Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 8 van de 8
Geen
  1. #1
    Emailadressen harvest
    BoFH
    1.034 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Vevida B.V
    Functie: Systeembeheerder
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Emailadressen harvest

    Ik heb sterk het vermoeden dat er vanaf dit forum emailadressen, door derden, worden geharverst.

    Het volgende mailtje mochten we net op info@ (lang leve nieuwe regelgeving) ontvangen:
    groups.google.com posting (het kan nog een aantal uren duren voordat Google de posting geindexeerd heeft).

    URL's niet gemaskeerd:
    Goedemiddag,

    Wij vonden uw e-mailadres in de Gouden Gids.

    Wij willen u dit graag laten weten



    gratis setup maand maart!

    co-locatie voor een vast laag tarief!PRIJSSTELLING OOK INTERESSANT VOOR
    =
    RE-SELLERS!!!

    1 U INCL 5 GB VOOR 15 EURO PER MAAND
    1 GB TRAFFIC MEER SLECHTS 1 EURO

    DAARVOOR KRIJGT U:
    24 x 7 toegang zonder verdere kosten
    professionele omgeving
    geconditioneerde serverruimte
    no-break
    altijd toegang d.m.v. toegangspas en vingerafdrukidentificatie
    rackspace/geperforeerde deuren (evt. afsluitbaar met cijferslot)
    glasvezelverbinding

    KIJK OP ONZE WEBSITE: WWW.DATAREGIOCENTRE.COM
    Interesse? Stel uw vragen via : info@dataregiocentre.com

    Niet uw business? Stuur dit mailtje door naar de relaties voor wie dit wel interessant kan zijn!

    Dank u voor uw aandacht.

    Dataregiocentre
    marketing & sales
    Joost van der Est
    De layout leek (in iedergeval in mijn geheugen, ik heb het nog niet opgezocht) sterk op één van de sites welke gereviewed werden in het "Website Besprekingen" subforum.
    En inderdaad, even zoeken leverde het volgende op.

    Ik zal Vincent verzoeken het IP adres van de verzender af te sluiten, ook de Registrar (itsyourdomain.com) en IP block owner (Quicknet) zullen gemailed worden.

    PS: Mensen die een *serieuze* aanbieding hebben, dienen dit sowieso in plain/text te doen, aanbiedingen in HTML formaat worden ten alletijden aangemerkt als spam en niet geaccepteerd .
    --
    VEVIDA Services, http://www.vevida.com

  2. #2
    Emailadressen harvest
    Mentally unstable
    2.586 Berichten
    Ingeschreven
    27/06/03

    Locatie
    Rivierenland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 11058224
    Ondernemingsnummer: nvt

    hehe, ik kreeg vandaag over de post een spam bericht van een administratiekantoor waar zij smeekte of ik klant wilde worden van hun.

    Heb ze een offerte gestuurd voor hosting en design voor een website aangezien zij die nog niet hadden.

  3. #3
    Emailadressen harvest
    BoFH
    1.034 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Vevida B.V
    Functie: Systeembeheerder
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Origineel geplaatst door The MAzTER
    hehe, ik kreeg vandaag over de post een spam bericht van een administratiekantoor waar zij smeekte of ik klant wilde worden van hun.
    Per post ("snail mail") is absoluut geen probleem, graag zelfs want dan kost het ons geen geld .
    --
    VEVIDA Services, http://www.vevida.com

  4. #4
    Emailadressen harvest
    Mentally unstable
    2.586 Berichten
    Ingeschreven
    27/06/03

    Locatie
    Rivierenland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 11058224
    Ondernemingsnummer: nvt

    nee, maar ik zit er niet op te wachten

  5. #5
    Emailadressen harvest
    geregistreerd gebruiker
    2.295 Berichten
    Ingeschreven
    26/12/03

    Locatie
    nvt

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Misschien een idee om de mail adressen automatisch om te zetten in een speciaal scriptje tegen die harvesters? Of om de mail adressen alleen aan leden te tonen?

    Wat je ook op veel forums ziet is dat ze het aantal aanvragen (requests) beperken.

  6. #6
    Emailadressen harvest
    geregistreerd gebruiker
    318 Berichten
    Ingeschreven
    25/04/03

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: 24346867
    Ondernemingsnummer: nvt

    Dat idee had ik trouwens ook krijg regelmatig aanbiedingen van colocaters zonder dat ik me daar ooit voor heb ingeschreven misschien inderdaad een goed plan om onze emailadressen te beschermen.

  7. #7
    Emailadressen harvest
    BoFH
    1.034 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Vevida B.V
    Functie: Systeembeheerder
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    @Carl<n-media> & @Clearhosting:
    Och mij boeit het niet zo hoor dat men mij spammed, ze hebben alleen een hele verkeerde aan mij om te bespammen
    Van XS4ALL heb ik de bevestiging gekregen dat het IP adres van de verzender is afgesloten (*plonk*, go Vincent! ), vziw van Quicknet en itsyourdomain.com nog geen reply, maar de spamrun staat gearchiveerd bij groups.google.com en dat geeft hen geen goede naam.

    Als we het over 'markt verziekers' hebben, dan zijn dergelijke spammers het wel.
    --
    VEVIDA Services, http://www.vevida.com

  8. #8
    Emailadressen harvest
    geregistreerd gebruiker
    2.295 Berichten
    Ingeschreven
    26/12/03

    Locatie
    nvt

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door Digiover
    @Carl<n-media> & @Clearhosting:
    Och mij boeit het niet zo hoor dat men mij spammed, ze hebben alleen een hele verkeerde aan mij om te bespammen
    Van XS4ALL heb ik de bevestiging gekregen dat het IP adres van de verzender is afgesloten (*plonk*, go Vincent! ), vziw van Quicknet en itsyourdomain.com nog geen reply, maar de spamrun staat gearchiveerd bij groups.google.com en dat geeft hen geen goede naam.

    Als we het over 'markt verziekers' hebben, dan zijn dergelijke spammers het wel.
    Todat ze hun database weer voor een paar honderd euro op cd door verkopen en dan krijg je niet alleen hosting aanbiedingen in je mail box maar ook nog andere reclame. Vervolgens krijg je elke dag 30 mailtjes spam. Is dat wat we willen? Nee toch?

    Dus ik denk dat we er beter iets tegen kunnen doen ipv het zomaar achter de rug te laten en maar toe te kijken.

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2026 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics