![]()
waarde?![]()
Likes: 0
Ik denk (helaas) 0,00
Of wat een gek er voor geeft natuurlijk![]()

Er is nog weinig marketing in .us.com domeinen, maar het zijn ooko geen volwaardige domeinen, dus ik schat vrij weinig.
nah, link hem wel door naar vevida
had al wel verwacht dat ie 0,0 waard zou zijn, zou zelf ook zo'n commercieel geval kopen, maar spam.us was helaas al weg.

Maar misschien is hij na 2 jaar wel iets waard?
Hmm, omdat het compleet offtopic is voor mij lees ik dit subforum niet, maar hoe kom ik hier? Juist, bij Google zoeken op '+VEVIDA +spam'...Origineel geplaatst door The MAzTER
nah, link hem wel door naar vevida![]()
Het mag van mij, maar dan ben je je IP ranges bij LeaseWeb wel *erg* snel kwijt... *evil grin* :-)
Jammer dat het domein niet als honeynet te gebruiken is (te voor de hand liggend he).
--
VEVIDA Services, http://www.vevida.com
0,0...
het is een subdomein.
Een subdomein is niet op naam te zetten en dus ook niet te verkopen.
verhuren zou misschien kunnen.
waarom? ik verstuur geen spamOrigineel geplaatst door Digiover
Hmm, omdat het compleet offtopic is voor mij lees ik dit subforum niet, maar hoe kom ik hier? Juist, bij Google zoeken op '+VEVIDA +spam'...
Het mag van mij, maar dan ben je je IP ranges bij LeaseWeb wel *erg* snel kwijt... *evil grin* :-)
Jammer dat het domein niet als honeynet te gebruiken is (te voor de hand liggend he).
volgens heeft leaseweb ook zitten googlen![]()
Ontopic a.u.b.
Laatste OT opmerking
Je verstuurt geen spam, maar het blijft misbruik:Origineel geplaatst door The MAzTER
waarom? ik verstuur geen spam![]()
- ongevraagd een subdomein naar een andermans domein doorlinken
- bepaalde associaties oproepen d.m.v. het subdomein door linken
Maar ik blijf bijanders had ik het subdomein wel willen hebbenJammer dat het domein niet als honeynet te gebruiken is (te voor de hand liggend he)..
Ontopic: Geen waarde.
--
VEVIDA Services, http://www.vevida.com

Honeynet?
Het moet trouwens eigenlijk een domein genoemd worden denk ik. Het staat gewoon onder whois van The Mazter. (http://www.centralnic.com/whois.php?domain=spam.us.com)
En The Mazter is helemaal niet bezig met spammen.
draait gewoon een wpoison script op en daarvoor had ik het domein aangeschaft.
dat het niets waard was wist ik ook wel, wie gaat er nu geld voor die commerciele shit geven? Voor de rest zal ik nooit zo iets kopen, maar vond bij deze de combinatie spam.us wel leuk en spam.us was al bezet ;x
Een netwerk van meerdere honeypots, info:Origineel geplaatst door DennisCitus
Honeynet?
http://www.honeypots.net/
http://www.tracking-hackers.com/
--
VEVIDA Services, http://www.vevida.com