Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 10 van de 10
  1. #1
    Huawei switches / routers ervaringen?
    Serveo.nl
    1.569 Berichten
    Ingeschreven
    14/12/06

    Locatie
    Utrecht, Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Serveo.nl
    URL: www.serveo.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 30212937
    Ondernemingsnummer: nvt

    Huawei switches / routers ervaringen?

    Op korte termijn willen wij wat extra 10Gbe switches aanschaffen. Nu zijn we erg content met onze Juniper en Brocade, maar door de interessante pricing van Huawei en het duidelijk groeiende marktaandeel ben ik benieuwd of collega's al ervaringen hebben met het merk?

    Specifiek bekijken we op dit moment de CE6810.

  2. #2
    Huawei switches / routers ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    29 Berichten
    Ingeschreven
    09/10/15

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Raoul

    Wij gebruiken de huawei switches nooit problemen ermee werken perfect de software (Firmware) wordt behoorlijk geupdate! en de prijs is zeker leuk!



  3. #3
    Huawei switches / routers ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    282 Berichten
    Ingeschreven
    23/07/13

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    38 Berichten zijn liked


    Naam: -

    Volgensmij draait Serverius op 3 van deze routers

    edit: niet het model wat in de OP staat, wel het merk

  4. #4
    Huawei switches / routers ervaringen?
    Internet Services
    3.146 Berichten
    Ingeschreven
    27/03/06

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    43 Berichten zijn liked


    Naam: Jeroen
    View nl.linkedin.com/in/jeroenvheugten's profile on LinkedIn

    Wij hebben een aantal CE6810's hangen (in productie). Werkt net zo stabiel als de Junipers die we hebben.

  5. #5
    Huawei switches / routers ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    145 Berichten
    Ingeschreven
    16/08/06

    Locatie
    Alkmaar

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Roy

    De Huawei switches is niets mis mee, wat ik van collega's begrijp (zijn met giga project bij klant bezig, met Huawei). Documentatie schijnt soms discutabel te zijn, maar dat kan ik niet beoordelen

    Wel moet je oppassen met 'advanced' features. Ga je een MPLS netwerk bouwen en wil je daar 'spannende' dingen mee doen, is de converge tijd bedroevend in sommige gevallen. Dingen als Fast Reroute (FRR) zijn 'jonge' features en erg bug gevoelig.

    Er zijn meer merken die net zo stabiel als Juniper en Brocade werken, wat van belang is (en waar ik niets over kan zeggen, op het project zitten dedicated Huawei engineers vanwege de hoeveelheid uitdagingen en missing features) bij alle vendoren is de support.

    Leuk dat de doos goedkoop is en zo lang ie het doet: top. Maar als ie stuk gaat, wil je wel goede support hebben. Van Juniper weet ik hoe support is, Huawei moet je zelf bepalen.

    Prijs is 1 ding, features een ander - maar support is het belangrijkste.

  6. #6
    Huawei switches / routers ervaringen?
    Internet Services
    3.146 Berichten
    Ingeschreven
    27/03/06

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    43 Berichten zijn liked


    Naam: Jeroen
    View nl.linkedin.com/in/jeroenvheugten's profile on LinkedIn

    Wat betreft de documentatie, ik heb hier een PDF van 200+ pagina's met configuration examples, afbeeldingen, e.d. Over de advanced features kan ik niet veel zeggen: basic L3 werkt goed, stacking werkt goed, voor de rest gebruik ik niet veel bijzonders. Ik heb ook al wat langer een NetEngine staan, die doet al 2+ jaar trouw dienst als ddos filter.

    Qua support kan ik wel heel duidelijk zijn: Die is echt top! Ik heb een keer gehad dat ik een feature miste. Binnen 3 weken had ik nieuwe firmware, die door 2 engineers van Huawei in ons datacentrum werd geïnstalleerd. Daarna hebben ze de patch meegenomen in de officiële firmware (dat duurt dan wel een paar maanden i.v.m. testen, documentatie, e.d.). Met Juniper heb ik veel slechtere ervaringen, terwijl ik daar wel een support contract heb en bij Huawei niet.

  7. #7
    Huawei switches / routers ervaringen?
    Serveo.nl
    1.569 Berichten
    Ingeschreven
    14/12/06

    Locatie
    Utrecht, Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Serveo.nl
    URL: www.serveo.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 30212937
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thanks voor de reacties. Had inderdaad al begrepen dat de documentatie enkel te benaderen is met een Windows omgeving. Aangezien wij op OSX draaien is die pdf dan ook meer dan welkom Jeroen :-).

    Layer 3 is op dit moment voor deze omgeving niet nodig, zal dus enkel om L2 functies gaan. Met Juni heb ik overigens helaas slechte ervaringen met VC / stacking zoals arp / mac issues. Wat wel weer fijn is aan JunOS, is commit confirmed, heeft Huawei een vergelijkbare functie?

  8. #8
    Huawei switches / routers ervaringen?
    Internet Services
    3.146 Berichten
    Ingeschreven
    27/03/06

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    43 Berichten zijn liked


    Naam: Jeroen
    View nl.linkedin.com/in/jeroenvheugten's profile on LinkedIn

    Onze Juniper VCs draaien eigenlijk al heel erg lang stabiel. Het enige wat ik daar vervelend aan vind is dat NSSU bijna nooit beschikbaar is voor nieuwe firmware. Wat betreft commit confirmed, ik zal maandag even voor je kijken. Als je even je e-mail PM't stuur ik je dan ook een paar PDF's.

  9. #9
    Huawei switches / routers ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    598 Berichten
    Ingeschreven
    29/01/09

    Locatie
    Meerlo

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    32 Berichten zijn liked


    Naam: T
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 14115174
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Serveo Bekijk Berichten
    Thanks voor de reacties. Had inderdaad al begrepen dat de documentatie enkel te benaderen is met een Windows omgeving. Aangezien wij op OSX draaien is die pdf dan ook meer dan welkom Jeroen :-).

    Layer 3 is op dit moment voor deze omgeving niet nodig, zal dus enkel om L2 functies gaan. Met Juni heb ik overigens helaas slechte ervaringen met VC / stacking zoals arp / mac issues. Wat wel weer fijn is aan JunOS, is commit confirmed, heeft Huawei een vergelijkbare functie?
    Dan ben ik wel benieuwd wat, want ik heb niks dan lof voor de VC functionaliteit van Juniper.

  10. #10
    Huawei switches / routers ervaringen?
    Serveo.nl
    1.569 Berichten
    Ingeschreven
    14/12/06

    Locatie
    Utrecht, Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Serveo.nl
    URL: www.serveo.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 30212937
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door T. Verhaeg Bekijk Berichten
    Dan ben ik wel benieuwd wat, want ik heb niks dan lof voor de VC functionaliteit van Juniper.
    ARP Cache en mac issues. Hierdoor hebben wij nogal eens vreemde trekjes gehad op onze Juni stacks.

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2017 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics