Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 20
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
Geen
  1. #1
    Colocated ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    422 Berichten
    Ingeschreven
    18/08/03

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 01105275
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    Colocated ervaringen

    Beste,

    Ik ben al enige tijd opzoek naar een goede colocated partij. Mijn keuze was gevallen op Trueserver, maar dit begin ik toch te betwijfelen door late reacties en instorten dataverkeer.

    Ik zou graag jullie ervaringen willen weten over bedrijven die colocated diensten leveren.

    Het belangrijkste voor mij om te weten is:
    - Snel reageren op mail
    - Goede netwerk structuur
    - Storingen snel verholpen
    - Mogelijkheid om door het bedrijf updates te laten verzorgen
    - Snelheid en downtimes.
    - Locatie Amsterdam

    Ik hoop door reacties en ervaringen van mensen bij een goede partij uit te komen.

    Alvast bedankt,
    Paul

  2. #2
    Colocated ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    4 Berichten
    Ingeschreven
    23/10/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Tsja ik ben hier ook erg benieuwd naar, ik heb nu al bij twee 'bedrijven' om inlichtingen gevraagd om een 150GB server te hosten maar het is net of ze niet willen, ze reageren niet of beantwoorden je vragen maar half.



  3. #3
    Colocated ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    144 Berichten
    Ingeschreven
    31/10/03

    Locatie
    Soest

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 32096650
    Ondernemingsnummer: nvt

    Meeste punten die je noemt wordt diei menig hostingpartij goed verzorgt.
    Enige punt waar de grote verschillen zullen zitten is de service.

    Dus hoe snel wordt een probleem opgelost, hoe snel wordt mail beantwoord.
    Dat is afhankelijk van hoe vaak de mail wordt bekeken e.d.

  4. #4
    Colocated ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    422 Berichten
    Ingeschreven
    18/08/03

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 01105275
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Het beantwoorden van mail blijkt inderdaad lastig te wezen voor deze bedrijven.

    Zijn er mensen die degelijk bedrijven kunnen aanraden met een goede service?

  5. #5
    Colocated ervaringen
    AS29502
    1.408 Berichten
    Ingeschreven
    02/02/03

    Locatie
    Doetinchem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 09116460
    Ondernemingsnummer: nvt

    Wij hebben eigenlijk alleen maar goede ervaringen met TrueServer...

  6. #6
    Colocated ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    20 Berichten
    Ingeschreven
    10/06/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Wij hebben goede ervaringen met Proserve,... service is daar uitstekend

  7. #7
    Colocated ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    4 Berichten
    Ingeschreven
    23/10/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Tsja... Trueserver is dan ook meteen een stuk duurder dan alle aanbiedingen die je hier rond ziet gaan. Je krijgt waarschijnlijk waar je voor betaald

  8. #8
    Colocated ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    422 Berichten
    Ingeschreven
    18/08/03

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 01105275
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Trueserver is inderdaad wel aardig prijzig maar dat maakt me niet uit. Ik wil mijn servers zo goed mogelijk hebben staan.

    @InstantXS: Gaat beantwoordig van mail bij jullie wel flot? Bij mij duurt het soms dagen of geen reactie.

  9. #9
    Colocated ervaringen
    Powered by Foundries
    159 Berichten
    Ingeschreven
    27/10/03

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    KvK nummer: 34179320

    probeer proserve eens

  10. #10
    Colocated ervaringen
    AS29502
    1.408 Berichten
    Ingeschreven
    02/02/03

    Locatie
    Doetinchem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: ja
    KvK nummer: 09116460
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ja, je krijgt bij true ook toegang tot een ticket systeem. Hier wordt vrijwel altijd binnen een uur op gereageerd.

    Als iets echt haast heeft, kan je natuurlijk ook bellen.

  11. #11
    Colocated ervaringen
    Gratis Hosting
    356 Berichten
    Ingeschreven
    17/11/03

    Locatie
    Munstergeleen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Mod edit: Spam

  12. #12
    Colocated ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    422 Berichten
    Ingeschreven
    18/08/03

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 01105275
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Wellicht heb ik nu dus de verkeerde persoon bij Trueserver die mij te woord staat via mail.

  13. #13
    Colocated ervaringen
    Banned
    175 Berichten
    Ingeschreven
    23/04/03

    Locatie
    Hilversum

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 32098399.0000
    Ondernemingsnummer: nvt

    Origineel geplaatst door PPaul
    Wellicht heb ik nu dus de verkeerde persoon bij Trueserver die mij te woord staat via mail.
    Wie staat je dan te woord dat het zo lang zou duren?

    Eventueel mails sturen met priority?

  14. #14
    Colocated ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    422 Berichten
    Ingeschreven
    18/08/03

    Locatie
    Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 01105275
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter
    Ik word te woord gestaan door Floris en dat gaat niet echt super.

  15. #15
    Colocated ervaringen
    administrator
    21.450 Berichten
    Ingeschreven
    17/12/01

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    590 Berichten zijn liked


    Naam: Domenico Consoli
    Bedrijf: Webhostingtalk.nl
    Functie: Oprichter
    URL: webhostingtalk.nl
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 51327317
    TrustCloud: domenico
    View domenicoconsoli's profile on LinkedIn

    Floris is hier ook aanwezig als truefloris geloof ik. Misschien dat een PM sneller is.

    Floris, een reactie?

Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics