Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 11 van de 11
  1. #1
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    149 Berichten
    Ingeschreven
    26/11/09

    Locatie
    Putten

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Host Today
    Functie: Typmiep
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 08180405
    Ondernemingsnummer: nvt

    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?

    Hallo WHT-ers,

    Als niet SIDN lid ben je wellicht altijd op zoek naar de beste provider om je domeinnamen onder te brengen. Naast de beste klantenservice (mocht je die überhaupt nodig hebben) komt ook de prijs om de hoek kijken. Nu viel me op dat Versio bij verreweg de meest voordelige tarieven aanbiedt voor .nl en .eu domeinnamen. Andere extensies liggen qua prijs ongeveer gelijk bij andere domain registrar providers.

    Mijn vraag; wie van jullie registreert zijn domeinnamen bij Versio en wat zijn jullie bevindingen over deze partij? Uiteraard ben ik ook benieuwd waar jullie zelf domeinnamen registreren.

  2. #2
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    www.xenius.be
    1.407 Berichten
    Ingeschreven
    26/11/11

    Locatie
    Oud-Turnhout

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    73 Berichten zijn liked


    Naam: Steve Vos
    Bedrijf: Xenius
    Functie: Zaakvoerder
    URL: www.xenius.be
    Ondernemingsnummer: 0505928838

    Wij hebben uit een overname daar een portfolio staan.. Ik spreek me niet uit over het goed of niet goed zijn van Versio.. Maar ik wil het daar allessinds wel weg maar ze maken het niet makelijk..

    Ik betaal liever een paar centjes meer en de vrijheid hebben om te doen en te laten met een domein wat je wenst en niet voor elke aanpassing te moeten betalen.. Bij versio moet je bvb. betalen om de domeinnaamhouder te wijzigen (of het email adres althans)..

    Wij registreren alles bij Openprovider, zeer tevreden van die partij en hun prijzen zijn ook dik in orde met het staffelsysteem..
    Xenius.be | Our solutions, our products, your success !

  3. #3
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    84 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/13

    Locatie
    Volendam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Global Web Systems
    Functie: Eigenaar
    URL: www.globalwebsystems.nl
    KvK nummer: 54524059
    View http://nl.linkedin.com/in/jurnovermars's profile on LinkedIn

    Wij hebben onze eigen nameservers en hebben voor een aantal klanten 100+ de domeinnamen bij Versio staan en dit is prima. Echter het grote probleem bij versio vind ik dat ze geen automatische incasso systeem hebben je dus verplicht bent via credits bij hun te betalen.

  4. #4
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    149 Berichten
    Ingeschreven
    26/11/09

    Locatie
    Putten

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Host Today
    Functie: Typmiep
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 08180405
    Ondernemingsnummer: nvt

    @bibawa , wij precies hetzelfde. Vandaar de overweging of ik alles daar weghaal en onderbreng bij één partij (we hebben nu domeinen verspreid staan bij Oxxa, MijnDomeinReseller, TransIP en Versio).
    @xleeuwx ik loop precies tegen hetzelfde aan. Voor het pushen van Versio domeinen naar andere Versio account moet je per push je wachtwoord opgeven, een bulkfunctie ontbreekt en vind ik een groot gemis.

    Je .nl domeinnamen bij onderbrengen bij Versio of bij een andere partij scheelt al snel €1,- per jaar. Op 4000 domeinnamen is dat toch wel snel een behoorlijk bedrag onder aan de streep. Voor nu laat ik .nl toch nog even daar staan. De overige domeinnamen breng ik wel onder bij een andere partij.

  5. #5
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    Professional
    2.783 Berichten
    Ingeschreven
    05/02/05

    Locatie
    Alkmaar

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    101 Berichten zijn liked


    Naam: Thomas
    Registrar SIDN: JA
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 37124732

    De vraag is vooral wat je zoekt. Prijs is niet alles. Je geeft zelf al aan functionaliteit te missen dus daar wil je waarschijnlijk op sorteren bij je keuze. Wil je via EPP registreren of is dat te technisch en wil je liever een 'simpelere' REST API? En wat moet er in die API ondersteund worden? Wat verwacht je dus van een partij waar je domeinen staan?

    Het heeft voordelen om al je domeinen bij 1 partij te plaatsen zodat je altijd dezelfde API kunt gebruiken bijvoorbeeld. Wij hebben het verdeeld over 2 partijen. SIDN en Key Systems.

  6. #6
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    ISPConnect
    3.518 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Bestuurslid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Wij zitten bij oxxa. Als je redelijk wat domeinen hebt kun je een prima prijs krijgen bij oxxa of openprovider. En je hebt dan wel de vrijheid die je zoekt. Betalen voor een houderwijziging zou mij al enorm tegenhouden!
    Marin Heideman (DigiState & ISPConnect)

  7. #7
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    26 Berichten
    Ingeschreven
    30/03/17

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Stijn

    Voor zover ik weet betaal je bij Versio alleen extra wanneer je een anonieme houder wenst. Voor het wijzigen van de houder wordt geen meerprijs gerekend. Hoe dit zit met wijzigen van mailadres van technische contactpersoon e.d. durf ik zo niet te zeggen of dit ook zo is. Wat betreft domeinnamen hosten was ik altijd tevreden over Versio.

  8. #8
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    www.xenius.be
    1.407 Berichten
    Ingeschreven
    26/11/11

    Locatie
    Oud-Turnhout

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    73 Berichten zijn liked


    Naam: Steve Vos
    Bedrijf: Xenius
    Functie: Zaakvoerder
    URL: www.xenius.be
    Ondernemingsnummer: 0505928838

    Je betaald bij hen ook als je het email adres vanhet admin contact wil wijzigen wat het dus quasi onmogelijk maakt om daar wat vlot een portfolio weg te krijgen .. klanten zijn uiteraard steeds ingelicht dat we dat zo doen! Het is gewoon handig dat alles bij 1 of 2 partijen steekt zonder gepleur..
    Xenius.be | Our solutions, our products, your success !

  9. #9
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    57 Berichten
    Ingeschreven
    10/04/17

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Kadir

    Helemaal mee eens. Verhuizen van domeinnamen gaat niet zo eenvoudig. Ook wijziging van domeinnaamhouder is niet altijd 124 gedaan. Verder een prima partij.



  10. #10
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    31 Berichten
    Ingeschreven
    06/07/15

    Locatie
    Helmond

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Nike Tiggelaar
    Bedrijf: Connect Your Office
    Functie: Eigenaar
    URL: www.connectyouroffice.nl
    KvK nummer: 53612981

    Prijstechnisch klinkt het interessant, maar vrijheid en goede betaalmogelijkheden vind ik belangrijker. Daarom registreren wij onze domeinen geautomatiseerd altijd bij een andere partij.

  11. #11
    Domeinnamen registreren bij Versio, ervaringen?
    geregistreerd gebruiker
    149 Berichten
    Ingeschreven
    26/11/09

    Locatie
    Putten

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Host Today
    Functie: Typmiep
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 08180405
    Ondernemingsnummer: nvt

    Bedankt voor jullie reacties. Uiteindelijk hebben we besloten de domeinnamen bij Versio weg te halen en onder te brengen bij een andere partij die ons een mooie aanbieding heeft gedaan.

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2017 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics