Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 5 van de 5
Geen
  1. #1
    Mailproblemen in het LeaseWeb netwerk...
    Quicksolve B.V.
    1.594 Berichten
    Ingeschreven
    11/12/04

    Locatie
    Leiden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 27229184
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Mailproblemen in het LeaseWeb netwerk...

    Dit bericht is waarschijnlijk maar van toepassing op een klein aantal personen.

    Wij hebben al enige tijd problemen met het versturen van e-mail naar bepaalde hosts. Dit komt omdat een ip-range van LeaseWeb in de Sorbs blacklist staat. Volgens de blacklist is de boosdoener Cee-Kay. Ik heb al contact gehad met LeaseWeb en deze zijn er schijnbaar mee bezig. De volgende gegevens zijn te vinden in de Sorbs database:

    IP-Range: 62.212.68.0/24
    Status: Currently active and flagged to be published in DNS
    Reason: cee-kay.net, DNS to Paypal phish site pypal-center.com

    Ik hoop dat leaseweb het snel opgelost heeft, want volgens mij is dit iets wat wij zelf niet kunnen aanpassen.

  2. #2
    Mailproblemen in het LeaseWeb netwerk...
    I route,therefore you are
    1.370 Berichten
    Ingeschreven
    14/10/03

    Locatie
    Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Klopt; hier kun je zelf weinig aan doen, afwachten is het motto

  3. #3
    Mailproblemen in het LeaseWeb netwerk...
    Security is the way
    666 Berichten
    Ingeschreven
    09/03/05

    Locatie
    /home/Unixboy

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ?
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Spam Database
    Listing is manual and is performed when any spam is received at a SORBS spamtrap. SORBS spamtraps include, but are not limited to the private email addresses of the SORBS admins. On occasion when a particular network is seen to be spamming and listing has no effect the entire netblock will be listed. If spamming continues unabated the netblock be slowly expanded (depending on the number of spams received) until something is done about the spammer.

    Delisting if the netblock is expanded, delisting is only performed when the spammer is nolonger using the address space, in which case the netblock will be reduced down to the affected IPs free of charge. The effected IPs (the ones used to send the spam) will only be delisted when US$50 is donated to a SORBS nominated charity or good cause. The charities and good causes SORBS approves will not have any connection with any member of the SORBS administrators either past or present.
    Dat gaat inderdaad wel even duren

  4. #4
    Mailproblemen in het LeaseWeb netwerk...
    BoFH
    1.034 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Vevida B.V
    Functie: Systeembeheerder
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij blocken Cee-Kay.net per IP adres waar spam vandaan komt, tot een treshhold waarna de gehele range in het block gaat.
    Heb je een IP in deze range, dan heb je pech: Over het algemeen zijn blocks, bij ons, permanent.
    Overigens zit Cee-Kay.net in een andere /24 :

    inetnum: 62.212.88.0 - 62.212.88.255
    netname: CEE-KAY


    Waar quicksolve.info in de 62.212.68.0/24 range zit.
    http://www.senderbase.org/search?sea....212.68.0%2F24
    http://www.senderbase.org/search?sea....212.88.0%2F24 brengt ons bij http://www.senderbase.org/search?sea...g=62.212.88.10 (welke dan ook netjes geblocked is ).

    Makkelijkste oplossing: Verwijder Cee-Kay.net uit het netwerk.

    // Edit/Update: Beter kijken volgende keer. Cee-Kay.net heeft ook IP's in die range. Tijd om de blocklists eens bij te werken.
    Laatst gewijzigd door Digiover; 26/05/05 om 22:09.
    --
    VEVIDA Services, http://www.vevida.com

  5. #5
    Mailproblemen in het LeaseWeb netwerk...
    Quicksolve B.V.
    1.594 Berichten
    Ingeschreven
    11/12/04

    Locatie
    Leiden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 27229184
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Vandaag van LeaseWeb e-mail ontvangen:
    --
    De blacklist is zaterdag bij SORBS verwijderd.
    --

    Topic kan dus gesloten worden, probleem is opgelost.

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics