http://www.xynta.nl (advertentie van WHT) lijkt precies op http://www.brothersinart.nl.
Offline halen die site !
Likes: 0
http://www.xynta.nl (advertentie van WHT) lijkt precies op http://www.brothersinart.nl.
Offline halen die site !
Ik zie nauwelijks tot geen vergelijkenis en daarnaast is xYnta een geregistreerd handelsmerk (logo en naam zijn gedopeneerd bij Benelux Merkbureau). Het slaat totaal nergens op dat jij ons beschuldigd van het kopieeren van iemand anders zijn layout terwijl deze door ons zelf is samengesteld.
Daarnaast is het trouwens pas de eerste keer dat ik deze website zie. Er zijn enkele visuele vergelijkingspunten maar wij waren niet op de hoogte van deze website toen wij de onze lanceerden.
Laatst gewijzigd door xYnta; 15/09/05 om 10:53.
Ik zie ook enige gelijkenis, maar niet van het niveau dat ik het plagiaat wil noemen en dat de site offline moet.
Das een beetje erg rigoureus, niet? Als dit plagiaat zou zijn dan moet 50% van het Internet offlineOffline halen die site !overéénkomsten vind je altijd wel IMO. Er zijn ook grote verschillen te zien tussen deze websites. Maar waarom dit posten?
Berrie Pelser, Ber|Art Visual Design V.O.F. Managed Secure WordPress SEO Cloud Hosting met Zoekmachine Optimalisatie en Social Media Strategie

Er zit een hele kleine vergelijking in..
Maar dat kan je bij iedere website bijna wel gaan zeggen zo :s..
Oftewel.. laaten staan..
Wat een onzin zeg!
En kwetsend richting Xynta trouwens.
Hou dit soort grapjes voortaan voor je![]()
Misschien bedoelt hij dat de 2e genoemde naam offline gehaald moet worden? Inderdaad een beetje zinloze uitspraken dit.
De eerste of de tweede maakt niet uit:
het is appels met peren vergelijken, het is allebei fruit en ze kunnen allebei groen zijn, maar daar houdt de overeenkomst op.
Daarnaast is het niet de taak van WHT om de sites van de adverteerders te vergelijken met anderen voordat zij een advert kunnen plaatsenM.a.w.: het zijn banners van adverteerders, niet van WHT...
Laat staan dat we dan sites 'offline' kunnen halen![]()
Ik vind dat alle andere websites van hoster offline moeten (behalve die van mij)!
Ze lijken er namelijk heel erg op, ze gebruiken allemaal <html> en <body> in hun website en dat heb ik ook!
OT: Ik zie nu niet echt denderende overeenkomsten..... Plagiaat is dit niet te noemen.
Is die brothersinart misschien van jou?
Ceph, CloudStack en ZFS consultancy: 42on B.V.
Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!
Wij hebben ondertussen contact met BrothersinArt gehad doormiddel van een e-mail bericht. Voor de duidelijkheid zijn zij de gene welke contact met ons hebben gezocht. Het ging hierbij om de volgende e-mail:
"
Bij Brothers in art (www.brothersinart.nl) hebben we enkele e-mails binnengekregen van bezorgde bezoekers die van mening waren dat de xYnta site zich qua layout wel heel duidelijk heeft laten inspireren door de brothers in art site.
Ik moet zeggen dat ik het wel mee vind vallen. Maar het leek me wel belangrijk dit even te melden bij jullie, omdat 'ripoff' natuurlijk niet de beste indruk is die je bij potentiele klanten kan achterlaten.
Vriendelijke groet,
Martin Kool
Brothers in art"
Er is hierbij dus geen enkele sprake van een slechte verhouding tussen beide partijen. Daarnaast ben ik er vanzelfsprekend niet blij mee dat onze onderneming van plagiaat wordt beschuldigd. Toch ben ik blij dat deze mening door vele van jullie niet wordt gedeeld.
Wel als het gaat om bovenstaande, niet als het gaat om je "projectje"Origineel geplaatst door xYnta
Toch ben ik blij dat deze mening door vele van jullie niet wordt gedeeld.*********.nl, want daarmee kopieer je wht
![]()
Webhostingtalk.nl valt niet te kopieeren, trouwens *********.nl is nog geen eens populair en hier gaat dit topic ook helemaal niet over.Origineel geplaatst door headout
Wel als het gaat om bovenstaande, niet als het gaat om je "projectje"*********.nl, want daarmee kopieer je wht
![]()
http://register.bmb-bbm.org/SearchMa...sAction=SearchOrigineel geplaatst door xYnta
... daarnaast is xYnta een geregistreerd handelsmerk (logo en naam zijn gedopeneerd bij Benelux Merkbureau)...
Dat je liegt over je merk registratie spreekt niet echt in je voordeel.
zo kun je wel alles vergelijken. Durf te wedden bij 80% van de websites valt wel een andere site te vinden die aardig overeenkomt. Dit is gewoon miereneuken.