http://www.scripthosting.nl/msn/
http://www.scripthosting.nl
komt mij nogal verdacht over...
Likes: 0
http://www.scripthosting.nl/msn/
http://www.scripthosting.nl
komt mij nogal verdacht over...
Laatst gewijzigd door snaaps; 15/05/06 om 22:07.
uhm... Geef nooit je wachtwoord. Ik zou zeggen maak een nep account aan.. Zet jezelf in de lijst en kijk dan?
That shit stinks...
En dat heb ik even gedaan:
JajaWarning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/scripthost/domains/scripthosting.nl/public_html/msn/mcheck.php on line 37
En waar gaat dit trouwens over:
De enige checker die door de OPTA, POSTBUS 51 is goed gekeurd!
Laatst gewijzigd door VantilborgICT; 16/05/06 om 01:00.
Het hoeft niet perse slecht te zijn. Ik maakte vroeger ook msn password decoders en ik logde nooit de logingegevens van de gebruikers. Echter weet je de intenties van deze maker/webmaster niet, dus ik zou zelf nooit mijn msn login gegevens invullen.
Dus is het phishing (kort_door_de_bocht_conclusie). Anders zouden zij geen moeite hoeven te doen om door vermelding van dergelijke namen enige geloofwaardigheid te winnen.Oorspronkelijk geplaatst door VantilborgICT
Wie vult daar nu z'n gegevens inIk niet alleszins.
Er zijn meer dan genoeg mensen die in paypal en andere phishing stunts trappen.Oorspronkelijk geplaatst door Euro-Servers
Ze slaan niks op staat er in de voorwaarden, maar er staat ook:
wij bieden deze dienst alleen aan voor studiedoeleinden
Ik neem aan dat je dan toch wel gegevens gaat opslaan? Ik wist niet dat je OPTA kan bellen om je scripts te laten keurenIk ben benieuwd wanneer ze met een keuringslogo komen
![]()