Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 10 van de 10
Geen
  1. #1
    Sobber.q is volgens mij bezig
    Sebastiaan Stok
    2.468 Berichten
    Ingeschreven
    20/12/04

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    86 Berichten zijn liked


    Naam: Sebastiaan Stok

    Thread Starter

    Question Sobber.q is volgens mij bezig

    Ik grijg sinds gistern allemaal email welke als afzendender van: admin, registar @ rollerscapes.net komen


    Deze worden naar mensen verstuurd zoals mary, bob @ rollerscapes.net

    Maar die gebruikers bestaan helemaal niet
    Omdat ze niet bestaat, gaan ze op het moment nog naar root(Mij).

    Ze hebben altijd een bijlage als, info(rmation).(pif, cmd, zip) en zo.

    Dit zijn mestal virusen

    Maar nu is me vraag, komt dan via me eigen mail server of is iemand de afzenden aan het vervalsen.
    Uit de mail log word ook niet wijzer.

    Ik heb vernomen dat sober.q actief is, kan dat hier door komen ?
    Park The Hosting Manager - your friend in hosting software

  2. #2
    Sobber.q is volgens mij bezig
    Solaris Sys*****
    1.364 Berichten
    Ingeschreven
    04/12/03

    Locatie
    Leiden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 28071088
    Ondernemingsnummer: NVT

    Uit de headers van het mailtje valt goed af te lezen vanaf welk IP deze is verstuurd richting je mail server. (headers die dus zijn toegevoegd door jouw mail server op het moment van ontvangen).

    //edit: Sober.Q hier nog niet in de logfiles gezien. t/m Sober.P wel.
    Laatst gewijzigd door royen99; 18/05/05 om 10:26.

  3. #3
    Sobber.q is volgens mij bezig
    Sebastiaan Stok
    2.468 Berichten
    Ingeschreven
    20/12/04

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    86 Berichten zijn liked


    Naam: Sebastiaan Stok

    Thread Starter
    Ik neem aan dat het niet is verzonden via de mail server van Rollerscapes aangezien die geen relay toelaat

    En sober.q stuurd alleen duitse zooi heb ik gehoord.

    Dus kan dit een spam actie zijn omdat ik de SSH dicht heb gegooit
    Park The Hosting Manager - your friend in hosting software

  4. #4
    Sobber.q is volgens mij bezig
    geregistreerd gebruiker
    783 Berichten
    Ingeschreven
    16/10/03

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Heb er hier ook al een paar dagen last van. Heb via outlook al een hoop weten te filteren (oa op der die en das + naamvallen), lijkt nu aardig over te zijn.

    Veel nazie propaganda en racisme zag ik, sneue mensen die dat doen

  5. #5
    Sobber.q is volgens mij bezig
    Solaris Sys*****
    1.364 Berichten
    Ingeschreven
    04/12/03

    Locatie
    Leiden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 28071088
    Ondernemingsnummer: NVT

    Ik bedoel: van je ontvangen mailtje. Daarin staan headers met het IP van het systeem dat die mail heeft gestuurd.

    (wat heeft een dergelijk mailtje overigens met een wel of niet openstaande sshd te maken??)

  6. #6
    Sobber.q is volgens mij bezig
    Programmeur
    63 Berichten
    Ingeschreven
    19/04/05

    Locatie
    Wageningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Freddy Bruggeman
    Functie: Senior Software Engineer
    URL: http://ff.net
    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik krijg ook regelmatig deze als postmaster; het virus is naar mensen gestuurd met als reply-adres een onzin-naam@ff.net - die komt niet aan en dan gaat de postmaster naar mijn adres toe.. erg irritant omdat ik postmasters niet echt als spam kan aanvinken.

  7. #7
    Sobber.q is volgens mij bezig
    Solaris Sys*****
    1.364 Berichten
    Ingeschreven
    04/12/03

    Locatie
    Leiden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 28071088
    Ondernemingsnummer: NVT

    Origineel geplaatst door FreddyB
    erg irritant omdat ik postmasters niet echt als spam kan aanvinken.
    Waarom niet ? Zolang onze klanten geen postmaster@domein aanmaken komt alle mail richting postmaster@domein naar ons algemene mail account. Gemiddels krijgen we 1 tot 2 spams per week.

  8. #8
    Sobber.q is volgens mij bezig
    Sebastiaan Stok
    2.468 Berichten
    Ingeschreven
    20/12/04

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    86 Berichten zijn liked


    Naam: Sebastiaan Stok

    Thread Starter
    Met de SSHd bedoel ik: Ik de SSH zijn port verandert, ze denken zeker als ze me niet kunnen hacken dan maar kapot spammen

    Ik ben er eindeljk achter hoe ik de bron kan bekijken in ThunderBird.

    Dit staat in de header:
    From - Tue May 17 17:40:35 2005
    X-Account-Key: account2
    X-UIDL: :mU"!0ZH"!(,@"!26T!!
    X-Mozilla-Status: 0001
    X-Mozilla-Status2: 10000000
    Return-Path: <mail@rollerscapes.net>
    Delivered-To: rollerscapes@rollerscapes.net
    Received: from rollerscapes.net (j200212.upc-j.chello.nl [24.132.200.212])
    by mail.rollerscapes.net (Postfix) with ESMTP id 5988A16406C
    for <jack@rollerscapes.net>; Tue, 17 May 2005 17:40:29 +0200 (CEST)
    From: mail@rollerscapes.net
    To: jack@rollerscapes.net
    Subject: NOTICE:***YOUR EMAIL ACCOUNT WILL BE SUSPENDED***
    Date: Tue, 17 May 2005 17:40:25 +0200
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: multipart/mixed;
    boundary="----=_NextPart_000_0014_F69F7E29.711B0388"
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    Message-Id: <20050517154029.5988A16406C@mail.rollerscapes.ne t>
    X-UIDL: :mU"!0ZH"!(,@"!26T!!

    Volgens mij komt hij van een Chello acount, omdat de halfe ISP de mail servers niet willen begijligen zitten wij met de spam

    Nu weer spam:
    Shop at the internet's #1 Ink store and see the difference!

    To 0pt-0ut of this advertisement, simply enter your address: sales@rollerscapes.net at this site:
    http://www.Zane.hyaenastir.com
    1285Zane - Paylessinks 13636 Ventura Blvd. #179, Sherman Oaks, CA 91423 Bourgeois

    Wie zecht me aangmeld op die pest zooi, sales word op het moment niet eens gebruikt

    Mischien moet ik toch is aan een SPAM filter gaan denken
    Park The Hosting Manager - your friend in hosting software

  9. #9
    Sobber.q is volgens mij bezig
    geregistreerd gebruiker
    546 Berichten
    Ingeschreven
    17/10/03

    Locatie
    c

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik heb er vandaag ongeveer 50 gekregen van tweedekamer.nl

  10. #10
    Sobber.q is volgens mij bezig
    Sebastiaan Stok
    2.468 Berichten
    Ingeschreven
    20/12/04

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    86 Berichten zijn liked


    Naam: Sebastiaan Stok

    Thread Starter
    Dat is pas spam

    Maar even iets ander ik krijg die spam assign niet aan de praat
    Park The Hosting Manager - your friend in hosting software

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics