maar het is toch vreemd
Je hebt een merk voor Belenux en Europa
niemand anders heeft het merk dus en dan toch nog afwijzen
waar is dan de sunrise voor
en die ARD site is ook niet echt duidelijk te noemen
Afdrukvoorbeeld
maar het is toch vreemd
Je hebt een merk voor Belenux en Europa
niemand anders heeft het merk dus en dan toch nog afwijzen
waar is dan de sunrise voor
en die ARD site is ook niet echt duidelijk te noemen
Euhmz. .niemand zal dat merk hebben op IT/Hosting gebied. . .Maar de beste Squat truc is natuurlijk om een LTD te openen en dan snel het 'euro access sokkenmerk' te deponeren in een ver en exotisch oort. Dan aanvragen, en dan maar eens zien of eurID kan zien wie er meer recht opheeft.
Oh en dit trucje heb ik dus geleerd omdat ik me afvroeg waarom iem naast een domein viste waar hij ook oogaanschijnlijk recht op had. De sokkern variant was eerder met het papierwerk ...
http://oami.eu.int/CTMOnline/Request...dappli=4889697
IT/HOSTING merk Europa
Komt de naam van de aanvrager wel exact overeen met de houder van het merk?Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door euro-access
Er zijn bij onze klanten wel meer aanvragen afgewezen omdat zij deze op naam "<Handelsnaam>" hebben aangevraagd, terwijl de eigenaar van het merk "<Handelsnaam> Holding B.V." is. Of dat de aanvraag op naam van het bedrijf is gedaan, terwijl het merk op naam van de eigenaar van het bedrijf staat.
In zulke gevallen heeft een ADR (kosten 1990 EUR) ook geen zin, gezien ze daarbij alleen maar kijken of PwC een fout heeft gemaakt, en niet of je wel of niet recht zou hebben op de naam als deze met de juiste gegevens was aangevraagd.
ze geven nu meer uitleg
bij aanvragen vragen ze om
naam:
organisatie:
dus heb ik bij naam mijn naam ingevuld als vol gemachtigde van de firma
en bij organisatie de bedrijfsnaam
nu zegt EURID nee naam moet naar zijn van het bedrijf die het merk heeft
maar dat staat bij de aanvraag forumlier niet bij.
Maar stel ze hadden eerder melding gemaakt dan kon je het nog recht trekken en opnieuw aanvragen.
nu zijn ze te laat en hebben wij geen kans om dingen te corigeren
euroaccess.eu was aangevraagd met als organisatie: "EuroAccess"Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door euro-access
Dit betekend dat het merk ook op naam van "Euroaccess" moet staan.
Ik kan niet zien op wiens naam het merk ten tijde van de aanvraag stond gezien dat pas gewijzigd is.
Stond deze niet op "Euroaccess" maar op bijv. "Euroaccess Enterprises Ltd" dan is dat een reden voor afwijziging.
Stond het merk op naam van de eigenaar van het bedrijf, dan had je alleen de "naam" in moeten vullen en "organisatie" leeg moeten laten, anders is dat ook een reden voor afwijzing.
Dit stond gewoon in het reglement, hoewel veel mensen daar overheen lezen.
Het gaat toch heel raar. . .. Je kan Benelux merkrecht houder zijn van een merk, en je merk.eu kan alsnog door een Nederlander zijn aangevraagd via een LTD in Engeland, zonder problemen.
We zien wel even wat er op 7 juni gebeurd.. .verwacht zijn in ieder geval:
- trage tot geen whois
- 2 weken voor 7 juni 10000+ downloads van dat lijstje, en vervolgens dus 2 weken ontwikkeltijd voor de domainsuatters om hun scripts/servers zo in te stellen dat ze via een bepaalde methode toch zoveel mogelijk van die domeinen te pakkken kunnen krijgen .. .
De gewone consument cq bedrijf dat een foutje maakte? Of net te laat was? Of het niet begreep? Op 8 juni kan je je domein komen van een LLC of de 45e variant van xxxxxxx hosting voor de fee + een leuke bijdrage.
Oh eneuhmz.. zijn die dingen na 7 juni eigenlijk al te verhuizen? Anders zit je ook nog eens vast aan je domainsquatter voor de registratie
Die dingen zijn nu al te verhuizen... Op 7 juni komt ook een systeem van strafpunten, om squatters te beperken, en het systeem voor iedereen toegankelijk te houden. Zij die met brakke software proberen registraties te doen, zullen van een kale reis terugkomen...
Ja, maar aangezien ze verwachten veel geld te verdienen, zou ik niet gokken dat ze brakke software gebruiken.
Een voorbeeld: Per lid mag je via 5 IPs domeinen registreren. Stel je hebt een zooi servers, 10 van die accounts, en zeker 50 ip's (iig voor 7 juni beschikbaar). Dit meldt je allemaal helemaal netjes aan. Vervolgens schrijf je een script dat vanaf 7 juni 2006 11.00u netjes volgens de voorwaarde per ip een verbinding opent, een transactie doet, de verbinding sluit, en dat opnieuw opstart voor het volgende domein. De transactie content (lees: het domein + info) trek je uit 1 centrale DB waar je alle domeinen in hebt staan. Zodra een proces wordt gestart markeer je het domein als zijnde 'geprobeerd', om zo dubbelen te voorkomen. Je servers zijn rap en hangen uiteraard niet thuis aan je ADSL verbinding maar in een net DC ...
euhmz... veronderstel dat al die domainsquatters zo aan het werk gaan (en de meesten hebben meer dan 10 accounts), wat zijn je kansen dan? Ga ervanuit dat ze in die 2 weken eerst kijken in de lijst wat ze bovenin zetten (korte domeinen, casino, merknamen, generiek, you name it) .. En dan van boven naar beneden
Ik zie niet in dat dit heel ingewikkeld te bouwen is (kan het altijd laten bouwen, het is pas over 1 mnd 7 juni) ... En EURid komt zelf met de lijst van domeinen ..