Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 22
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
  1. #1
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    geregistreerd gebruiker
    9 Berichten
    Ingeschreven
    13/10/08

    Locatie
    nh

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Leaseweb klachten ontbinden contract?

    Beste mensen,
    ik heb al ruim 1 jaar servers staan bij leaseweb.
    Ik heb vorig jaar hier gelezen hoeveel klachten er al waren over de koeling storing, en de te hoge temperaturen.

    Ik had een mooie nieuwe rackserver daar staan waarvan er binnen 1 maand een processor door brande, achteraf hoorde ik van een andere klant van hun in hun datacenter dat er bij hem meerdere dingen in zijn hele kast was door gebrand.

    Ik wist dat eerst niet dus had hem in de garantie laten maken bij de leverancier.

    Ik heb toen gevraagd bij calamiteiten mij op de hoogte te houden met mails, dan weet ik tenminste wat er aan de hand is.
    Dis was niet gebeurd.

    maar nu ruim 10 maanden verder is hij opeens weer stuk?

    Ik vermoed moederbord en of har disk kapot.
    Gelukkig had ik genoeg ruimte om klanten over te zetten, dat had ik vorig jaar niet en koste de helft van mijn klanten bestand.

    Ik had maanden geklaagd en steeds werd er niks vergoed en gaf ik het maar op. Daarna was er een stroom storing, en hun backup generatoren werkte niet!

    Weer geen vergoeding, daarnaast was de verbinding met website erg slecht, hun vertelden me achteraf dat ze waren aangevallen door hackers?
    Mijn website was niet bereikbaar hierdoor die ik ook bij hun had geplaatst.

    Weer had ik aan hun gevraagd me op de hoogte te houden en dat werd eindelijk gedaan.

    Weer last met snelheid door dos aanvallen in verschillende maanden maart april mei juni.

    Ik zag toen ook opeens andere prijzen dan ik in contract heb, waarvan ik niet op de hoogte was gesteld!

    Als ik het zelfde huur wat ik nu heb zou ik nu 11% per maand goedkoper zijn.

    Ik belde op en ze vertellen mij dat ik dan eerst mijn oude contracten moet opzeggen?

    Ik heb nu eindelijk na weer maanden met klachten te komen bereikt dat ik een kleine vergoeding kreeg voor de schade dat ik heb geleden, dit bedrag is niet eens de helft van het echte bedrag.

    En ik heb eindelijk een excuus ontvangen per mail.

    Ik heb echter geen vertrouwen meer in leaseweb, de snelheid in mijn colocated rackserver bedraagt download circa 45 mb, en upload circa 3 tot 15 mb gemiddeld!

    Mijn klanten klagen en terecht vind ik met zo een lage upload snelheid kan je niks!

    Ik word de heledag aan het lijntje gehouden, ik probeer de account manager die mij werd toegewezen om problemen te voorkomen in de toekomst te bereiken.
    In de ochtend is hij in vergadering, bel ik om 14:00 is hij in een meeting, en braag ik aan de medewerken of hij kan vragen mij terug te bellen zegt hij, dat hij na die meeting nog een meeting heeft?

    Ik zeg dan wanneer hij mij belt, misschien eind van de middag of morgen?

    Ik vind dit niet normaal, ik zie dit als wanprestaties aan hun kant, ik vroeg iemand anders te spreken die de leiding had maar die was er niet?

    Eerder vorige week werd mij telefonisch beloofd dat deze account manager vorige week nog contact zou opnemen met mij, dat is nooit gebeurd.

    Kan ik met alles wat ik hier heb verteld mijn contract ontbinden en naar een andere datacenter vertrekken zonder dat hun mij de rest van de contract in rekning brengen?

    Graag advies ik ben het nu erg beu met leaseweb en vind dat de helewereld het mag weten dat je bij leaseweb een ticketnummer bent en geen klant.

    Ben in het verleden ook onbeschoft tewoord gestaan door een medewerken waar ik helaas de naam niet van verstond.

    Een hele verhaal maar ja er is een hoop gebeurd.

    Ik weet de regels niet zo goed hier dus als ik verkeerd plaats etc vertel me dan graag per email wat ik verkeerd doe dan pas ik het aan.

    Met vriendelijke groet,

    Karel



  2. #2
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    geregistreerd gebruiker
    2.524 Berichten
    Ingeschreven
    14/06/04

    Locatie
    Alkmaar / Zaandam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    127 Berichten zijn liked


    Functie: Owner

    Vraagje : registreer je je nu alleen op WHT om te klagen over LeaseWeb ?

  3. #3
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    geregistreerd gebruiker
    1.839 Berichten
    Ingeschreven
    17/06/04

    Locatie
    Heerhugowaard,Schiphol Rijk

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Berichten zijn liked


    Bedrijf: truong-is
    Functie: System Engineer
    URL: truongis.com
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 37112402
    Ondernemingsnummer: NVT

    Kan ik met alles wat ik hier heb verteld mijn contract ontbinden en naar een andere datacenter vertrekken zonder dat hun mij de rest van de contract in rekning brengen?
    Moet je de contracten even nalezen bij prijsverhogingen of niet nakomen van dienst
    is het mogelijk maar waar wil je dan heen ?

    Andere datacenter dat kan ook maar tegenwoordig doet menig datacenter mee aandat
    groene hosting bende waardoor je servers lekker heet worden enzo.

  4. #4
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    geregistreerd gebruiker
    3.705 Berichten
    Ingeschreven
    26/11/05

    Locatie
    Duivendrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    27 Berichten zijn liked


    Naam: Gert Jan
    KvK nummer: 34272910

    Dat hangt toch ook echt van de server configuratie af. We hebben er een jaar gehangen met een constante T van 37/38C, en dat was een switch die niet eens direct gevoed werd vanuit de cold-corridor.

    En zoals gezegd, je contract zal vertellen wat mogelijke redenen zijn voor voortijdige ontbinding.

  5. #5
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    geregistreerd gebruiker
    121 Berichten
    Ingeschreven
    19/09/07

    Locatie
    Hier

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 20130771
    Ondernemingsnummer: nvt

    Denk dat je het beste je contract kan nalezen over opzeg termijn enz. of even bellen met leaseweb.

    Maar 1 tip: Haal je verhaal/klacht van leaseweb eraf en probeer gewoon zsm naar ander datacenter te gaan. Je trekt 9/10 keer namelijk toch aan het korste eind, en door te gaan lopen klagen, kunnen ze je het alleen maar binnen de regels moeilijk maken.

  6. #6
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    geregistreerd gebruiker
    9 Berichten
    Ingeschreven
    13/10/08

    Locatie
    nh

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Ik wil gewoon weten of iemand zo iets ook heeft meegemaakt, en of je wettelijk meteen dan mag opzeggen.

    Het contract is in engels wat in strijd is met europese wetten want je moet kunnen begrijpen wat je tekend en in je eigen land taal hoort dit te staan.

    En naar mijn mening maakt leaseweb mij het nu al moeilijk en op deze manier kan een bedrijf nooit groeien.

    Ik snap de verschillende reactie's maar ik wilde gewoon advies, in ieder geval als iemand mij tips juridisch geeft, en eventueel een betere data center als die er is betaalbaar.

    Met vriendelijke groet,

    Karel

  7. #7
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    Sales Consultant
    870 Berichten
    Ingeschreven
    25/11/04

    Locatie
    Enschede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis Wijnberg
    URL: fundaments.nl
    KvK nummer: 56941412

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door 1234567890karel Bekijk Berichten
    Het contract is in engels wat in strijd is met europese wetten want je moet kunnen begrijpen wat je tekend en in je eigen land taal hoort dit te staan.
    Zeg jij nu met meer of minder woorden dat jij het contract dat je hebt getekend niet begrijpt?

  8. #8
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    geregistreerd gebruiker
    2.524 Berichten
    Ingeschreven
    14/06/04

    Locatie
    Alkmaar / Zaandam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    127 Berichten zijn liked


    Functie: Owner

    @ Dennis : door de vele spelfouten en zinsopbouw snap ik soms ook niet wat TS bedoelt ...

  9. #9
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    DutchVirtual
    364 Berichten
    Ingeschreven
    20/07/05

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: -
    KvK nummer: 11065157
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik snap de verschillende reactie's maar ik wilde gewoon advies, in ieder geval als iemand mij tips juridisch geeft, en eventueel een betere data center als die er is betaalbaar.
    Karel,

    Mijn advies: ongeacht wat je juridische positie is, zeg je contract op en neem je verlies voor het resterende bedrag. Plaats een verzoek in de rubriek 'Aanbieding gezocht' en zoek uit de resulterende aanbiedingen iets leuks uit.

    <knip>

  10. #10
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    geregistreerd gebruiker
    9 Berichten
    Ingeschreven
    13/10/08

    Locatie
    nh

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Ik snap in grote lijnen wat ik getekend heb maar 24 pagina's in het engels is lastig, ik heb advies gevraagd wat er allemaal in stond. Maar 24 pagina's weet ik niet uit mijn hoofd.
    Ik zal zeker alles na lezen, en laat wel weten of er iets bruikbaars instaat.

    Met vriendelijke groet,

    Karel

  11. #11
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    SolidHost
    8.290 Berichten
    Ingeschreven
    29/06/03

    Locatie
    Rotterdam/Amsterdam/Barcelona

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    323 Berichten zijn liked


    Naam: Andre van Vliet
    Bedrijf: SolidHost Managed Hosting
    Functie: CEO
    URL: www.solidhost.com
    KvK nummer: 24366308
    View andrevanvliet's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door 1234567890karel Bekijk Berichten
    Ik snap in grote lijnen wat ik getekend heb maar 24 pagina's in het engels is lastig, ik heb advies gevraagd wat er allemaal in stond. Maar 24 pagina's weet ik niet uit mijn hoofd.
    Ik zal zeker alles na lezen, en laat wel weten of er iets bruikbaars instaat.

    Met vriendelijke groet,

    Karel
    Kortweg, je hebt een contract getekend wat je niet helemaal gelezen hebt - dat is sowieso niet verstandig. Als je iets niet begrijpt, dan is het natuurlijk aan jezelf om dit aan te geven, voordat je tekent. Of een Engelstalig contract nu mag of niet - je hebt er zelf mee ingestemd toen je tekende.

    Je zult simpelweg het contract moeten nagaan of je gebaseerd op de gronden die je noemde, het contract al dan niet kunt ontbinden.

  12. #12
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    Internet Services
    3.200 Berichten
    Ingeschreven
    27/03/06

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    43 Berichten zijn liked


    Naam: Jeroen
    View nl.linkedin.com/in/jeroenvheugten's profile on LinkedIn

    circa 45 mb, en upload circa 3 tot 15 mb gemiddeld!
    Dat lijkt me al vrij veel aangezien een 100Mbit uplink op 12,5 MB werkt

  13. #13
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    geregistreerd gebruiker
    211 Berichten
    Ingeschreven
    10/02/05

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: N.V.T

    Jij hebt alleen een Engels contract gehad? Hadden ze bij leaseweb geen vertalen in het Nederlands liggen?

    Ik vind het zelf nogal apart dat een Nederlandse hoster alleen Engelse contracten zou hebben? Op zich kan je wel zeggen, dat leaseweb een internationaal bedrijf is, maar ze hebben volgens mij ook aardig wat Nederlandse klanten.

    Het blijft natuurlijk wel je eigen verantwoordelijkheid, dat jij onder zo’n contact je handtekening hebt gezet, maar een contract van 24 pagina’s voor een co-locatie hosting contract dat vind ik persoonlijk wel erg veel.

    Al vind ik dat je als zakelijke gebruiker wel iets verder had kunnen kijken, niet alle verhalen over leaseweb zijn nou niet zo positief alleen hun prijs is relatief erg aantrekkelijk.

  14. #14
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    45North Websolutions
    449 Berichten
    Ingeschreven
    02/05/07

    Locatie
    Gouda / Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 24400745 / 30213423
    Ondernemingsnummer: nvt

    Volgens mij heb ik met een andere Leaseweb te maken hoor, maar ik denk dat het meer te maken heeft met de manier waarop je zelf contact zoekt met Leaseweb. Ik ben zeker geen grote klant, al ben ik wel erg tevreden met hetgene wat ik van ze afneem.

    Altijd netjes te woord gestaan per telefoon, of eventueel netjes en profesioneel beantwoord per mail. Verder altijd een goede oplossing biedend bij problemen en vragen. Ook bij problemen die vanuit hun kant komen.

    Wellicht moet je het is op een andere manier proberen, mensen van netwerk support kunnen je ook te woord staan en helpen mochten er problemen zijn omtrend je verbinding. En niet gelijk naar leidinggevenden gaan vragen of weet ik veel wat.

    Mogelijkheid is ook dat Leaseweb je liever kwijt dan rijk is, ik weet overigens je leeftijd niet, maar aan het hele verhaal maak ik er zelf uit op dat je een jonge onervaren (game)hoster bent die op het gebied van backup ed zijn zaakjes niet op orde heeft (alles kan kapot, of het nou door leaseweb komt of het gewoon gare hardware is). Je moet gewoon dingen dubbel uitvoeren.
    Ik had in het begin maar 1 server hangen (raid 1), maar er hing er eenzelfde onder waar backups heen gingen, en die binnen de kortste keren kon worden gebruikt als vervanging mocht het mis gaan.

    En als leaseweb vanuit hun kant dan excuses aanbiedt plus een waarschijnlijk zeer redelijke schadevergoeding , en dan nog niet tevreden bent tjah ...


    * overigens ook vreemd dat je je halve klantenbestand kwijt raakt na wat downtime?

  15. #15
    Leaseweb klachten ontbinden contract?
    geregistreerd gebruiker
    9 Berichten
    Ingeschreven
    13/10/08

    Locatie
    nh

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Ik begrijp niet dat u zo reageert op mijn verhaal?
    U verwijt mij dingen, lijkt wel of u zaken partner bent van leaseweb of voor hun werkt?
    De apparatuur die door brande was van rackserver.nl, en was nieuw.

    Hun zeggen mij over een andere rackserver die daar nog aan staat dat die cpu load te hoog is volgens hun engineers, terwijl als ik de speed test doe de cpu maar 15% draait op alle 4 de core's van 2.5 ghz.

    Ik word voor leugenaar uitgemaakt door hun, en ik betaald nu meer dan de prijzen zijn op hun website voor hetzelfd wat ik nu afneem betaald ik circa 11% meer dan de huidige prijzen.

    Ik heb contact gehad met mails en hun hoofd administratie en ze zeggen dat ik mijn contract mag ontbinden en deze maand meteen weg mag als ik dat wil.

    Maar ik moet toch eerst een andere plek hebben voor mijn apparatuur.

    Ik heb al een oproep gedaan in het andere forum, en zelf ben ik bij andere datacenters aan het kijken. Tot nu toe heb ik 2 optie's en ik zoek nog naar meer optie's.

    Ik wil een goede prijs zodat mijn klanten ook goedkoop kunnen blijven huren.

    Mijn leeftijd doet er niet toe vind ik, ik ben volwassen en geen kind.

    Ervaringen heb ik voldoende anders waren mijn klanten niet bij mij gebleven die ik nu heb.

    Het feit dat leaseweb per mail excuses aanbood geeft ook aan dat het niet aan mij ligt.

    Kortom als je teveel klaagd en je alle recht hebt om te klagen zijn ze je liever kwijt dan rijk.

    Ik neem dit serieus ook al ontkennen ze aan de telefoon dat ze van me af willen.

    Ik heb het gevoel dat ik opgelicht word door hun en dat is mijn mening.

    Dan zal ik ook nog reageren op de enorme lange teksten met voorwaardes in het engels,
    ik heb gevraagd of ze nederlands hadden en dat antwoord was toen nee.

    Ik aan hun gevraagd wat sommige engelse regels betekenen voor ik het tekende.

    Ik heb het vermoeden aangezien ik al vaker hier kijk op de forums, dat iemand van leaseweb hier mee kijkt, en mij en iedereen die wat over leaseweb zegtwat negatief is meteen het tegen deel zegt erover.

    Gelukkig zijn er ook normale reactie's en mensen die mij wel advies geven, en willen helpen.

    Dan nog over de snelheid, sommige vinden de upload tot 15 mb snel genoeg, ze vergeten echter dat het mij gaat om het feit dat die soms maar 3 mb.

    Diverse metingen gaven 3,6,9,12,15 mb aan, ik wil gewoon dat mijn klanten altijd volledige snelheid hebben, en niet als het druk is lag hebben. Als mijn upload piek snelheid niet onder de 9 mb zou komen was ik ook tevreden.

    Met vriendelijke groet,

    Karel
    Laatst gewijzigd door 1234567890karel; 14/10/08 om 12:16.

Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics