Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 17
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
Geen
  1. #1
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    moderator
    8.233 Berichten
    Ingeschreven
    29/03/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    266 Berichten zijn liked


    Naam: Ron
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen

    Na een poos gebruik gemaakt te hebben van een juridisch adviseur, ben ik me aan het orienteren naar een ander kantoor/persoon. De reden is vrij simpel: op sommige momenten komt er knap vlot een reactie op email, op andere momenten duurt het dagen (pas na aandringen) of komt er helemaal geen reactie. De naam van het betreffende bedrijf doet er overigens niet toe

    Adviezen? Ervaringen? Reactietijd op email? Kosten? Kortom, ik verneem graag jullie reacties.

    Mijn voorkeur gaat uit naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in ICT zaken, waarbij Notice and takedown een bekende term is, en waar men praktisch weet te adviseren.

  2. #2
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    20 Berichten
    Ingeschreven
    26/01/09

    Locatie
    Wijk bij Duursede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik heb er persoonlijk geen ervaringen mee, maar ik hoor/lees altijd goede verhalen over ICTrecht

    Ze schrijven ook veel columns/blogs en hangen rond op fora's (hier ook dacht ik?). Lees hun werk eens door zou ik zeggen

  3. #3
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    2.731 Berichten
    Ingeschreven
    20/05/05

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked



    Die doen nou precies wat Ron hierboven niet wil, wat voor mij reden was elders te kijken.....

  4. #4
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    6.040 Berichten
    Ingeschreven
    23/10/04

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    171 Berichten zijn liked


    Functie: Systems Engineer
    URL: weblog.aklmedia.nl
    View randytenhave's profile on LinkedIn

    Heel webhostingtalk zit toch vol met juristen

    Misschien is Solv wat voor je. Die doen ook veel ICT-gerelateerde zaken. Dat zijn eigelijk de enigsten die ik naast ICT-recht zo ken.

  5. #5
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    moderator
    8.233 Berichten
    Ingeschreven
    29/03/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    266 Berichten zijn liked


    Naam: Ron
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Geert-Jan Bekijk Berichten
    Die doen nou precies wat Ron hierboven niet wil, wat voor mij reden was elders te kijken.....
    Geert-Jan, waar is elders?

    SOLV en ICTrecht zijn me bekend. Via de search ben ik o.a. tegen Wisemen aangelopen, maar concrete ervaringen ontbreken tot dusver.

  6. #6
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    myH2Oservers
    3.703 Berichten
    Ingeschreven
    22/05/05

    Locatie
    Purmerend

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 Berichten zijn liked


    Naam: Jeroen
    Bedrijf: myH2Oservers B.V.
    URL: www.myh2oservers.com
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 71318399
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik zie een nieuw gat in de markt *laat zich omscholen tot jurist*

    Ik kwam deze nog tegen via google: https://www.dejongpartners.nl/ictjuristen
    myH2Oservers - domeinnaamregistratie - webhosting - (managed) VPS - Nagios monitoring

  7. #7
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    292 Berichten
    Ingeschreven
    02/10/06

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik werk zelf regelmatig met Dirkzwager Advocaten & Notarissen, maar zoals de naam al aanduid zijn dit voornamelijk advocaten. Voor een advies kan dit dus wat prijzig zijn.
    Het kantoor in Arnhem heeft wat mensen zitten, maar wellicht ook wat recht-adviseurs.

  8. #8
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    66 Berichten
    Ingeschreven
    12/03/09

    Locatie
    nvt

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nvt
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door DutchTSE Bekijk Berichten
    Ik zie een nieuw gat in de markt *laat zich omscholen tot jurist*
    Nou dat lijkt me zo gek nog niet. Als ik mezelf ooit nog laat omschollen dan zal het wel naar zoiets zijn en niets anders!

  9. #9
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    20 Berichten
    Ingeschreven
    26/01/09

    Locatie
    Wijk bij Duursede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Geert-Jan Bekijk Berichten
    Die doen nou precies wat Ron hierboven niet wil, wat voor mij reden was elders te kijken.....
    Volgens hun website wel:
    http://ictrecht.nl/specialismen/noti...own-advies.php

  10. #10
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    380 Berichten
    Ingeschreven
    30/06/04

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 34216164
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij staan voor snel, deskundig en gunstige prijs. En ik geef eigenlijk altijd binnen een werkdag, hooguit twee antwoord. Wil ik best een SLA over afspreken hoor

    Arnoud

  11. #11
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    SolidHost
    8.293 Berichten
    Ingeschreven
    29/06/03

    Locatie
    Rotterdam/Amsterdam/Barcelona

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    323 Berichten zijn liked


    Naam: Andre van Vliet
    Bedrijf: SolidHost Managed Hosting
    Functie: CEO
    URL: www.solidhost.com
    KvK nummer: 24366308
    View andrevanvliet's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door ICTRecht Bekijk Berichten
    Wij staan voor snel, deskundig en gunstige prijs. En ik geef eigenlijk altijd binnen een werkdag, hooguit twee antwoord. Wil ik best een SLA over afspreken hoor

    Arnoud
    Kost dat?

  12. #12
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    676 Berichten
    Ingeschreven
    22/01/09

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt


  13. #13
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    Sales Consultant
    870 Berichten
    Ingeschreven
    25/11/04

    Locatie
    Enschede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis Wijnberg
    URL: fundaments.nl
    KvK nummer: 56941412

    Ron, ik kan Arnoud adviseren.

    Super snelle respons op vragen! Legt het goed uit en is nog vies "goedkoop" ook!

    Ik vind goedkoop alleen een negatieve lading hebben. Kosten efficient is misschien een beter woord!

  14. #14
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    Me, Myself and I
    969 Berichten
    Ingeschreven
    03/07/04

    Locatie
    Limburg

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 Berichten zijn liked


    Naam: Pascal
    Functie: Allround System Engineer

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door DennisWijnberg Bekijk Berichten
    Ron, ik kan Arnoud adviseren.

    Super snelle respons op vragen! Legt het goed uit en is nog vies "goedkoop" ook!

    Ik vind goedkoop alleen een negatieve lading hebben. Kosten efficient is misschien een beter woord!
    2nd that. Al is de ervaring nog beperkt maar tot zover een erg goede indruk gekregen met goede en duidelijke antwoorden, kan ook gewoon leuk technisch meepraten, en denkt erg met ons mee.

    En ook geen klachten over de antwoord snelheid trouwens.

  15. #15
    Jurist / juridisch adviseur gezocht/ervaringen
    moderator
    8.233 Berichten
    Ingeschreven
    29/03/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    266 Berichten zijn liked


    Naam: Ron
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Thanks Dennis en Pur; ik ga contact zoeken met ICTrecht.



Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics