hehe.
Wie is Arab hacker? Eeen bekende in de scene?
Likes: 0

Ongetwijfeld een niet al te proffesionele (scriptkiddie)..Origineel geplaatst door Rico
hehe.
Wie is Arab hacker? Eeen bekende in de scene?
zijn 'defacement' paginaatje is een frontpage template...
Code:<!--Begin Template: index --> <META http-equiv=Content-Language content=pt-br> <META content="Microsoft FrontPage 4.0" name=GENERATOR> <META content=FrontPage.Editor.Document name=ProgId> <META http-equiv=Content-Language content=tr> ... <!-- End Template: index --><!--Begin Template: footer --> <!-- End Template: footer -->
Kan ook een goede hacker zijn met weinig html ervaring
Kan jij die bewegende javascript dingen op die site wel namaken van scratch dan?
Ook die waren van een (in elk geval een aantal ervan) template/bestaand script (email address van de script maker stond in de source).Origineel geplaatst door iRick
Kan ook een goede hacker zijn met weinig html ervaring
Kan jij die bewegende javascript dingen op die site wel namaken van scratch dan?
De pages geven nu overigens een 404.Code:<script language="javascript"> <!-- Wave Script by kurt.grigg@virgin.net if (document.all) .....
grappig die kinderen van tegewoordig :P
whehe, ik kom nu uit bij sedo![]()
"Zo zijn ook wij één leverancier. Dé leverancier in gedegen Linux kennis, wanneer jij dat nodig hebt."
Boek je admin vandaag nog via : www.admin.nu
Gevestigd in Nederland en Moldavië
Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!
Ik kreeg vanmorgen ook al een mailtje van Root (beheerder van het forum), met een virus er in![]()
Ja, ik ook..Origineel geplaatst door UbErZ
Ik kreeg vanmorgen ook al een mailtje van Root (beheerder van het forum), met een virus er in![]()
Ma.w.
ALle email adressen liggen nu op straat![]()
Hopelijk is ROOT zo verstandig om de lijst nog in bezit te hebben en de leden op de hoogte te stellen. Ik heb ook het mailtje gehad met een onderwerp dat nergens op slaat, dus ligt het er wel dik bovenop...

Hij is weer opnieuw geïnstalleerd.
Zal wel een upload exploit geweest zijn (laatste lid = CriMiNaL)
heb 2 pb's van root met een mogelijke link naar een virus
Het IS een virus...Origineel geplaatst door The MAzTER
heb 2 pb's van root met een mogelijke link naar een virus