http://hostingkenny.ho.funpic.org/merkentius-hosting/
zegt ook weer genoeg.
Likes: 0
http://hostingkenny.ho.funpic.org/merkentius-hosting/
zegt ook weer genoeg.
Hun netwerk info pagina is gecopyd van lycos.
"Zo zijn ook wij één leverancier. Dé leverancier in gedegen Linux kennis, wanneer jij dat nodig hebt."
Boek je admin vandaag nog via : www.admin.nu
Gevestigd in Nederland en Moldavië
Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!
225 tb , op een p4 servertje !
Wel grappig ,ik zou me er niet zo druk over maken.
Lol ik wilde hem net posten haha. Eigenlijk zouden zulke praktijken niet moeten mogen... maarja wat doe je eraan.Origineel geplaatst door Fabian
http://hostingkenny.ho.funpic.org/merkentius-hosting/
zegt ook weer genoeg.
Onze servers draaien op één:
Pentium 4 3,0 Ghz
250 Gb dataverkeer per maand
hehehheheheheh...
ik denk niet dat ze in aanmerking komen voor een mooie classificering van hostmerk![]()
ze lezen wel goed mee, ze passen hun pagina dagelijks aan![]()
idd, ik had gemaild over het sidn logo, wegOrigineel geplaatst door WH-Tim
ze lezen wel goed mee, ze passen hun pagina dagelijks aan![]()
![]()
"Zo zijn ook wij één leverancier. Dé leverancier in gedegen Linux kennis, wanneer jij dat nodig hebt."
Boek je admin vandaag nog via : www.admin.nu
Gevestigd in Nederland en Moldavië
Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!
En ook de lay-out is gejat. Is een template wat ik al vaker ben tegengekomen op internet.
Ik herinner me een Amerikaans hostingbedrijf die deze lay-out ook had, inmiddels is hun site down / bedrijf overgenomen, maar archive.org heeft em nog:
http://web.archive.org/web/200402070...enhosting.com/
Ga voor de gein trouwens eens de source bekijken, professionele comments kom je tegen en de code is niet eens door hen geproduceerd!![]()
Laatst gewijzigd door kru; 16/02/05 om 18:14.
@ Kru: dank voor de tip
Ik raad IEDEREEN aan even die source te lezen. De comments zijn hilarisch !!!
Dan heb je toch best ballen tot 2x toe rechtstreeks een site te strippen.
"Zo zijn ook wij één leverancier. Dé leverancier in gedegen Linux kennis, wanneer jij dat nodig hebt."
Boek je admin vandaag nog via : www.admin.nu
Gevestigd in Nederland en Moldavië
Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!
OMG:
<!-- Linker Panel kankerding duurde eeuwen om te maken -->
<!-- Linker Paneel einde w00t -->
<!-- de inhoudt jaja me site hed inhoudt -->
<!-- Rechter Paneel pff die ging sneller-->
<!-- Rechter Paneel einde w00t -->
<!-- onderaan dat lelijke menuutjuh -->
<!-- onderaan dat lelijke menuutjuh einde -->
<!-- de Copyright jaja moet toch iets gaan verzinnen pfff komt ie: ik ben degene waar ut allemaal begon de nederlandse king met ut waterkanon. w0eiii !! -->
<!-- Copyright einde w00t -->
Vraag me af of hij zelf wel weet wat erin staat.
SIDN check:
hardstyle_rulezz_@hotmail.com
Euh... professioneel.
Lef is het niet denk ik, meer stomiteit. Denken dat ze zomaar andermanswerk kunnen kopieëren.
Zullen we anders met zijn allen ieder een mailtje naar ze sturen? Zijn ze weer even zoet.
Kies voor Merkentius-Hosting !
Goede & Snelle servers.
Snelle verbinding.
Groot hoeveelheid ervaring.
Snelle behandelingen
---- Grote hoeveelheid ervaring.
Persoonlijk denk ik dat het 14 jaar oude mensen zijn.
Veel ervaring naar mijn mening kan er niet zijn denk ik.
Wellicht zijn ze echt geinteresseerd in het starten van een bedrijfje.
Van hunzelf uit zijn ze denk ik niet zo slim, aangezien ze layouts pikken en o.a. de source code verhaal, en natuurlijk zoals bovenstaand een rare manier van tekst. Hoofdletters verkeerd, regels die niet normaal ABN zijn, en overal zichzelf helemaal de hemel in prijzen, zonder eigenlijk dit professioneel te kunnen onderbouwen.
---------------
Merkentius-Hosting is begonnen op 22 december 2004.
Wij leveren webhosting , voicehosting , gamehosting , designen en dedicated servers !
Ons doel is om zo goedkoop mogelijk te zijn , en dat lukt ons aardig !
Onze service is 24 uur bereikbaar via emailadressen ,
Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw mail !
--------------
Bovenstaand zegt denk ik ook wel genoeg over normaal ABN.
Kortom komt het op de consument niet over als "vertrouwd".
Kan ook natuurlijk zijn dat ze zich op een doelgroep richten die <16 is.
Dit denk ik zelf, maar lijkt me wel dat je je dan toch anders moet profileren als dat ze nu doen.
Maar goed, hebben jullie weer iemand om op te foeteren/lachen/etc
Groeten,
Dopi
Wat denken jullie hiervan dan.
Wij willen meer alleen "gamehosting" gaan doen omdat wij daar meer mensen blij mee kunnen maken en zo meer klanten kunnen krijgen.
Wij hebben twee keer de prijzen van de gamehosting omhoog gekrikt omdat het wat te goedkoop was en mensen dachten dat het een slechte ping had.
Maar dat is niet zo want wij hebben een super snelle verbinding , u kunt nu een mooie goede gameserver bestellen op www.merkentius-hosting.nl !
Doe dit nog deze week dan krijgt u er een gratis voiceserver bij van 20 slots !
U heeft al éen gameserver vanaf: € 2,25 per 2 maanden !
Nog even over het ABN: mooie goede /ken ik niet hoor