Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 11 van de 11
Geen
  1. #1
    Ervaringen en wensen Co-lo
    geregistreerd gebruiker
    36 Berichten
    Ingeschreven
    07/01/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Ervaringen en wensen Co-lo

    Ervaringsonderzoekje..

    De meesten hebben wel enige ervaring met co-lo, graag wil ik weten wat jullie nog missen bij jullie hosting providers betreffende Co-lo

    Van een aantal mensen gehoord dat de onduidelijkheid van dataverkeer de grootste ergenis is. (vooral de inzichtelijkheid schijnt er onduidelijk te zijn bij een aantal partijen)

    Laat eens horen wat jullie vinden..

    Mevers

  2. #2
    Ervaringen en wensen Co-lo
    geregistreerd gebruiker
    107 Berichten
    Ingeschreven
    18/12/03

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 11048643
    Ondernemingsnummer: nvt

    Dingen die ik mis bij COLO's is bijv
    -niet iedereen sluit je aan op een APC en/of geeft JOU controle over die poort.
    -Dat jezelf kunt aanmelden bij de coloruimte begeleid of niet. Kan me wel iets bij voorstellen hoor. Want niet iedereen is serieus of kan zijn tengels van andermans spullen blijven.
    -Standaard de mogelijkheid de provider als MX/dns-backup te gebruiken.

    Zal eens vaker op de opmaak letten
    Laatst gewijzigd door twinhost; 18/12/03 om 18:15.



  3. #3
    Ervaringen en wensen Co-lo
    Mentally unstable
    2.586 Berichten
    Ingeschreven
    28/06/03

    Locatie
    Rivierenland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 11058224
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door twinhost
    Dingen die ik mis bij COLO's is bijv:
    - niet iedereen sluit je aan op een APC en/of geeft JOU controle over die poort.
    - Dat jezelf kunnen aanmelden bij de coloruimte begeleid of niet. Kan me wel iets bij voorstellen hoor. Want niet iedereen is serieus of kan zijn tengels van andermans spullen blijven.
    - Standaard de mogelijkheid de provider als MX/dns-backup te gebruiken.

  4. #4
    Ervaringen en wensen Co-lo
    geregistreerd gebruiker
    36 Berichten
    Ingeschreven
    07/01/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter
    The MAzTER is het er mee eens ? snap ik dat goed..

    Mevers

  5. #5
    Ervaringen en wensen Co-lo
    Linux pro
    2.341 Berichten
    Ingeschreven
    06/07/03

    Locatie
    Sint-Niklaas (BE)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: 0867.248.492

    Origineel geplaatst door twinhost
    Dingen die ik mis bij COLO's is bijv niet iedereen sluit je aan op een APC en/of geeft JOU controle over die poort.
    Mjah zo een APC Masterswitch met 8 poorten kost bij de 500euro, dus beetje normaal vindik.

  6. #6
    Ervaringen en wensen Co-lo
    geregistreerd gebruiker
    36 Berichten
    Ingeschreven
    07/01/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter
    Zon APC kost wel geld maar dan kan er toch een stukje in de prijs berekend worden ?

    Of is dat bij jullie partijen heel duur ?

    Mevers

  7. #7
    Ervaringen en wensen Co-lo
    geregistreerd gebruiker
    107 Berichten
    Ingeschreven
    18/12/03

    Locatie
    Utrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 11048643
    Ondernemingsnummer: nvt

    nou kijk ik wil best voor de poort dokken. Waarom niet. Maar ik zou wel zelf controle willen hebben over die poort want ik betaal er toch voor. En als de ISP het goed doet hoeft hij niet bang te zijn voor misbruik.

  8. #8
    Ervaringen en wensen Co-lo
    Mentally unstable
    2.586 Berichten
    Ingeschreven
    28/06/03

    Locatie
    Rivierenland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 11058224
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door mevers
    The MAzTER is het er mee eens ? snap ik dat goed..

    Mevers
    nee had het even wat leesbaarder gemaakt
    voor de edit van twinhost was het namelijk niet te lezen wat hij nu wilde zeggen

  9. #9
    Ervaringen en wensen Co-lo
    Linux pro
    2.341 Berichten
    Ingeschreven
    06/07/03

    Locatie
    Sint-Niklaas (BE)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: 0867.248.492

    Origineel geplaatst door twinhost
    nou kijk ik wil best voor de poort dokken. Waarom niet. Maar ik zou wel zelf controle willen hebben over die poort want ik betaal er toch voor. En als de ISP het goed doet hoeft hij niet bang te zijn voor misbruik.
    Geef je 100% gelijk

  10. #10
    Ervaringen en wensen Co-lo
    geregistreerd gebruiker
    1.071 Berichten
    Ingeschreven
    15/07/03

    Locatie
    Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    21 Berichten zijn liked


    Naam: Pim
    Bedrijf: RealHosting
    Functie: Ondernemer
    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 39093099
    Ondernemingsnummer: nvt

    Er zijn echter ook mensen die voor de "me need cheap colo" gaan, en geen 5-10 Euro per maand voor zo'n poortje willen betalen (direct danwel indirect).
    Als mijn post een mening bevat, is dat op persoonlijke titel

  11. #11
    Ervaringen en wensen Co-lo
    moderator
    5.260 Berichten
    Ingeschreven
    30/05/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    204 Berichten zijn liked


    Naam: Pantsy
    Registrar SIDN: N/A

    mja wat meer feestjes in de co-lo zijn ook welkom :P

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics