Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 31
Pagina 1 van de 3 1 2 3 LaatsteLaatste
Geen
  1. #1
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    geregistreerd gebruiker
    211 Berichten
    Ingeschreven
    10/02/05

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: N.V.T

    Thread Starter

    Post Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?

    Beste Wht’ers,

    Op het moment vroeg ik mij af of er wel eens bepaalde webhosters / personen zijn die game-servers runnen wel eens aan inside reclame op de game-servers hebben gedacht.

    Een tijd geleden kwam ik op een Engelse server waar erg veel inside reclame was van een aantal grote franchisegevers. Nu vroeg ik mij dus af of het bij grote partijen waar meer dan een paar duizend unieke gamers per dag connecten het niet aantrekkelijk is om inside reclame te implementeren.

    Geen idee wat jullie ervan vinden en of jullie er eventueel al mee experimenteren, maar het lijkt mij dat dit nog wel sterk zal gaan toenemen in de toekomst.

    Laat jullie antwoorden maar horen.

    Alvast bedankt.

    Met vriendelijke groet,

    Jan Post
    Laatst gewijzigd door jan post; 19/10/06 om 14:10.

  2. #2
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    geregistreerd gebruiker
    426 Berichten
    Ingeschreven
    25/08/06

    Locatie
    Roermond

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: 12060688
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik neem aan dat je het hier over de Half-Life based games hebt?
    Hier heb ik namelijk ook eens aan gedacht, maar ik heb geen idee hoe je zulke reclame's nou in die levels krijgt gebouwd.

    Voor de doelgerichte consument zou dit best wel eens een goeie reclame actie kunnen zijn.

  3. #3
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    moderator
    5.442 Berichten
    Ingeschreven
    12/09/05

    Locatie
    Zuid Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110 Berichten zijn liked


    Naam: Stijn
    KvK nummer: 14074337

    Dit doen wij bij de 'sponsor' gameservers. Het is meer een testcase maar per 1 december zullen wij dit verder uitrollen over diverse games en diverse andere servers. Te zijner tijd zal ik in dit topic enkele ervaringen posten.

  4. #4
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    geregistreerd gebruiker
    211 Berichten
    Ingeschreven
    10/02/05

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: N.V.T

    Thread Starter
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door gsh2
    Dit doen wij bij de 'sponsor' gameservers. Het is meer een testcase maar per 1 december zullen wij dit verder uitrollen over diverse games en diverse andere servers. Te zijner tijd zal ik in dit topic enkele ervaringen posten.
    Is dat een soort tekst door het beeld of echt een soort grafische banners inside bij Counterstrike 1.6 en Counterstrike Source ‘’bijvoorbeeld’’?



  5. #5
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    administrator
    21.450 Berichten
    Ingeschreven
    17/12/01

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    590 Berichten zijn liked


    Naam: Domenico Consoli
    Bedrijf: Webhostingtalk.nl
    Functie: Oprichter
    URL: webhostingtalk.nl
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 51327317
    TrustCloud: domenico
    View domenicoconsoli's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door gsh2
    Dit doen wij bij de 'sponsor' gameservers. Het is meer een testcase maar per 1 december zullen wij dit verder uitrollen over diverse games en diverse andere servers. Te zijner tijd zal ik in dit topic enkele ervaringen posten.
    Pas maar op dat je gebruikers niet gaan klagen over de advertenties!
    Ik vind het een goed initiatief en ik ben dan ook benieuwd naar de resultaten. keep us posted!

  6. #6
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    geregistreerd gebruiker
    143 Berichten
    Ingeschreven
    18/05/06

    Locatie
    Zaandam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Domenico
    Pas maar op dat je gebruikers niet gaan klagen over de advertenties!
    Ik vind het een goed initiatief en ik ben dan ook benieuwd naar de resultaten. keep us posted!
    Ach, als ze het niks vinden dan schiet men er wel een raket op ofzo zodat er een mooie donkere vlek overheen hangt
    Ik denk dat gamers pas gaan klagen als de reclame bv een groot wit vlak bevat waardoor men op die plek erg opvalt.
    Verder ben ik wel eens dingen tegen gekomen zoals grote cola blikjes die voor de lol in een level gezet waren.. en eigenlijk maakte het dat enkel leuker imho (Dat was met CS geloof ik)

  7. #7
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    Professioneel Rondhanger
    387 Berichten
    Ingeschreven
    05/03/06

    Locatie
    Vinkeveen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Je kan met source op cs_office bijv, de voorkanten van de cola automaten veranderen

  8. #8
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    Can you handle it?
    992 Berichten
    Ingeschreven
    08/05/05

    Locatie
    Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: n.v.t.
    Ondernemingsnummer: nvt

    Je kan gewoon banners ingame gebruiken, iemand nog interesse om te adverteren voor enkele source gameservers (zeer populair) :P

  9. #9
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    geregistreerd gebruiker
    377 Berichten
    Ingeschreven
    13/11/03

    Locatie
    Ommen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Dit is iets wat wij gaan doen maar dan voor een aantal sites die bij de games horen

    Momenteel wordt er gewerkt aan een MOD voor Black Hawk Down
    Deze bevat billboards met daarop onder andere de logo's en website adressen van de clans die er aan mee gewerkt hebben

    en tevens komen er billboards in te hangen van sites die met het spel te maken hebben.

  10. #10
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    Gservers.nl
    290 Berichten
    Ingeschreven
    22/09/04

    Locatie
    Amersfoort

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 32106731
    Ondernemingsnummer: nvt

    Hier ook ingame reclame op onze publics, en kan niet echt iets positiefs over zeggen.. wel is de naamsbekendheid gestegen.

    Bewegende animatie of storende reclame (zoals EA van plan is voor in BF2142) kan negatieve invloed uitoefenen op spelers, en dat is uiteraard niet de bedoeling!

  11. #11
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    geregistreerd gebruiker
    134 Berichten
    Ingeschreven
    19/10/06

    Locatie
    Overijssel

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Op een gesponserde server kan ik me voorstellen Graphics / Textures als in reclame te gaan gebruiken. Hoewel ik niet echt vermoedt dat je er meer mensen mee trekt met reclame in gameservers zelf. Ik vind reclame maken zowiezo de laatste tijd maar niets meer.. omdat mensen het gewend zijn, wegzappen, wegklikken, popup killers, de zoveelste google-ads pagina.. noem het maar op

    Ik vind het belangrijkste mondelinge-reclame nog altijd het beste

  12. #12
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    geregistreerd gebruiker
    1.185 Berichten
    Ingeschreven
    26/08/04

    Locatie
    Groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Veel reclame die bedrijven maken is dan ook niet gericht om direct klanten te trekken (tenzij je bijvoorbeeld een aantrekkelijk aanbod in je campagne doet, het woordje gratisch werkt dan goed ). Maar eerder om naamsbekendheid op te bouwen. Zo zal iemand die jouw reclames heeft gezien, eerder jou onthouden dan een aanbieder die geen reclame maakt (en dat werkt goed in ondoorzichtige markten als webhosting en gameservers).

    Ik hoop graag wat meer te horen over bevindingen van mensen die deze manier van adverteren toe passen of hebben toegepast.

    Jochem

  13. #13
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    Meneer de Directeur
    12.253 Berichten
    Ingeschreven
    11/05/04

    Locatie
    Valkenswaard / Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 17186890

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jeroentje
    Op een gesponserde server kan ik me voorstellen Graphics / Textures als in reclame te gaan gebruiken. Hoewel ik niet echt vermoedt dat je er meer mensen mee trekt met reclame in gameservers zelf. Ik vind reclame maken zowiezo de laatste tijd maar niets meer.. omdat mensen het gewend zijn, wegzappen, wegklikken, popup killers, de zoveelste google-ads pagina.. noem het maar op

    Ik vind het belangrijkste mondelinge-reclame nog altijd het beste
    het kan ook toevoegen aan de waarde van het game dooradt het realistischer word op bepaalde punten.

  14. #14
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    -0r +e
    38 Berichten
    Ingeschreven
    09/06/04

    Locatie
    Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    In HL1/2 based games is het niet moeilijk te doen, de reclame zelf zit volgens mij ook in een los filetje en niet in de .bsp mapfile geperst dus het is nog "legaal" ook om op een server met ads officiele league's spelen. (correct me if im wrong)

    Jammer alleen dat je er nooit een aantal vieuws of kliks uit kunt halen

    http://img188.imageshack.us/img188/7291/reclamerl1.jpg
    Laatst gewijzigd door eagl0r; 20/10/06 om 18:06.

  15. #15
    Inside reclame op de servers? Wie doet het al ?
    EK-Hosting
    2.899 Berichten
    Ingeschreven
    07/06/05

    Locatie
    Hardenberg

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 Berichten zijn liked


    Naam: Erik Kosters
    Bedrijf: EK-Hosting
    Functie: Eigenaar
    URL: ek-hosting.nl
    KvK nummer: 05078937

    Wij doen dit ook bij gameservers welke wij sponsoren (niet al teveel maargoed). En mocht het ze niet bevallen, gaan ze maar naar een ander. We mogen er best wat voor terug hebben niet?

Pagina 1 van de 3 1 2 3 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics