LOL er gebeuren gekke dingen hierow maar als er wordt gepraat over: heup afwijking?Origineel geplaatst door headout
Gelukkig is het niet mijn heupafwijking![]()
Likes: 0
LOL er gebeuren gekke dingen hierow maar als er wordt gepraat over: heup afwijking?Origineel geplaatst door headout
Gelukkig is het niet mijn heupafwijking![]()
Mjah, Sidn doet alleen .NL en niet .com, bij de meeste bedrijven is het handige dat je alle vrije namen ziet (dus ook .com, .org, .nu, e.d.).
Voor nl namen moet je er wel zijn.
Over balkenende gesproken.Origineel geplaatst door hvr1985
Hallo,
Ik zit met het volgende probleem: Een paar jaar terug keek ik voor de grap eens of vanramshorst.nl nog beschikbaar was. En dat was het geval. Ik heb dit gecontroleerd via de website van Freehosting. Een korte tijd later was dit domein ineens geregistreerd door Freehosting. Nu, een paar jaar later, is het domein nog steeds in bezit van Freehosting. Ik wil dit domein graag hebben, maar ik ben niet van plan om er veel geld voor te betalen. Een tijdje terug hoorde ik dat er een wet is die zegt dat ik het recht heb op dit domein omdat het mijn familienaam is. En volgens die wet moet het voor mij dus mogelijk zijn om het over te nemen van Freehosting (met onkostenvergoeding neem ik aan). Zoiets schijnt ook gebeurd te zijn met een domeinnaam met Balkenende erin... Kan iemand mij hier meer over vertellen?
Henk v. Ramshorst
Hij wilde hem eigenlijk toch niet hebben![]()
http://www.janpeter-balkenende.nl
hahaOrigineel geplaatst door Johan-nl
Over balkenende gesproken.
Hij wilde hem eigenlijk toch niet hebben![]()
http://www.janpeter-balkenende.nl![]()
Resultaat voor vanramshorst.nl
Domeinnaam vanramshorst.nl (eerste domein)
Status actief
Rik-edit: Dat doen we hier dus niet op die manier !![]()

Denk niet dat het netjes is om zomaar die uitdraai met naam en toenaam hier te posten.
Privacy is al zo'n heikel punt bij sidn dus.....
Mag ik weten wat hier aan de hand was?Origineel geplaatst door Wirelessnetwork
Resultaat voor vanramshorst.nl
Domeinnaam vanramshorst.nl (eerste domein)
Status actief
Rik-edit: Dat doen we hier dus niet op die manier !![]()
![]()
Ze kunnen nogal moeilijk .nl domeinen registreren als ze niet lid zijn van SIDN.![]()
Hm ik hoop dat mijn achternaam snel geregt word. Klaag ik diegene ff aan :P Iemand?
ja ik had alle gegevens van de persoon die dat domein had reregd.Origineel geplaatst door hvr1985
Mag ik weten wat hier aan de hand was?![]()
MAar raar dat het weg word gehaald, van deze gegevens zijn ook gewoon op internet beschikbaar. www.domain-registry.nl
Het is een bekend verhaal dat Freehosting destijds automatisch alle .nl domeinen registreerde die ook maar geprobeerd werden op hun site.
Zij hoopten zo dat degeen die die naam checkte dan bij hun klant zou worden, en daarvoor stelden zij het domein dan beschikbaar. Maar het domein bleef wel op hun naam staan... Goeie zet van ze, maar wel rattig![]()
Ik snap niet helemaal wat het probleem is... Dat zijn gewoon mijn gegevens want ik ben allang de eigenaar van vanramshorst.nlOrigineel geplaatst door Wirelessnetwork
ja ik had alle gegevens van de persoon die dat domein had reregd.
MAar raar dat het weg word gehaald, van deze gegevens zijn ook gewoon op internet beschikbaar. www.domain-registry.nl![]()

Tja ik heb net hetzelfde voor. In belgië bestaat de organisatie hachiko (www.hachiko.org, jullie tegenhanger van www.hulphond.nl) en die hebben eerst het domeinnaam hachiko.org gekocht (ik dacht dat .be toen nog niet mogelijk was). Echter nu plots blijkt de .be geregistreerd te zijn door een 15jarig mannetje dat dit domein wilt verkopen voor (hou je vast!!): €3000. Zelf doet hij echter niet met de website of het domein, behalve het netjes elke maand vernieuwen. Mails naar het emailadres vermeld op dns.be helpen niet (geen antwoord) en snailmail evenmin. Zelfs op een aangetekend schrijven kwam er, behalve die mail met zijn prijs, geen antwoord! De vereniging zelf is een VZW, kan daar ook iets aan gedaan worden?
Kris
3000E lappen aan een 15 jarig kereltje![]()
Als het een handelsnaam is kan je er werk van maken. Gaat duidelijk om een domein kaper dus die zal denk ik niet veel kans hebben. Waar zou volgens hem "hachiko" voor moeten staan?