www.niggerfreehosting.com
Wilde dit even delen met jullie,
hoe verzin je het :|
Likes: 0
www.niggerfreehosting.com
Wilde dit even delen met jullie,
hoe verzin je het :|
Dit zou moeten worden aangegeven. Dit is echt te erg voor woorden.

Volgens mij is dit maar een promotie-website en niet de hoofdnaam van de webhost waaronder hij operereert. Misschien denkt hij met meer sites meer te kunnen verdienen?
Het is alleen lastig te zien welke nameservers er gebruikt worden. Deze website bestaat trouwens nog maar 2 weken.
Zeer triest...
Haha wat sneu zeg...pfff jezus man hoe zielig ben je.
en dan gek vinden dat je servers DDOS'ed worden met zo'n site er op.
Te triest voor woorden!![]()
Ik vind dit wel typisch amerikaans... een leraar van mij zei weleens dat er overal een markt was in amerika (niet verwijzend naar deze site iig). Blijkbaar had hij dus wel gelijk, wat mij heel erg spijt.
De vraag is of dit klanten zou trekken... volgens mij zijn er mensen zo dwaas en onvlwassen om hier nog echt in te geloven.
mijn zegen hebben ze in ieder geval niet, idd dit gaat te ver ja... maar wat doe je er tegen?
Laatst gewijzigd door kilian; 15/06/04 om 18:59.
Ik heb net contact gehad met Ev1. Zij zullen de server zo snel mogelijk van het internet halen. Er staan trouwens geen klanten op de server, alleen de volgende domeinen:
www.niggerfree.com
www.niggerfree.net
www.niggerfree.org
Laatst gewijzigd door Carl<n-media>; 15/06/04 om 19:08.
Die vent is ziek....
Inderdaad. Is racisme in de USA niet verboden!?
Jawel; mensenrechten.Origineel geplaatst door WenS
Inderdaad. Is racisme in de USA niet verboden!?

hier is maar 1 woord voor gewoon: ZIELIG
Laatst gewijzigd door superweb; 15/06/04 om 19:56.
Whahahah, echt geweldig.
Origineel geplaatst door Mannekino
Whahahah, echt geweldig.
alles verder goed?