Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 16
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
  1. #1
    Ervaringen met transporteurs (pakketten > 30-32kg en pallets)
    geregistreerd gebruiker
    1.288 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/08

    Locatie
    Vogelenzang (NH)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 Berichten zijn liked


    Naam: Marcel
    Bedrijf: DC Pro Datacenter Professionals
    Functie: Eigenaar

    Thread Starter

    Thumbs up Ervaringen met transporteurs (pakketten > 30-32kg en pallets)

    Zou graag van WHT'ers hun ervaringen willen horen met transporteurs, zowel binnen NLD als binnen EURopa, qua service, tarieven, en "netheid" (komen pakketten netjes aan of helemaal gedeukt, gescheurd, enz.) en dan met de focus op pakketten die niet onder de standaard vallen van bijvoorbeeld PostNL (<30kg) of GLS (<32kg), maar de wat zwaardere pakketten en palletverzendingen.

    Liefst niet alleen ervaringen waarbij het misging -- we blijven per slot van rekening allemaal mensen en het kan een keer fout gaan -- maar meer het overall plaatje.

  2. #2
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    geregistreerd gebruiker
    149 Berichten
    Ingeschreven
    16/08/06

    Locatie
    Alkmaar

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Roy

    Binnen Nederland maken wij zeer dankbaar gebruik van Runner (https://www.runner.nl/) als we het goed, netjes en snel geleverd willen hebben. Natuurlijk iets duurder dan PostNL/UPS/FedEX, maar dat is het vaak (voor ons) waard.

    We gebruiken ze ook voor shipments naar Belgie/Duitsland. Dat zijn vaak de kostbaardere pallets die we dan ook verzekerd met ze meegeven. Wat hen siert is dat ze niet iedere pallet zomaar meenemen (ze maken liever geen aanspraak op hun verzekering) en dus waar nodig zelf extra intapen / opnieuw stapelen. Ook dit ritjes zijn meer dan betaalbaar.

    Als 't verder weg moet, gebruiken we UPS/Fedex. Gaat natuurlijk vaker mis, maar is dan nog wel betaalbaar.

  3. #3
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    geregistreerd gebruiker
    1.288 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/08

    Locatie
    Vogelenzang (NH)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 Berichten zijn liked


    Naam: Marcel
    Bedrijf: DC Pro Datacenter Professionals
    Functie: Eigenaar

    Thread Starter
    @Eflicta
    Kun je een indicatie geven van de tarieven? Want ook zij doen alleen "offerte op maat" ... :-(

    En snelheid is niet zo heel belangrijk (hoeft er niet dezelfde dag nog te zijn)



  4. #4
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    Server Freak
    3.610 Berichten
    Ingeschreven
    19/05/06

    Locatie
    Assen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    215 Berichten zijn liked


    Naam: Sinterklaas
    KvK nummer: 04069370

    Met een beetje volume hier gewoon UPS of DHL. Met beide goede ervaringen en pakketjes / pallets altijd zonder schade op de bestemming.

    Zoals je zelf al aangaf kan er altijd wel eens wat gebeuren. Een ongelukje of iemand die er geen zin in heeft.

  5. #5
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    geregistreerd gebruiker
    1.288 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/08

    Locatie
    Vogelenzang (NH)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 Berichten zijn liked


    Naam: Marcel
    Bedrijf: DC Pro Datacenter Professionals
    Functie: Eigenaar

    Thread Starter
    @Spyder01
    Met een beetje volume hier gewoon UPS of DHL
    Helaas gaat het in veel gevallen om een enkele server die net iets meer weegt dan de bovengrens van 30kg (b.v. PostNL) of 32kg (GLS).

    Heb je een indicatie of voorbeeld van de tarieven? B.v. pallet naar België of Duitsland of iets vergelijkbaars?

    Vanzelfsprekend ben ik parallel hieraan ook al offertes aan het opvragen bij diverse partijen.

  6. #6
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    Server Freak
    3.610 Berichten
    Ingeschreven
    19/05/06

    Locatie
    Assen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    215 Berichten zijn liked


    Naam: Sinterklaas
    KvK nummer: 04069370

    DHL doet standaard tot 31.5kg, maar zwaarder is mogelijk. Daar rekenen ze een toeslag voor.

    Prijzen kan ik je helaas niet geven. Die zijn in op maat van verwacht volume e.d.

  7. #7
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    geregistreerd gebruiker
    1.262 Berichten
    Ingeschreven
    18/01/06

    Locatie
    Almere

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 Berichten zijn liked


    Naam: Rens
    URL: www.yisp.nl
    KvK nummer: 08144415

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Eflicta Bekijk Berichten
    Als 't verder weg moet, gebruiken we UPS/Fedex. Gaat natuurlijk vaker mis, maar is dan nog wel betaalbaar.
    Idem hier. Extreem slechte ervaringen met DHL hier overigens, zowel verzenden als ontvangen. Al twee keer gehad dat ze voor > 15k aan spullen gewoon vrijwel buiten hebben achtergelaten (bij de brievenbussen). Daarnaast nog vele malen wat kleinere problemen.
    Yisp.nl - High bandwidth solutions in YISP-AS(58073) - www.yisp.nl

  8. #8
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    Lucas Wouters
    589 Berichten
    Ingeschreven
    01/03/15

    Locatie
    Sneek, Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Lucas
    Bedrijf: SpectraIP
    URL: spectraip.net
    KvK nummer: 70348677

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rensariens Bekijk Berichten
    Idem hier. Extreem slechte ervaringen met DHL hier overigens, zowel verzenden als ontvangen. Al twee keer gehad dat ze voor > 15k aan spullen gewoon vrijwel buiten hebben achtergelaten (bij de brievenbussen). Daarnaast nog vele malen wat kleinere problemen.
    Ik heb ook hele slechte ervaringen met DHL. Bij ons bellen ze niet eens aan, ze gooien het gewoon in de tuin en vertrekken weer.. telkens opnieuw.

  9. #9
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    geregistreerd gebruiker
    1.288 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/08

    Locatie
    Vogelenzang (NH)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 Berichten zijn liked


    Naam: Marcel
    Bedrijf: DC Pro Datacenter Professionals
    Functie: Eigenaar

    Thread Starter
    @rensariens | @SpectraIP
    Dank! Hoe is de klachtafhandeling bij DHL verlopen? En hoe waren de tarieven?

  10. #10
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    Lucas Wouters
    589 Berichten
    Ingeschreven
    01/03/15

    Locatie
    Sneek, Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Lucas
    Bedrijf: SpectraIP
    URL: spectraip.net
    KvK nummer: 70348677

    Het ging hier om inkomende pakketten, dus allemaal de zelfde bezorger. Maar heb sinds dien geen pakket meer ontvangen via DHL, dus zien of de klacht echt geholpen heeft weet ik nog niet. Onze pakketten komen vrijwel altijd met UPS, GLS en DPD binnen. Vooral DPD zijn we erg tevreden over. Deze partij gebruiken we ook voor uitgaande pakketten.

    Tarieven voor uitgaande pakketten bij DHL, ik dacht 5,40 euro p/s als je ze zelf langs brengt bij een DHL service point.
    Bij DPD betalen we 5,50 euro per uitgaand pakket, met een maximum tot 30 kg.

  11. #11
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    geregistreerd gebruiker
    1.262 Berichten
    Ingeschreven
    18/01/06

    Locatie
    Almere

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 Berichten zijn liked


    Naam: Rens
    URL: www.yisp.nl
    KvK nummer: 08144415

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door m_w_mol Bekijk Berichten
    @rensariens | @SpectraIP
    Dank! Hoe is de klachtafhandeling bij DHL verlopen? En hoe waren de tarieven?
    Ze doen er vrijwel niks aan ivm tekort aan bezorgers. Zijn vrijwel altijd zzpers die ze inhuren die problemen geven, maar ze kunnen niet zonder ze. Toen ze voor de tweede keer een batch servers buiten hadden achtergelaten heeft DHL aangegeven geen zaken meer te doen met de betreffende bezorger, maar dit valt verder niet te controleren natuurlijk.
    Yisp.nl - High bandwidth solutions in YISP-AS(58073) - www.yisp.nl

  12. #12
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    geregistreerd gebruiker
    1.288 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/08

    Locatie
    Vogelenzang (NH)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 Berichten zijn liked


    Naam: Marcel
    Bedrijf: DC Pro Datacenter Professionals
    Functie: Eigenaar

    Thread Starter
    @SpectraIP
    Dank, maar ben juist op zoek naar transporteurs voor > 32kg. GLS en DPD gebruik ik ook voor de kleinere/lichtere pakketten, zeker naar België zijn ze een STUK goedkoper dan andere aanbieders.

  13. #13
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    geregistreerd gebruiker
    149 Berichten
    Ingeschreven
    16/08/06

    Locatie
    Alkmaar

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Roy

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door m_w_mol Bekijk Berichten
    @Eflicta
    Kun je een indicatie geven van de tarieven? Want ook zij doen alleen "offerte op maat" ... :-(

    En snelheid is niet zo heel belangrijk (hoeft er niet dezelfde dag nog te zijn)
    Ritje vanuit Alkmaar naar Utrecht (ophalen) en afleveren in Den Haag was EUR80. Wel spoedrit (as in: om 17:30 bellen dat ik om 09:00 iemand in Utrecht nodig heb).

    Je kan ze eens een belletje geven om een paar prijzen op te vragen, die geven ze telefonisch al door (bij ons ten minste)

    Overige prijzen kan ik wel via PM geven, maar Runner kan je veel beter helpen. Mark, Justin of de andere planners hebben alle tijd voor je als je ze belt!
    Laatst gewijzigd door Eflicta; 30/08/17 om 21:46.

  14. #14
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    Programmeur / Hoster
    3.935 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/06

    Locatie
    Wijlre

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    647 Berichten zijn liked


    Naam: John Timmer
    Bedrijf: SystemDeveloper.NL
    Functie: Eigenaar
    URL: www.systemdeveloper.nl
    KvK nummer: 14083066
    View johntimmer's profile on LinkedIn

    Kijk eens naar die club van pakketmail.nl, volgens mij doen die dat.
    SystemDeveloper.NL - 64BitsWebhosting.EU : Softwareontwikkeling & Hosting freaks

  15. #15
    Ervaringen met transporteurs (pakketten &gt; 30-32kg en pallets)
    geregistreerd gebruiker
    1.288 Berichten
    Ingeschreven
    24/11/08

    Locatie
    Vogelenzang (NH)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 Berichten zijn liked


    Naam: Marcel
    Bedrijf: DC Pro Datacenter Professionals
    Functie: Eigenaar

    Thread Starter
    @Eflicta :
    DANK! Die toko ga ik zeker ff bellen.
    @systemdeveloper
    Handige tussenpersoon; ga ik verder onderzoeken en misschien ff bellen.

Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics