Vandaag werd mijn mailbox verrast met een spambericht van Promohosting uit België. Meer mensen die deze gehad hebben. Was er niet van gecharmeerd.
Likes: 0
Vandaag werd mijn mailbox verrast met een spambericht van Promohosting uit België. Meer mensen die deze gehad hebben. Was er niet van gecharmeerd.
Wij hebben deze ook ontvangen (en aangegeven bij Spamcop).
Promohosting.be has address 193.138.204.128
route: 193.138.204.0/22
descr: KDIS Network
mnt-by: OPENPEERING-MNT
Misschien is het ook vestandig om even een mailtje mbt. deze spam naar de host van Promohosting; Kdisk en/of de beheerder van de IP space; OPENPEERING te sturen.
[edit] Ik zie nu dat wij deze spam ook gekregen hebben en hiertegen actie ondernemen.

Dan hebben ze mij overgeslagenOrigineel geplaatst door clesoft
Vandaag werd mijn mailbox verrast met een spambericht van Promohosting uit België. Meer mensen die deze gehad hebben. Was er niet van gecharmeerd.![]()
Wil hem wel doorsturen hoorOrigineel geplaatst door Mario
Dan hebben ze mij overgeslagen![]()
![]()
Hier idem...Origineel geplaatst door WebBizz
Wij hebben deze ook ontvangen (en aangegeven bij Spamcop).
[offtopic]Eindelijk een e-mail die 'ns niet over bepaalde vergrotende producten gaat...[/offtopic]
DreamHost.nl Web hosting - cPanel hosting om bij weg te dromen.
Ik gooi dit soort pammers ook in de eigen blacklist..![]()
Hier gelukkig niets ontvangen.
Misschien netjes om in eerste instantie even contact op te nemen met Promohosting i.p.v. gelijk te melden bij OPTA e.d.
Het zou idd netjes zijn, ja. Alleen denk ik niet dat het het probleem oplost en dus is de harde aanpak de enige juiste is imo.Origineel geplaatst door Zenda
Hier gelukkig niets ontvangen.
Misschien netjes om in eerste instantie even contact op te nemen met Promohosting i.p.v. gelijk te melden bij OPTA e.d.
Ik denk niet dat de OPTA er ook maar iets mee doet![]()

Wij hebben er hier ook 1 ontvangen..
Meteen de prullenbak in..![]()
Achter dit soort acties zitten voornamelijk beginnende bedrijven bestuurd door een 13 jarig persoon![]()
Nop, zolang het verstuurd is naar een zakelijk e-mailadres (info@ e.d.) is het volgens de OPTA en de telecommunicatiewet geen spam.
Echter, lees de AV's van de betrokken partijen en als daar iets instaat over "algemeen geldende regels/gebruiken op internet", dan kan je ze daarop pakken. Altijd doorsturen naar Spamvrij.nl en niet vergeten de verzender in je eigen blacklist(s) te gooien.
Naar mijn weten hebben wij hier (-helaas-) niets ontvangen. Enkele hostingproviders op dit forum vragen / schreeuwen om gezeldschap in mijn blacklist.
@Synssans: Als of OpenPeering ook maar iets tegen spam zou (gaan) doen...
--
VEVIDA Services, http://www.vevida.com
Nee dat denk ik ook niet, maar genoeg klagen kan helpen...Origineel geplaatst door Digiover
@Synssans: Als of OpenPeering ook maar iets tegen spam zou (gaan) doen... [/B]![]()
Zoek op groups-beta.google.com (openpeering +groups:*misbruik*) en je ziet dat er al jaren geklaagd wordt.Origineel geplaatst door Synssans
Nee dat denk ik ook niet, maar genoeg klagen kan helpen...![]()
--
VEVIDA Services, http://www.vevida.com