Likes: 0
Laatst gewijzigd door djsafri; 04/03/04 om 15:16.

Mooi werk
Dat ik heb al die tijd in mijn MSN gehad heb... niet veel mee gepraat, maar volgens mij heb ik nog wel logs. (Wat was zijn msn adres?)
Meneer Wallaart ziet er inderdaad heel erg betrouwbaar uit, jezus wat een sjonnie.
Hm zeer mooi speurwerk...sherlock
Hoe kom je aan die foto?
Laatst gewijzigd door ThePostman; 03/03/04 om 16:04.
Bij digitalus betaalde hij wel zn rekeningen als het goed is hoor.
Een kennis van mij is een ouwe buurman geweest van Wallaard. Hij zal hem ongetwijfeld kunnen herkennen in de foto.
Naar mijn weten heeft Wallaard nu hosting aangevraagd/lopen bij nl.euronet.net
Een waarschuwingsmailtje met link naar hier ze zullen zij vast wel waarderen denk ik.
is het nou
Wallaard
of
Wallaart
Druist bovenstaande niet in tegen de bestaande privacywetgeving?
Let wel dat startpost een Subjectieve benadering is, en een standpunt van de gedupeerde.
De betreffende persoon zal dan geen frisse jongen zijn, maar ik zou dit op een nette manier oplossen..

Het is allemaal ongetwijffeld erg naar maar ik denk dat je met het plaatsen van naw gegevens en de foto, WHT in problemen kan brengen.
En dat kan toch niet de bedoeling zijn?
Stel je voor dat in het onwaarschijnlijke geval een boze klant van mij zoeits zou doen... Nah, maak je borst maar nat dan...
Ik kan het ermee eens zijn dat NAW-gegevens en foto's niet open en bloot op een forum te vinden 'hoeven' te zijn.
Maar Wallaard heeft zichzelf al op meerdere fronten bewezen als oplichter inmiddels, zowel naar zijn klanten, als naar zijn hosters.
Dus, als mede-gedupeerde, heb ik er geen probleem mee als deze informatie makkelijk toegankelijk is om als waarschuwingsmiddel te laten dienen voor anderen. Men denke aan een PM of email ofzo.
Want om eerlijk te zijn heeft een eerdere gebeurtenis, EN deze man, mijn vertrouwen in de Webhosters wereld helaas een flinke deuk gegeven.
Ter info... Het bovengenoemde adres is al een tijdje niet meer in gebruik.![]()
zet anders even een streepje over zijn ogen
maar ik denk dat het wel handig is om een beetje persoonsgegevens vrij te geven. Aangezien het hier gewoon om een oplichter gaat. Weet jij veel wie hij nu aan het oplichten is
Wij hebben dus ook dat probleem met de heer Wallaard. Hij gaf zelfs een rekeningnummer van iemand anders op voor automatische incasso. Werd vandaag ook opgebeld door de verhuurder van zijn woning, met de mededeling dat hij met de noorderzon is vertrokken, en gigantische huurschulden heeft.
dit kan ik bevestigen, zelf heb ik diegene ook gesproken.Origineel geplaatst door HostingworX
verhuurder van zijn woning, met de mededeling dat hij met de noorderzon is vertrokken, en gigantische huurschulden heeft.
Onze 'vriendelijke vriend' w.walllaard heeft inmiddels weer een nieuw Hosting-slachtoffer gevonden blijkbaar, want hij is sinds kort weer in de lucht met z'n zwendel-site.
Alleen de naam flitshosting.nl/com laat ie blijkbaar nu maar links liggen. Die zal wel een beetje stinken inmiddels.
Streamgigant.com is nu zijn nieuwe naampje geworden lijkt het.
Vreemd dat ie niet meer onder een .nl naam 'werkt' eigenlijk...
Spread the word zou ik zeggen.
Een juridische procedure is inmiddels opgestart vanuit ons; ik vind het gewoon niet kunnen dat dit soort mensen de markt verzieken; zij zorgen ervoor dat iedereen een slechte naam krijgt!