Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 11 van de 11
Geen
  1. #1
    Linkup aan het spammen?
    geregistreerd gebruiker
    377 Berichten
    Ingeschreven
    13/11/03

    Locatie
    Ommen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Linkup aan het spammen?

    Network notification



    Type:
    Notification

    Provider:
    IQARUS NETWORKS

    Impact:
    None

    Services impacted:
    Business Internet

    Outage window from:
    15/05/06 19:00am GMT+1

    Outage window to:
    15/05/06 22:00am GMT+1

    Outage duration:
    none




    Further Information:



    Dear Customer,



    We have connected our new Partial Transit link; this connection offers us direct access to the following exchanges:



    - DE-CIX (GERMANY)

    - OPENPEERING (AMSTERDAM)

    - LINX (UK)

    - WVFIBER (USA)

    - PAIX (USA)

    - ATLANTA-IX (USA)



    This new connection offers us a lower Latency and better speeds in Europe and USA to many well known DSL providers.



    This is only one upgrade on our network, there will be more network upgrades in very near future.



    If u have any network problems please contact us at noc@iqarus.net.



    Best regards

    IQarus Networks.







    Contact

    If customers require assistance or confirmation, please contact the network operation centre, noc at iqarus.net or call 00316-46071112.
    en dan deze mail ongeveer 90 keer
    reactie van hun

    This e-mail has been sent by a hacked account on one of our workstations.

    We are investigating how this ever could happen and keep u informed.



    If we sent u an announcement this will always be from noc@linkup.nl



    Best regards,

    Reinier van Eeden

    Linkup Internet.
    Gaat lekker daaro

  2. #2
    Linkup aan het spammen?
    CQ, creative innovations
    1.867 Berichten
    Ingeschreven
    10/03/03

    Locatie
    Doesburg, GLD

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Berichten zijn liked


    Naam: Casper Bakker
    Bedrijf: Logict & CQ internet diensten
    URL: www.cqhosting.nl
    Registrar SIDN: Ja

    "If we sent u an announcement..."

    Lekker
    Casper Bakker - CQ internet diensten

  3. #3
    Linkup aan het spammen?
    geregistreerd gebruiker
    5.163 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/05

    Locatie
    Zeeland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Als het eerste bericht geen spam was omdat jij er klant bent, dan waren de volgende berichten evenmin spam. Hooguit een fout van iemand of een script.

    Ik ga er dan heel even vanuit dat het een geldige mededeling betreft.. Lijkt mij niet erg logisch dat een cracker/scriptkiddie mededelingen over netwerkwijzigingen gaat versturen :-) als het anders ligt vraag ik mezelf af waar de tijd is gebleven dat 'eerlijke' spammers het over viagra en soortgelijke producten hadden..

  4. #4
    Linkup aan het spammen?
    geregistreerd gebruiker
    377 Berichten
    Ingeschreven
    13/11/03

    Locatie
    Ommen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    De mail opzich vond ik vreemd, vooral inderdaad omdat het een netwerk wijziging is.

    alleen heb ik niks meer met linkup te maken

    Ook een lekkere is dat in de eerste mail alle andere mailadressen zichtbaar zijn in CC
    de andere 88 mails niet
    daar staat alles netjes in BCC

  5. #5
    Linkup aan het spammen?
    geregistreerd gebruiker
    2.114 Berichten
    Ingeschreven
    27/01/04

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    ISPConnect: Erelid
    KvK nummer: 37103308
    Ondernemingsnummer: nvt

    Mijn mailbox staat ook helemaal vol met ongeveer 100 keer deze troep. Het wordt telkens gezelliger met linkup.... :|

  6. #6
    Linkup aan het spammen?
    BoFH
    1.034 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Vevida B.V
    Functie: Systeembeheerder
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ach ja, e-mail / spam / rotzooi uit het Linkup, iQarus netwerk... What else is new? Zoek eens op "linkup" of "iqarus" in nl.internet.misbruik.spam-signalering. Heb hier gelukkig (nog?) niks ontvangen.
    --
    VEVIDA Services, http://www.vevida.com

  7. #7
    Linkup aan het spammen?
    geregistreerd gebruiker
    5.163 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/05

    Locatie
    Zeeland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door skunkah
    Mijn mailbox staat ook helemaal vol met ongeveer 100 keer deze troep. Het wordt telkens gezelliger met linkup.... :|
    Lijkt mij toch wel vrij simpel te blokkeren.

    a: procmail
    b: iptables of wat jouw OS ook moge gebruiken

  8. #8
    Linkup aan het spammen?
    geregistreerd gebruiker
    2.114 Berichten
    Ingeschreven
    27/01/04

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    ISPConnect: Erelid
    KvK nummer: 37103308
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door crazycoder
    Lijkt mij toch wel vrij simpel te blokkeren.

    a: procmail
    b: iptables of wat jouw OS ook moge gebruiken
    Er is een mogelijkheid tot opt-out, maar het is wel leuk om zo nu en dan een statusmelding te krijgen. Overigens krijg ik deze noc-mail per-abuis na een mailwisseling met Reinier :| . Echter met 100 van deze mails mijn mailbox vol blaffen vind ik ook wel een beetje te veel van het goede...

  9. #9
    Linkup aan het spammen?
    geregistreerd gebruiker
    5.163 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/05

    Locatie
    Zeeland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door gasemans
    De mail opzich vond ik vreemd, vooral inderdaad omdat het een netwerk wijziging is.

    alleen heb ik niks meer met linkup te maken
    Niet meer wil dus zeggen in het verleden wel, mogelijk sta jij dus nog op de announcements lijst.
    Zou een vriendelijke verzoek sturen om daar vanaf te worden gehaald. En gelijk even wijzen op CC ipv BCC..

    Ik snap wel dat velen linkup niet zo aardig (meer) vinden, maar soms maken mensen gewoon een foutje zonder dat er boze opzet in het spel is.

    Persoonlijk ken ik ze overigens niet..

  10. #10
    Linkup aan het spammen?
    geregistreerd gebruiker
    465 Berichten
    Ingeschreven
    11/02/04

    Locatie
    Venlo

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 12037834
    Ondernemingsnummer: nvt

    LinkUp Bash topic #xxx ? Waarom gaan we met zn allen niet lekker tegen linkup aan trappen joh.. who gives a f*ck over dat je ff wat mailtjes krijgt waar Reinier in de 1e instantie zoals hij zelf zegt, nix aan kan doen.

    Gewoon ff allemaal CTRL+A+DEL drukken en we zijn weer tevreden...

  11. #11
    Linkup aan het spammen?
    Cloud en Datacenters
    1.442 Berichten
    Ingeschreven
    11/06/05

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Technotop Internet BV
    URL: www.technotop.nl
    Registrar SIDN: nee
    ISPConnect: JA
    KvK nummer: 55349323
    Ondernemingsnummer: nvt

    Spam van linkup? Je moet eens weten wat wij elke dag in onze mailbox en op de deurmat vinden.. vooral dat laatste vind ik echte spam. Al dat gebash over linkup, dan mag ik hier 100 andere bedrijven opnoemen die ons mailen over hun producten.
    Technotop Internet BV - Sinds 2005 gespecialiseerd in cloud en datacentra.

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics