Likes Likes:  0
Resultaten 16 tot 26 van de 26
Pagina 2 van de 2 Eerste 1 2
Geen
  1. #16
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    Banned
    1.907 Berichten
    Ingeschreven
    22/05/04

    Locatie
    Roden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 04073638

    http://www.hostmonster.nl/index.php?main=bedrijfsinfo

    Hostmonster.nl interned services

    Gewoon gekopieerd dus:
    IS Interned Services behoort tot Nederlands grootste service providers. We zijn de grootste op Microsoft technologie gebaseerde provider van Nederland. Die omvang hebben we niet zomaar verkregen. Al sinds 1996 zijn wij op deze markt actief met succesvolle Webhosting-diensten en specifieke serveroplossingen

    Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn pijlers voor het succes van IS Interned Services. Flexibel zijn we in onze service, betrouwbaar zijn we in onze gehele dienstverlening.

    IS biedt oplossingen voor multinationals, maar ook voor de eenmanszaak.

  2. #17
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    New Media
    601 Berichten
    Ingeschreven
    01/10/04

    Locatie
    Gelderland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 08175804
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door themaweb4u
    Maar ja, nu is het nog dubbel spam ook. Wat hij wilt bereiken is dat er over gepraat wordt en dat mensen klikken op zijn website. En dat doe je dus ook als je het hier op de website vertoont.
    Ja, ik heb het mailtje ook ontvangen mark.
    ik wilde er om de bovenstaande reden geen topic voor openen maar als het toch al bestaat...

    Ik moet zeggen dat bij mij ook direct alle bellen gaan rinkelen als ik opeens aangemeld sta op een lijst van een andere hostingprovider.

    @ mark
    Jullie zitten in Brummen, wij zitten in Eerbeek en het lijkt mij toch heel sterk dat er ''op een steenworp afstand'' zo'n ''enorm bedrijf'' zit zonder dat ik er ooit van gehoord heb?

  3. #18
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    geregistreerd gebruiker
    61 Berichten
    Ingeschreven
    23/01/05

    Locatie
    Centraal Gelderland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 09143038

    Bel ze eens?

  4. #19
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    Banned
    1.907 Berichten
    Ingeschreven
    22/05/04

    Locatie
    Roden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 04073638

    staat geen nummer op de site, wel in de e-mail :s.

    Naja, we gaan offtopic, deze kan wel dicht denk ik.

  5. #20
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    New Media
    601 Berichten
    Ingeschreven
    01/10/04

    Locatie
    Gelderland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 08175804
    Ondernemingsnummer: nvt

    Waarom zou deze thread al dicht moeten.
    Zijn Mark en ik de enige de mail hebben gehad van dit bedrijf?

  6. #21
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    Banned
    1.907 Berichten
    Ingeschreven
    22/05/04

    Locatie
    Roden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 04073638

    Omdat een bedrijf wat teksten kopieerd van een ander niet de grootste van NL kan zijn, laat staan serieus bezig zijn met webhosting.

  7. #22
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    Hostingforyou
    510 Berichten
    Ingeschreven
    01/12/03

    Locatie
    Tiel

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Naam: Oscar Pouwels
    Bedrijf: Hostingforyou B.V.
    Functie: CEO
    URL: www.hostingforyou.nl
    Registrar SIDN: ja
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 54433606
    Ondernemingsnummer: nvt
    View nl.linkedin.com/in/opouwels's profile on LinkedIn

    het bedrijf bestaat wel al een tijdje (sinds 2002) en is geen puber bedrijf. Waarom zo snel oordelen.

    Aangezien AlphaXs een bedrijf is is het geen SPAM maar reclame en dat mag.

  8. #23
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    Hostingforyou
    510 Berichten
    Ingeschreven
    01/12/03

    Locatie
    Tiel

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Naam: Oscar Pouwels
    Bedrijf: Hostingforyou B.V.
    Functie: CEO
    URL: www.hostingforyou.nl
    Registrar SIDN: ja
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 54433606
    Ondernemingsnummer: nvt
    View nl.linkedin.com/in/opouwels's profile on LinkedIn

    III. Fouten bij het begrijpen en oordelen van anderen



    1. Te snel oordelen op basis van onvoldoende aanwijzingen.

    2. Geen rekening houden met de totaalstructuur.

    vb. als twee personen hetzelfde gedrag vertonen, dan kan dit om verschillende reden zijn.

    3. Geen rekening houden met iemands levensfase die een gedrag kan verklaren.

    4. Oordelen op emotionele, subjectieve basis in plaats van te steunen op objectieve gegevens.

    vb.een taxi-chauffeur weigerde de zanger Lenny Kravitz mee te nemen in zijn auto omdat hij blijkbaar dacht dat alle negers criminelen zijn; dit was de inspiratie voor Kravitz' bekend lied "Mr. Cabdriver".

    5. Veralgemenen op grond van vergelijking met gekende personen.

    6. Het halo-effect: uitgaande van een goede eigenschap iemand ook andere goede eigenschappen toekennen. Bij het horn-effect geldt hetzelfde voor een slechte eigenschap.

    7. Eigen kenmerken of motieven toekennen aan anderen (projectie).

    8. Het niet opmerken van verborgen eigenschappen.

    9. Over het hoofd zien van onbewuste motieven van een gedrag.





    Bron:



    Van Hoesel, A.F.G., Zindelijk denken, Nelissen, Bloemendaal, 1973

    Van Hoesel, A.F.G., Zindelijk oordelen, Nelissen, Bloemendaal, 1974

  9. #24
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    Quicksolve B.V.
    1.594 Berichten
    Ingeschreven
    11/12/04

    Locatie
    Leiden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 27229184
    Ondernemingsnummer: nvt

    Hostmonster is:
    Naam: Mirasoft
    Vestigingsadres: Jean Monnetpark 43
    Vestigingsplaats: 7336BB Apeldoorn
    Internetadres: http://www.mirasoft.nl
    De eerste regel op deze website:
    "Mirasoft is een jong en dynamisch bedrijf..."

    LOL

  10. #25
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    geregistreerd gebruiker
    1.674 Berichten
    Ingeschreven
    15/02/04

    Locatie
    Arnhem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked



    Origineel geplaatst door sity webhosting
    staat geen nummer op de site, wel in de e-mail :s.

    Naja, we gaan offtopic, deze kan wel dicht denk ik.
    http://www.hostmonster.nl/index.php?main=contact

    Aan de rechter kant.

  11. #26
    Spammer de Spam spam -> hostmonster.nl
    geregistreerd gebruiker
    520 Berichten
    Ingeschreven
    26/01/04

    Locatie
    Doetinchem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 08120871
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    @ oscar: Fijn dat er nog iemand is die het niveau van WHT af toe doet laten stijgen
    Maar ik ben van mening dat het wel degelijk spam is. Immers vermelden hun; dat ze ons e-mail adres van een mailinglist hebben, maar zeg nou zelf: Zouden wij ons inschrijven op een mailinglist voor low budget paketten??? :S
    Had er dan gewoon onder gezet dat ze ons e-mail adres uit de telefoongids of gouden gids hadden gehaald.





    @ Best4U: Ja inderdaad, ik weet niet hoe het bij Globalminds zit, misschien dat die m ook gehad hebben. Dutch PC in elk geval wel.
    Dus wel vrij typerend.

    Ik heb er inderdaad ook nog never nooit niet van gehoord, ik zeg ook verder niets over de grootte van het bedrijf, weet wel dat het geen "ouder" bedrijf is, in de vorm van bestaansrecht op het huidige adres vanaf 1998.
    Wij hebben vrij veel klanten in Apeldoorn, waaronder zelfs klanten uit de directe omgeving van "hostmonster" en ik heb ze er ook nog niet zien zitten.

    Maar goed, het gaat mij erom te weten wie dit mailtje allemaal gehad hebben, meer omdat ik het vreemd en graag wil weten wie achter deze "domme" actie zit.

Pagina 2 van de 2 Eerste 1 2

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics