Weet er iemand wat er gebeurd als je in de selfservice van computools een domein deleted?
Komt die meteen vrij voor een nieuwe registratie of gebeurd er dan wat anders mee?
Computools is zelf niet te bereiken en reageerd niet, vandaar hier deze vraag.

Likes:


Quote