en die krijgt ook niet meer terug....om bekende redenen.Citaat:
Origineel geplaatst door Herman440
Alleen de naam flitshosting.nl/com laat ie blijkbaar nu maar links liggen. Die zal wel een beetje stinken inmiddels.
Afdrukvoorbeeld
en die krijgt ook niet meer terug....om bekende redenen.Citaat:
Origineel geplaatst door Herman440
Alleen de naam flitshosting.nl/com laat ie blijkbaar nu maar links liggen. Die zal wel een beetje stinken inmiddels.
Zoals Andrew al zei, BETAALDE hij ons wel altijd netjes, maar hij heeft inmiddels een achterstand van 4 maanden bij ons. We hebben zijn server op zwart gezet. Jammer dat de klanten hier weer de duppe van worden :(
STREAMGIGANT.COM
(johan edit) op verzoek van een bedrijf.
.
.
.
.
.
.
. LEEG
.
.
.
.
.
.
.
.
mag ik vragen welk tooltje je daarvoor heb gebruikt :D?
voer in je browser in: whois.sc/domeinnaam.com *Citaat:
Origineel geplaatst door NetRouting
mag ik vragen welk tooltje je daarvoor heb gebruikt :D?
* de domeinnaam waar je de info over wilt
thank you :)Citaat:
Origineel geplaatst door Johan-nl
voer in je browser in: whois.sc/domeinnaam.com *
* de domeinnaam waar je de info over wilt
Ok, verdorie. Wij hebben sinds begin deze maand een server voor hem draaien die nog altijd niet betaald is. Ik zal hem maar gaan uitpluggen zeker :(
Hij doet nu shoutcast spul, zou maar snel zijn dan, want kost je veel traffic als ie niet betaald.
Was die ook klant bij jou? Gek he, dat zoiemand gewoon weer verder kan gaan met andere bedrijven oplichten. Niet normaal :(Citaat:
Origineel geplaatst door Synssans
Een juridische procedure is inmiddels opgestart vanuit ons; ik vind het gewoon niet kunnen dat dit soort mensen de markt verzieken; zij zorgen ervoor dat iedereen een slechte naam krijgt!
He mensen ik heb even een vraag m.b.t Flitshosting hier. Deze onvriendelijke man dis ook de admin van datinghulp.nl wat gehosted wordt bij xxlwebhosting. Heeft iemand daar meer info van ??? Meestal is het na een tijdje uit de lucht, maar datinghulp.nl draait al een halfjaar... niet echt gebruikelijk voor Flitshosting....
www.datinghulp.nl >> www.mymatchmaker.nl :rolleyes: :DCitaat:
Origineel geplaatst door zmog
Deze onvriendelijke man dis ook de admin van datinghulp.nl
Hij is inderdaad ook klant geweest ja...Citaat:
Origineel geplaatst door Koster
Was die ook klant bij jou? Gek he, dat zoiemand gewoon weer verder kan gaan met andere bedrijven oplichten. Niet normaal :(
hehehe, één of andere wazige "Amerikaanse-affiliate-poging" :DCitaat:
Heb je de stats nog niet bekeken: 10 members.Citaat:
Origineel geplaatst door Rik
hehehe, één of andere wazige "Amerikaanse-affiliate-poging" :D
Hij heeft zichzelf waarschijnlijk 10 keer aangemeld.
Citaat:
Origineel geplaatst door Johan-nl
STREAMGIGANT.COM
(johan edit) op verzoek van een bedrijf.
.
.
.
.
.
.
. LEEG
.
.
.
.
.
.
.
.
Geachte Ing. H.J. van der Veen,
Ik heb bovenstaande post op uw verzoek aangepast.
Echter wil ik u er wil aan herinneren dat whois
gegevens openbaar zijn. Met andere woorden: voor iedereen zichtbaar zijn.
Als u denkt verdere stappen te moeten ondernemen en nog steeds
van mening bent uw "ernstige schade" bij mij te moeten verhalen
dan hoor ik dat graag van u.
Met vriendelijke groet,
Johan