> This text is part of the internal format of your mail folder, and is not
> a real message. It is created automatically by the mail system software.
> If deleted, important folder data will be lost, and it will be re-created
> with the data reset to initial values.
Dit is het mailtje wat je vaak ontvangt in je mailprogramma. Ik weet dat je dit gewoon kunt verwijderen, en dat het voorkomt als je webmail gebruikt, maar is het op de een of andere manier te stoppen of voor mijn part naar een ongebruikt mailadres te sturen? Het komt nu werkelijk binnen met elk mailtje wat er ontvangen wordt. Eigenlijk is dit pas sinds kort.
Wellicht dat iemand een oplossing heeft.
Groet,

Likes:


Quote