Resultaten 16 tot 25 van de 25
Pagina 2 van de 2 Eerste 1 2
Geen
  1. #16
    ervaring met cloudns?
    geregistreerd gebruiker
    8 Berichten
    Ingeschreven
    27/06/13

    Locatie
    Schiedam / Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: NSO
    URL: www.nso.eu
    KvK nummer: 24469929

    Wij maken gebruik van DNS manager (4psa) welke automatisch de zones uit onze Plesk servers haalt. Zo hebben alle klanten zelf de mogelijkheid om DNS instellingen door te voeren. Ik hoor graag of PowerDNS goed werkt en ben benieuwd naar de raspberry pi performance.

  2. #17
    ervaring met cloudns?
    Kniest MultiMedia B.V.
    364 Berichten
    Ingeschreven
    04/11/05

    Locatie
    Uden, Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 Berichten zijn liked


    Naam: Perry Kniest
    Bedrijf: Kniest MultiMedia B.V. / Hostingking.com
    Functie: CEO
    URL: http://www.hostingking.com
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 50384066
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door nso Bekijk Berichten
    Wij maken gebruik van DNS manager (4psa) welke automatisch de zones uit onze Plesk servers haalt. Zo hebben alle klanten zelf de mogelijkheid om DNS instellingen door te voeren. Ik hoor graag of PowerDNS goed werkt en ben benieuwd naar de raspberry pi performance.
    Hier werken we al zeer lange tijd met PowerDNS en zijn hier zeer tevreden over, werkt perfect.
    We hebben PowerDNS zelf draaien op 1 server in hier in Nederland, dit is onze hoofd DNS-server en maakt kopieën naar 1 server in Belgie en 1 server in America.

    Ook is PowerDNS dan weer gekoppeld aan het klantpaneel van de klant (Wefact Hosting) waar de klanten zelf de records van hun domeinen kunnen bekijken en bewerken.
    Kniest MultiMedia B.V. - Hostingking.com - NLDedicated.com Dedicated servers from €22,75

  3. #18
    ervaring met cloudns?
    geregistreerd gebruiker
    8 Berichten
    Ingeschreven
    27/06/13

    Locatie
    Schiedam / Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: NSO
    URL: www.nso.eu
    KvK nummer: 24469929

    Bedankt voor je feedback. Ondersteuning met DNSSec ook goed? Wij wachten alweer een aantal maanden voor een update van 4psa voor de ondersteuning hiervan.

  4. #19
    ervaring met cloudns?
    Kniest MultiMedia B.V.
    364 Berichten
    Ingeschreven
    04/11/05

    Locatie
    Uden, Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 Berichten zijn liked


    Naam: Perry Kniest
    Bedrijf: Kniest MultiMedia B.V. / Hostingking.com
    Functie: CEO
    URL: http://www.hostingking.com
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 50384066
    Ondernemingsnummer: nvt

    Werkt volledig met DNSSec ja, al onze .nl domeinnamen hebben DNSSec. (andere extenties hebben we DNSSec niet op toegepast)
    Kniest MultiMedia B.V. - Hostingking.com - NLDedicated.com Dedicated servers from €22,75

  5. #20
    ervaring met cloudns?
    geregistreerd gebruiker
    8 Berichten
    Ingeschreven
    27/06/13

    Locatie
    Schiedam / Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: NSO
    URL: www.nso.eu
    KvK nummer: 24469929

    Bedankt, ga ik me eens in verdiepen.

  6. #21
    ervaring met cloudns?
    geregistreerd gebruiker
    5.486 Berichten
    Ingeschreven
    20/02/05

    Locatie
    Haaksbergen / Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    168 Berichten zijn liked


    Naam: Mark Scholten
    Bedrijf: SinnerG / Stream Service
    Functie: Systeembeheerder
    URL: www.sinnerg.nl
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 34255993

    Hier draait PowerDNS sinds Q1 met DNSSEC ondersteuning met sinds 15 mei vorig jaar de ondersteuning voor .NL om het te activeren. Enkele maanden terug hebben we ook de eerste secure naamserver wijziging gedaan zonder de private keys over te zetten. Klanten passen bij ons de DNS records aan in een omgeving die wij hebben ontwikkeld of ze kunnen gebruik maken van DirectAdmin en hier komt in de toekomst mogelijk nog WHMCS bij. Mocht je vragen hebben over DNS (en DNSSEC in het bijzonder) dan is het zinvol om eens te verbinden met IRCnet en vervolgens #dns.nl te joinen. Hier zitten enkele Nederlandse DNS experts (onder andere ontwikkelaars van naamservers, SIDN medewerkers en gebruikers (met name hosters)).
    Tools die handig zjn voor ISPs vind je natuurlijk bij Tools 4 ISP.

  7. #22
    ervaring met cloudns?
    Webhoster
    433 Berichten
    Ingeschreven
    23/05/06

    Locatie
    Almere

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 Berichten zijn liked


    Naam: Jorden / Martin
    Bedrijf: TotallyHosted
    URL: www.totallyhosted.nl
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 39087225
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij gebruiken al sinds onze oprichting in 2004 PowerDNS en het werkt voortreffelijk. Bijna 10.000 domeintjes in de DNS inmiddels. Het feit dat je het op MySQL kunt laten draaien is een groot voordeel, vooral bij IP-wijzigingen door migraties... even een SQL-query schrijven voor je weggaat in 30 seconden en dat was je IP-wijziging.

    Wij waren 1 van de eersten die DNSSEC er helemaal in hadden geintegreerd bij het grootste deel van onze domeinen. Ook dat werkt prima.
    TotallyHosted Webhosting - https://www.totallyhosted.nl

  8. #23
    ervaring met cloudns?
    geregistreerd gebruiker
    73 Berichten
    Ingeschreven
    04/11/12

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 Berichten zijn liked



    Ging dit topic niet over cloudns.net ?

  9. #24
    ervaring met cloudns?
    Banned
    19 Berichten
    Ingeschreven
    07/07/13

    Locatie
    London

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Layer 7 Host
    URL: layer7host.com

    Interesting thoughts here.
    The thing with free is you get what you pay for and so you get nothing if you pay nothing in that what if anything goes wrong?

  10. #25
    ervaring met cloudns?
    Banned
    19 Berichten
    Ingeschreven
    07/07/13

    Locatie
    London

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Layer 7 Host
    URL: layer7host.com

    In fact thinking out loud, Amazon DNS is priced reasonably: aws.amazon.com/route53/‎
    We used them in the past.
    DNSMadeEasy.com were also good; never had any issues with them.

Pagina 2 van de 2 Eerste 1 2

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2017 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics