Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 17
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
Geen
  1. #1
    Waar terecht bij klachten ?
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Waar terecht bij klachten ?

    Naar aanleiding van het kiddie verhaal van dotdomein.com dotdomein.com en hoe het niet moet en [ame="http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1026158"]dotdomein.com steelt webdesign[/ame] vroeg ik me eigenlijk af of er in Nederland een algemene dienst bestaat waar je terecht kan met klachten over het niet naleven van regels als het niet vermelden van KVK, BTW nummer, foute algemene voorwaarden en dergelijke ?

  2. #2
    Waar terecht bij klachten ?
    [--]
    854 Berichten
    Ingeschreven
    28/05/06

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    67 Berichten zijn liked


    Naam: R
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 20125757

    [doordenkjertje]
    In de kast!, ze zit in de kast!
    [/doordenkertje]

  3. #3
    Waar terecht bij klachten ?
    [--]
    854 Berichten
    Ingeschreven
    28/05/06

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    67 Berichten zijn liked


    Naam: R
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 20125757

    Laat ik mijn verhaal ook nog een beetje nuanceren....

    Ik begrijp niets van dit topic...
    Begrijp me niet verkeerd, wat bepaalde partijen op wht (.com!) doen is misschien niet handig.
    Maar kan iemand me uitleggen waarom TS een topic aanmaakt op wht(.NL!) over dat hostingbedrijf op .com waarin de nu zijn bedrijfsnaam 2x genoemd wordt en waarin de enige 'labels' (tags) die aan het topic hangen ook nog die betreffende bedrijfsnaam zijn.
    Is TS (uit belgie) dan oprecht geinteresseerd in de (on)mogelijkheden in Nederland? Of is het sensatiezucht?

  4. #4
    Waar terecht bij klachten ?
    Geregistreerd Gebruiker
    4.724 Berichten
    Ingeschreven
    23/04/05

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    353 Berichten zijn liked


    Naam: Toin Bloo
    Bedrijf: Dommel Hosting
    URL: www.dommelhosting.nl
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 17177247

    Ik snap het doordenkertje niet?

    Je kunt met die klachten naar instanties zoals de kvk en belastingdienst.

  5. #5
    Waar terecht bij klachten ?
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door t.bloo Bekijk Berichten
    Ik snap het doordenkertje niet?

    Je kunt met die klachten naar instanties zoals de kvk en belastingdienst.
    Snap hem ook niet ... bestaat er zoiets als een FOD economie ook in Nederland ? Ik lees wel iets over de FIOD maar zie niet echt telefoonnummers of e-mailadressen ?

  6. #6
    Waar terecht bij klachten ?
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door davinci Bekijk Berichten
    Laat ik mijn verhaal ook nog een beetje nuanceren....

    Ik begrijp niets van dit topic...
    Begrijp me niet verkeerd, wat bepaalde partijen op wht (.com!) doen is misschien niet handig.
    Maar kan iemand me uitleggen waarom TS een topic aanmaakt op wht(.NL!) over dat hostingbedrijf op .com waarin de nu zijn bedrijfsnaam 2x genoemd wordt en waarin de enige 'labels' (tags) die aan het topic hangen ook nog die betreffende bedrijfsnaam zijn.
    Is TS (uit belgie) dan oprecht geinteresseerd in de (on)mogelijkheden in Nederland? Of is het sensatiezucht?
    Het is gewoon een duidelijke vraag, en btw was er ook een topic over op wht.nl en gaat het om een Nederlands bedrijf. Voor sensatie moet je hier niet zijn, daar zijn andere plekken voor.

  7. #7
    Waar terecht bij klachten ?
    .com
    2.656 Berichten
    Ingeschreven
    24/04/09

    Locatie
    Gemeente Castricum

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    104 Berichten zijn liked


    Bedrijf: WebMeso ISP
    Functie: Eigenaar
    URL: www.webmeso.com
    KvK nummer: 55691153

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    Naar aanleiding van het kiddie verhaal van dotdomein.com dotdomein.com en hoe het niet moet en dotdomein.com steelt webdesign vroeg ik me eigenlijk af of er in Nederland een algemene dienst bestaat waar je terecht kan met klachten over het niet naleven van regels als het niet vermelden van KVK, BTW nummer, foute algemene voorwaarden en dergelijke ?
    Voor het BTW rekenenen op facturen wanneer men geen BTW nummer heeft of andere misstanden zoals deze dan zal je bij de belastingdienst moeten zijn. Je kan gewoon de belastingdienst bellen en melden dat het om fraude gaat. Daarna zal je doorgeschakeld worden met de afdeling "meldpunt voor fraude (anoniem)".

    http://www.belastingdienst.nl/zakeli...fraude-06.html
    http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2...tw-fraude.html

  8. #8
    Waar terecht bij klachten ?
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Bedankt voor de antwoorden, nu een beetje offtopic ... waar kan je eigenlijk terecht bij klachten over leveringen van online webwinkels ? Is er daar ook een Nederlandse overheidsinstantie voor ?

    In dit geval gaat het om een bestelling bij een Nederlandse webshop <knip> die totaal niet geleverd werd.

    Eind 2010 twee bestellingen gedaan, één daarvan werd met vertraging geleverd. De andere totaal niet ... paar keer gebeld en gemaild. Eén keer het excuus te horen gekregen dat er breuk was (flessen gebroken door het vervoerbedrijf) en dat men het opnieuw ging verzenden. Maar dat is helemaal niet gebeurd. Nu wordt er zelfs niet meer geantwoord op vragen. Beetje vreemde werkwijze.
    Laatst gewijzigd door ®on; 02/03/11 om 10:46.

  9. #9
    Waar terecht bij klachten ?
    .com
    2.656 Berichten
    Ingeschreven
    24/04/09

    Locatie
    Gemeente Castricum

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    104 Berichten zijn liked


    Bedrijf: WebMeso ISP
    Functie: Eigenaar
    URL: www.webmeso.com
    KvK nummer: 55691153

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    Bedankt voor de antwoorden, nu een beetje offtopic ... waar kan je eigenlijk terecht bij klachten over leveringen van online webwinkels ? Is er daar ook een Nederlandse overheidsinstantie voor ?

    In dit geval gaat het om een bestelling bij een Nederlandse webshop <knip> die totaal niet geleverd werd.

    Eind 2010 twee bestellingen gedaan, één daarvan werd met vertraging geleverd. De andere totaal niet ... paar keer gebeld en gemaild. Eén keer het excuus te horen gekregen dat er breuk was (flessen gebroken door het vervoerbedrijf) en dat men het opnieuw ging verzenden. Maar dat is helemaal niet gebeurd. Nu wordt er zelfs niet meer geantwoord op vragen. Beetje vreemde werkwijze.
    Daarvoor zal je gewoon bij de politie moeten zijn en aangifte doen?
    Of je kan een rechtzaak starten, maar dat is natuurlijk niet de moeite waard qua kosten & baten.
    Laatst gewijzigd door ®on; 02/03/11 om 10:46.



  10. #10
    Waar terecht bij klachten ?
    geregistreerd gebruiker
    979 Berichten
    Ingeschreven
    30/04/09

    Locatie
    NL

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    14 Berichten zijn liked


    KvK nummer: 51985977

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    Bedankt voor de antwoorden, nu een beetje offtopic ... waar kan je eigenlijk terecht bij klachten over leveringen van online webwinkels ? Is er daar ook een Nederlandse overheidsinstantie voor ?

    In dit geval gaat het om een bestelling bij een Nederlandse webshop <knip> die totaal niet geleverd werd.

    Eind 2010 twee bestellingen gedaan, één daarvan werd met vertraging geleverd. De andere totaal niet ... paar keer gebeld en gemaild. Eén keer het excuus te horen gekregen dat er breuk was (flessen gebroken door het vervoerbedrijf) en dat men het opnieuw ging verzenden. Maar dat is helemaal niet gebeurd. Nu wordt er zelfs niet meer geantwoord op vragen. Beetje vreemde werkwijze.
    Hou er ook rekening mee dat je het wel moet kunnen bewijzen.
    Oh en ophalen is ook mogelijk.
    Laatst gewijzigd door ®on; 02/03/11 om 10:46.

  11. #11
    Waar terecht bij klachten ?
    geregistreerd gebruiker
    556 Berichten
    Ingeschreven
    09/09/08

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt


  12. #12
    Waar terecht bij klachten ?
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door xaban Bekijk Berichten
    Oh en ophalen is ook mogelijk.
    Dan zal ik het wel kopen in een normale winkel

  13. #13
    Waar terecht bij klachten ?
    [--]
    854 Berichten
    Ingeschreven
    28/05/06

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    67 Berichten zijn liked


    Naam: R
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 20125757

    dezo, nu doe je het weer!!
    Je lijkt een algemeen topic te maken met algemene vragen over nederlandse zaken/wetgeving. Maar eigenlijk is het gewoon ordinair andere bedrijven aan de schandpaal nagelen! Daar is WHT niet voor bedoeld. Kijk nu eens goed naar je topictitel en vraag je dan af wat dit te maken heeft met de door jouw toegevoegde labels/tags!

    Tevens hijack je je eigen topic, eerst gaat het over gestapo praktijken waar je bedrijven kan aangeven (anne frank anyone? -> in de kast!) gebruikt daarvoor al meerdere malen iemands bedrijfsnaam om vervolgens over te stappen op een nederlandse webshop en deze doodleuk nog even toe te voegen aan je tags/labels....!

    Om terug te komen op je topictitel:
    "Waar terecht bij klachten ?"
    Bij de bedrijven die je hier zelf 'te kijk' zet!

  14. #14
    Waar terecht bij klachten ?
    geregistreerd gebruiker
    888 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 Berichten zijn liked


    URL: www.siteplan.be
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door davinci Bekijk Berichten

    Om terug te komen op je topictitel:
    "Waar terecht bij klachten ?"
    Bij de bedrijven die je hier zelf 'te kijk' zet!
    Lees dan even goed 'Nu wordt er zelfs niet meer geantwoord op vragen'. Het zijn dan ook algemene vragen over de wetgeving, wel naar aanleiding van een persoonlijke ervaring .. niks mis mee denk ik op een forum (in de lounge) ?

    Daarvoor dient dan ook een forum dacht ik, een discussie voeren omtrent een onderwerp, staat een onderwerp je niet aan dan blijf je toch gewoon weg ?

    Geen reden om zo hyper te reageren, misschien wat minderen met de suiker ?

  15. #15
    Waar terecht bij klachten ?
    moderator
    8.233 Berichten
    Ingeschreven
    29/03/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    266 Berichten zijn liked


    Naam: Ron
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dezo Bekijk Berichten
    Daarvoor dient dan ook een forum dacht ik, een discussie voeren omtrent een onderwerp, staat een onderwerp je niet aan dan blijf je toch gewoon weg ?
    Dooddoener van het jaar; non-argument. Ik ga mee davinci, want zie niet wat de labels er toe doen. Idem voor het noemen van een bedrijfsnaam. Dat neigt inderdaad naar het besmeuren van een naam.

Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics