Hallo,
Stel:
Ik heb 3 users in een reseller. De Reseller mag maximaal 10GB dataverkeer verbruiken.
De 3 users gebruiken 10,2,4 GB dataverkeer. Totaal dus 16GB. Wanneer de reseller account 1 van 10GB voor het einde van de maand verwijderd, gaat het dataverkeer dan van die reseller van 16 naar 6 GB dat je op het overzicht kan zien?
Dit is tevens ook mijn vraag, of dit zo is.
M.v.g.
Jeffrey

Likes:


Quote