>
    wrote:

    >> Dan heb je nog te leren welke verschijningsvormen spam kan aannemen.
    >> Maar jouw bericht valt ook in de categorie spam.


    > noted


    Overigens.. Heb je "euphonynet.be" geregistreerd?

    --
    Constant change is here to stay.

  7. #7
    your consultant
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant


    > Overigens.. Heb je "euphonynet.be" geregistreerd?


    bedoel je het mailadres? tuurlijk, waarom?


  8. #8
    Bodhi
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant

    On 13 Jun 2006 00:11:22 -0700 "your consultant" <yourconsult@euphonynet.be>
    wrote:

    >> Overigens.. Heb je "euphonynet.be" geregistreerd?


    > bedoel je het mailadres? tuurlijk, waarom?


    Ah.. dus jij bent Besite BVBA?

    --
    Constant change is here to stay.

  9. #9
    your consultant
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant



    > Ah.. dus jij bent Besite BVBA?


    euhm.. neen..
    waarover heb je het?

    ik denk dat je je bronnen iets beter moet uitzoeken..


  10. #10
    Peter Annegarn
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant

    "your consultant" <yourconsult@euphonynet.be> schreef in bericht
    news:1150184474.143075.136540@f6g2000cwb.googlegro ups.com
    >> Ah.. dus jij bent Besite BVBA?

    >
    > euhm.. neen..
    > waarover heb je het?
    >
    > ik denk dat je je bronnen iets beter moet uitzoeken..


    Besite BVBA is de eigenaar van het domein euphonynet.be dat jij nu
    misbruikt. Net zoals spammen een misdrijf.

    --
    Peter Annegarn

    Antwoord a.u.b. _onder_ het relevante deel van de quote en knip het
    overbodige - zie RFC 1855 (Netiquette Guidelines):
    RFC 1855 can be found at http://www.faqs.org/rfcs/rfc1855.html



  11. #11
    Riemer Palstra
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant

    On 2006-06-13, Peter Annegarn <annegarn@wxs.nlX> wrote:
    > Besite BVBA is de eigenaar van het domein euphonynet.be dat jij nu
    > misbruikt.


    Laatste keer dat ik keek was Euphony gewoon een ISP?

    --
    Riemer Palstra Amsterdam, The Netherlands
    riemer@palstra.com http://www.palstra.com/

  12. #12
    your consultant
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant



    > > Besite BVBA is de eigenaar van het domein euphonynet.be dat jij nu
    > > misbruikt.

    >
    > Laatste keer dat ik keek was Euphony gewoon een ISP?


    ik dacht dat het over het mailadres ging..
    domein euphonynet.be is voor zover ik weet eigendom van Euphony..
    en niet van die ene besite bvba..


  13. #13
    your consultant
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant


    ik kan echt niet volgen wat hier gaande is hoor..
    wie is die besite en wat zou die verkeerd doen?
    wat heeft de domein euphonynet.be er mee te maken?


  14. #14
    Peter Annegarn
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant

    "your consultant" <yourconsult@euphonynet.be> schreef in bericht
    news:1150189605.955290.188880@g10g2000cwb.googlegr oups.com
    >>> Besite BVBA is de eigenaar van het domein euphonynet.be dat jij nu
    >>> misbruikt.

    >>
    >> Laatste keer dat ik keek was Euphony gewoon een ISP?

    >
    > ik dacht dat het over het mailadres ging..
    > domein euphonynet.be is voor zover ik weet eigendom van Euphony..
    > en niet van die ene besite bvba..


    Volgens de registratie bij dns.be is Besite BVBA de eigenaar van het
    domein euphonynet.be. Die behoort op te treden tegen klanten die
    spammen. Inderdaad ben je blijkbaar daar klant en is er geen sprake van
    misbruik door het gebruik op zich van dat domein, maar wel van het
    gebruik ervan door te spammen.

    --
    Peter Annegarn
    Antwoord a.u.b. _onder_ het relevante deel van de quote en knip het
    overbodige - zie RFC 1855 (Netiquette Guidelines):
    RFC 1855 can be found at http://www.faqs.org/rfcs/rfc1855.html



  15. #15
    your consultant
    Re: your consultant
    Gast
    n/a Berichten
    Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Re: your consultant



    > > ik dacht dat het over het mailadres ging..
    > > domein euphonynet.be is voor zover ik weet eigendom van Euphony..
    > > en niet van die ene besite bvba..

    >
    > Volgens de registratie bij dns.be is Besite BVBA de eigenaar van het
    > domein euphonynet.be. Die behoort op te treden tegen klanten die
    > spammen. Inderdaad ben je blijkbaar daar klant en is er geen sprake van
    > misbruik door het gebruik op zich van dat domein, maar wel van het
    > gebruik ervan door te spammen.


    ik ben ook geen klant bij die bvba..
    het achtervoegsel aan het mailadres heeft te maken met het keuze van
    provider..
    niet met een mailadres van een site..
    ik denk dat er hier veel door elkaar gegooid wordt..
    de site euphonynet heeft ook niets te maken met besite of spammen..


Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics