Door Sander van Voorst, dinsdag 7 juni 2016 07:47, 46 reacties • Feedback
Netflix controleert of zijn gebruikers wachtwoorden hergebruiken op sites waarvan recentelijk de logingegevens zijn uitgelekt, waaronder LinkedIn en MySpace. Het bedrijf stuurt gebruikers een notificatie als hun Netflix-wachtwoord overeenkomt met een uitgelekt wachtwoord.
Source: tweakers.net