Ik heb sterk het vermoeden dat er vanaf dit forum emailadressen, door derden, worden geharverst.
Het volgende mailtje mochten we net op info@ (lang leve nieuwe regelgeving) ontvangen:
groups.google.com posting (het kan nog een aantal uren duren voordat Google de posting geindexeerd heeft).
URL's niet gemaskeerd:
De layout leek (in iedergeval in mijn geheugen, ik heb het nog niet opgezocht) sterk op één van de sites welke gereviewed werden in het "Website Besprekingen" subforum.Goedemiddag,
Wij vonden uw e-mailadres in de Gouden Gids.
Wij willen u dit graag laten weten
gratis setup maand maart!
co-locatie voor een vast laag tarief!PRIJSSTELLING OOK INTERESSANT VOOR
=
RE-SELLERS!!!
1 U INCL 5 GB VOOR 15 EURO PER MAAND
1 GB TRAFFIC MEER SLECHTS 1 EURO
DAARVOOR KRIJGT U:
24 x 7 toegang zonder verdere kosten
professionele omgeving
geconditioneerde serverruimte
no-break
altijd toegang d.m.v. toegangspas en vingerafdrukidentificatie
rackspace/geperforeerde deuren (evt. afsluitbaar met cijferslot)
glasvezelverbinding
KIJK OP ONZE WEBSITE: WWW.DATAREGIOCENTRE.COM
Interesse? Stel uw vragen via : info@dataregiocentre.com
Niet uw business? Stuur dit mailtje door naar de relaties voor wie dit wel interessant kan zijn!
Dank u voor uw aandacht.
Dataregiocentre
marketing & sales
Joost van der Est
En inderdaad, even zoeken leverde het volgende op.
Ik zal Vincent verzoeken het IP adres van de verzender af te sluiten, ook de Registrar (itsyourdomain.com) en IP block owner (Quicknet) zullen gemailed worden.
PS: Mensen die een *serieuze* aanbieding hebben, dienen dit sowieso in plain/text te doen, aanbiedingen in HTML formaat worden ten alletijden aangemerkt als spam en niet geaccepteerd.

Likes:


.
Quote
aangezien zij die nog niet hadden.