Onlangs ontvingen wij een naar mijn idee erg goedkope aanbieding van Cybercomm IS voor colocation.
Iemand ervaring met dit bedrijf?
Op mail reageren ze iig niet...
Likes: 0
Onlangs ontvingen wij een naar mijn idee erg goedkope aanbieding van Cybercomm IS voor colocation.
Iemand ervaring met dit bedrijf?
Op mail reageren ze iig niet...

Je mailt naar info@scarlet.nl? (www.cybercomm.nl)
Ik heb de naam wel gehoord, maar zelf geen ervaring mee.
Dit is trouwens wel eng -> http://groups.google.nl/groups?q=cyb...oe=UTF-8&hl=nl
Ik kreeg ook een offerte per post van hun. Zelf geen ervaring mee..
http://www.cybercomm-is.nl is de URL
Ik mailde naar info@cybercomm-is.nl (stond in de brief)
Leuke typo op die site. Mag ik vragen wat er precies in die brief stond?
Vage bedoeling iig... zeker als je "verder" kijkt...
Inderdaad.Origineel geplaatst door Rik
Vage bedoeling iig... zeker als je "verder" kijkt...
Duik maar eens in de archieven van nl.internet.misbruik en nl.internet.providers
--
VEVIDA Services, http://www.vevida.com
Cybercomm-IS is zelfde als IO.
Was een rackaanbieding voor 3xx per maand en eerste 3 maanden gratis geloof ik.
Ik heb in het netwerk van cybercomm (bij/is interxion) gestaan met een server, mijn ervaringen daar zijn ronduit slecht.
Verder veel slechte verhalen gehoord, maar dit blijft natuurlijk "hear say"
Laatst gewijzigd door UbErZ; 24/12/03 om 14:17.

Casper Bakker - CQ internet diensten
Nils,
Deze is volgens mij niet zo betrouwbaar, als je ziet wat er in die nieuwsgroepen staat :| da's niet meer normaal zoveel berichten zijn er van :S
het ligt al bij het oud papier.
Gelukkig maar![]()
Cybercomm, IO en god mag weten wat voor namen Harry nog meer handelt. Naar mijn mening en ervaring is hij 1 grote spammer( en z'n netwerk @ IO was toen iig ook 2 keer nix ).
Voor mij in elk geval een zaak waar ik geen zaken mee ga doen( al komen ze smeekend op hun knieen
)