-
Ook grappig dat het de 'Domain Registry of America' is, ze een postadres hebben in Londen, de brief verzonden is vanuit de Filippijnen, en hun domein droa.com weer wel naar een adres in de VS wijst. Overigens gebruiken ze naast 'Domain Registry of America' ook de namen 'Domain Registry Group Inc' en 'Registration Services Incorporated'.
En als je ze belt krijg je een brit aan de lijn. Lekker wazig, derhalve.
Hoe lichten jullie je klanten in dat ze niet met die knakkers in zee moeten gaan (al was het maar vanwege de hoge prijzen)?
-
Het vervelende is dat ook klanten deze krijgen als je hun adresgegevens als owner hebt genoteerd. Je krijgt dan veel e-mails en telefoontjes en je moet het dan uitleggen.
Een aantal hebben het zelfs betaald en dit zijn dan grote bedrijven waar een factuur naar een administratie afdeling gaan en degene die het krijgt het niet in de gaten heeft dat het een nep-factuur is.
Ik heb nu dus iedereen maar een e-mail gestuurd om de brief te verscheuren. Leuk is het niet omdat de brief voor klanten net echt lijkt van een instantie die domeinnamen beheert.
Het zijn wel oplichters als je rekening houdt met het feit dat sommige mensen die absurde prijzen gewoon betalen. Reken maar uit wat ze hiermee verdienen.....
-
Kreeg er ook al een gelijk weggooit.