Beste leden,
Wij hebben sinds gister een ssl certificaat voor onze wenshop. Nu is deze deels beveiligd zoals de checkout. Wanneer men van de catalogus naar de checkout gaat krijgen we een melding met:
"Wilt u alleen de inhoud van de webpagina weergeven die via een beveiligde verbinding is verzonden"
Dit vind ik persoon niet echt top als klanten ook nog akkoord moeten gaan. Is het mogelijk om deze melding weg te laten? Zo ja wat moeten we dan doen?
Weccop

Likes:


Quote
.