ik doe zo net een whois search op networksolutions .com en op de pagina met whois gegevens staat een popup naar http://www.networksolutions.com/en_U...opstealth.html iemand enig idee wat dit voorstelt ? ?
Likes: 0
ik doe zo net een whois search op networksolutions .com en op de pagina met whois gegevens staat een popup naar http://www.networksolutions.com/en_U...opstealth.html iemand enig idee wat dit voorstelt ? ?
Ik denk wel dat ik de oorzaak er van weet: De whois server doet het niet. Op mijn eigen site had ik er ook last van. Ik kon geen network solutions query'en. Ik heb toen internic.net en opensrs.org maar gebruikt (Laatste met hulp van byh die me een lijst je whois servers opstuurde die ik nog niet kende).
nee ik kreeg gewoon de whois die ik wou hebben en op de pagina met die gegevens zat dus die popunder
Waarschijnlijk een popunder, die zichzelf om de hoeveelheid seconden ververst en zo popups lanceert met advertenties...![]()
DreamHost.nl Web hosting - cPanel hosting om bij weg te dromen.
Bekijk gewoon even de source van de pop-under:
Code:<html> <head> <title>NetworkSolutions Consumer Insight</title> </head> <script language=javascript> var agt=navigator.userAgent.toLowerCase(); var major=(agt.indexOf('6',0)); var client=(agt.indexOf("msie")); if (client>0) {window.moveTo(1000,1000);} else .... knip ....