Een goedemorgen allemaal,
sinds een dag (12/07) geraak ik niet meer op de cPanel van 2host4. Zelfs hun eigen website ligt plat...
Is er iemand die hier ook een aantal of slechts één domein heeft ondergebracht ?
Groeten,
Moose
Likes: 0
Een goedemorgen allemaal,
sinds een dag (12/07) geraak ik niet meer op de cPanel van 2host4. Zelfs hun eigen website ligt plat...
Is er iemand die hier ook een aantal of slechts één domein heeft ondergebracht ?
Groeten,
Moose
www.2host4.com
oei:
Try this:This Account Has Been Suspended
Please contact the billing/support department as soon as possible.
2host4 Webhosting
S. v M.
3435 RM Nieuwegein
Netherlands
phone: 031306043577
fax: 031306043577
Bedankt voor de reactie S.Vossen, maar ik heb ook al een bericht gepost http://www.webhostingtalk.nl/showthr...threadid=72985 om de professionaliteit van onze webhoster aan te duiden.....
beste moose,
dat krijg je nu er van als je voor de goedkoopste prijzen gaat daar kun je deze problemen mee verwachten.
iets meer betalen betekend ook iets meer service etc etc
Beste mobileman : interessante reactie.
Ik ben nog maar een uurtje op deze site en heb al een boel info gevonden, maar een opmerking van "de goedkoopste is altijd brol" vind ik weinig opbouwend WANT : 80% van de aanbiedingen die ik hier in de sig's vind, zijn namelijk nog goedkoper. Wat betekent dat dan ?
Het probleem situeert zich er in, dat je moeilijk kan zien welk vlees je in de kuip hebt : elke webhosting company zal je mooie cijfers voorleggen van uptime, aangeboden software, specialiteiten,....TOT je betaalt en de boel begint scheef te lopen...Goede service is nog steeds onbetaalbaar maar kost de provider niets. :-)
http://www.webhostingtalk.nl/showthr...threadid=72985
check deze post even die hadden eigenlijk bij elkaar gemoeten maar zag het naderhand pas dan word duidelijk wat ik je probeer te zeggen

Beste,Origineel geplaatst door moose
Een goedemorgen allemaal,
sinds een dag (12/07) geraak ik niet meer op de cPanel van 2host4. Zelfs hun eigen website ligt plat...
Is er iemand die hier ook een aantal of slechts één domein heeft ondergebracht ?
Groeten,
Moose
Waarschijnlijk ben je klant geweest bij een reseller die op zijn beurt de rekening niet betaald heeft. Let gewoon even op als je nog eens ergens host en vraag je af hoe lang het bedrij al bestaat, hoeveel klanten heeft het, hoeveel servers, is men alleen of zijn er meerdere mensen in dienst, enz ... Allemaal tekenen dat het gaat om een echt bedrijf en niet om een student of iemand die dit even 'erbij' doet. Je betaald soms ietsje meer maar uiteindelijk loont dat. En zoveel meer imoet je vaak ook niet betalen.
De leuze van moose is wat plat vindt ik want het is niet altijd waar wat hij zegt.
idd dit is een reseller bij een ander bedrijfPrijzen laag...ja wij zijn ook niet erg duur, maar we willen wel top kwaliteit leveren!
Technotop Internet BV - Sinds 2005 gespecialiseerd in cloud en datacentra.
Even melden dat er nog steeds geen beweging is...Het account is nog steeds suspended...
al contact gezocht met de betreffende persoon?????
Origineel geplaatst door trebbor
idd dit is een reseller bij een ander bedrijfPrijzen laag...ja wij zijn ook niet erg duur, maar we willen wel top kwaliteit leveren!
![]()
wat wil je hiermee zeggen dan????
site is in ieder geval weer in de lucht