Ik kwam net een post tegen op GeenStijl. Toen dacht ik: He, die komt me bekend voor.
Zie http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/006138.html
Likes: 0

Ik kwam net een post tegen op GeenStijl. Toen dacht ik: He, die komt me bekend voor.
Zie http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/006138.html
Casper Bakker - CQ internet diensten
Jep.. ik zat net te browsen. Had skunkah al een pb gestuurd
Dit url van Skunkah wordt overal op de forums en half het internet gespammed nu :|
Oh óh, Roland kan straks wat telefoontjes verwachtenOrigineel geplaatst door WH-Tim
Dit url van Skunkah wordt overal op de forums en half het internet gespammed nu :|![]()
Edit: Ohhh Roland![]()
Hulde. Vind dit uitermate triest voor die jongen en degene die dit nu nog een lolletje vind voor in de lounge............Ben ik de enige die het een beetje zielig voor deze (zwak)begaafde jongen? Het hele internet valt over hem heen en hij wordt lastig gevallen per telefoon. Niet echt zaken waar een jongen van zijn leeftijd (ik gok een jaar of 12) zich erg lekker bij zou voelen. Sterker nog, ik denk dat 99,99% van Nederland zich enorm kut zou voelen in zijn positie. Neemt niet weg dat hij enorm dom te werk is gegaan.

Ik heb er erg om moeten laggen, maar ik vind dat dit veels te ver gaat horen.
Laatst gewijzigd door Dennis; 10/07/05 om 14:43.
Sja, het topic was afgerond en afgesloten. Toch kwam er iemand langs die het Geenstijl-smulvoer vond. Jammer dat ze de zooi niet op hun eigen servers mirroren, zal wel met privacywetgeving te maken hebben..
Dit is zo hard, die roland word nu ook dik genaait zker, hoeveel telefoontjes heeft hij al gehad denk je?
Naait ie icehosting ook flink haha
Dit is zooo leuk![]()
Ik vind het aardig triest. Die jongen weet gewoon niet waar hij aan begonnen is en heeft zich onvoldoende voorbereid. Voor mij heeft deze grap lang genoeg geduurd. Ik hoop dat hij er van geschrokken is en alles een beetje beter op touw zet.
Hahaha,
Mag ik iets meer uitleg. Ik begrijp dat deze man een reseller pakketje heeft bij Icehosting?
Chill je krijgt daar meteen een vacature toegestuurd.
Zijn small pakket:
Het beste pakket voor de beginnende internetbedrijf
grappig , ik kwam het net ook tegen op geenstijlleuk belletje ook.
eigenlijk wel redelijk triest.
fucking lullig had het al gelezen btw ik ken die website ergens van:
Deimos edit: die link is niets voor niets uit het andere topic gemod.....
Volgens mij is die van dit forum als dat zo is meteen een dikke bann want dit gaat te ver. Roland heb ik hier al over ingelicht, en heeft wat aanpassingen verricht.
Uhm ik heb begrepen dat het hier niet ging om een reseller maar om een dedicated server van icehosting.
Technotop Internet BV - Sinds 2005 gespecialiseerd in cloud en datacentra.