Wanneer je een domein toevoegt onder een bestaande gebruiker, krijgt die user dan ook nieuwe usergegevens van dat nieuwe domein, of is het nou juist de bedoeling dat ze met de bestaande gegevens ook het nieuwe domein kunnen beheren?
Waarom niet gewoon een nieuwe user aanmaken voor ieder domein dat iemand wil kunnen beheren?
Groeten,
J van den Heuvel.

Likes:


Quote