Ik heb deze vraag ook al op het DA forum uitstaan maar volgens mij begrijpen ze daar niet helemaal wat ik bedoel of is mijn Engelstalige uitleg niet helder genoeg.
We hebben server A en server B, beiden zijn bezet met admin, resellers en gebruikers.
Nu moet alles van server B overgezet worden naar server A.
Op beide servers bestaat echter een admin account, als ik gebruik maak van admin backups/transfers, komt er dit:
admin.admin.thewizzard.tar.gz
Dat is de naam van het backup bestand van admin, er zijn er uiteraard meer.
Maar deze admin met deze naam bestaat al op server A.
Ga ik nu deze backup van server B restoren op A, wordt de bestaande admin zonder pardon overgeschreven door die van server B, hetgeen niet de bedoeling is.
Ik weet dat ik dat af kan vangen door hier iets te renamen, maar wat precies?
User admin moet absoluut niet overschreven worden.
Kan dit door:
admin.admin.thewizzard.tar.gz
te renamen naar
admin.admin2.thewizzard.tar.gz (ik dacht zelf dat het deze moest zijn)
of moet het zijn
admin2.admin.thewizzard.tar.gz
of moet het zijn
admin.admin.thewizzard2.tar.gz
Dat is me niet duidelijk. Voor die laatste ben ik huiverig aangezien ik bang ben dat dan nog steeds het originele admin account (deels) overschreven wordt en dat mag dus absoluut niet gebeuren.
Iemand zoiets al eens geprobeerd?

Likes:


Quote