Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 26
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
Geen

Onderwerp: Ervaring iswitch.nl

  1. #1
    Ervaring iswitch.nl
    geregistreerd gebruiker
    43 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/03

    Locatie
    Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter

    Ervaring iswitch.nl

    http://www.iswitch.nl/index.php?pagi...onehosting.php

    Hoi,
    Ik zie hier dus server colocatie, 10mbit met geen datalimiet voor 150 euro per maand. Dit ziet er zo aantrekkelijk uit, maar ik zou graag willen weten of er mensen ervaring hebben met hun.

    Groetjes
    Joris

  2. #2
    Ervaring iswitch.nl
    Linux pro
    2.341 Berichten
    Ingeschreven
    06/07/03

    Locatie
    Sint-Niklaas (BE)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: 0867.248.492

    2. ge-0-2-130.juniper-1.sara-ams-ix.sc-network.nl 0% 3 3 1 1 1 1
    3. fe-0-1.bbned.sc-network.nl 0% 3 3 2 1 1 2
    4. cust-02-D383.adsl.scarlet-internet.nl 0% 3 3 27 23 26 27

  3. #3
    Ervaring iswitch.nl
    geregistreerd gebruiker
    43 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/03

    Locatie
    Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter
    Origineel geplaatst door luser
    2. ge-0-2-130.juniper-1.sara-ams-ix.sc-network.nl 0% 3 3 1 1 1 1
    3. fe-0-1.bbned.sc-network.nl 0% 3 3 2 1 1 2
    4. cust-02-D383.adsl.scarlet-internet.nl 0% 3 3 27 23 26 27
    Daar was ik ook al achter ;-)
    Het is maar gek, toch maar eens uitzoeken hoe het zit. Misschien gebruiken ze hun eigen 11mbit wireless verbinding er dan wel voor...wie weet.

    Iig, ik ga het uitzoeken, maar ik wil ansog graag ervaringen horen van mensen.

  4. #4
    Ervaring iswitch.nl
    Banned
    906 Berichten
    Ingeschreven
    29/03/03

    Locatie
    Dalen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 04072037
    Ondernemingsnummer: nvt

    Apart... ik zie heel wat anders :S

  5. #5
    Ervaring iswitch.nl
    geregistreerd gebruiker
    43 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/03

    Locatie
    Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter
    Origineel geplaatst door M-BahZ
    Apart... ik zie heel wat anders :S
    Wat zie jij dan?

  6. #6
    Ervaring iswitch.nl
    Banned
    906 Berichten
    Ingeschreven
    29/03/03

    Locatie
    Dalen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 04072037
    Ondernemingsnummer: nvt

    Mjoah... ik had typo gemaakt en die spyware rotzooi van sbjr.com op mijn systeem redirect dan naar sbjr.com.

    Ik zie trouwens:
    7 141 ms 129 ms 130 ms core-1.io.nl [193.148.15.218]
    8 204 ms 126 ms 137 ms ge-0-2-130.juniper-1.sara-ams-ix.sc-network.nl [
    193.148.15.130]
    9 191 ms 131 ms 129 ms fe-0-1.bbned.sc-network.nl [213.204.200.134]
    10 242 ms 182 ms 155 ms www.iswitch.nl [213.204.211.131]

  7. #7
    Ervaring iswitch.nl
    administrator
    21.450 Berichten
    Ingeschreven
    17/12/01

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    590 Berichten zijn liked


    Naam: Domenico Consoli
    Bedrijf: Webhostingtalk.nl
    Functie: Oprichter
    URL: webhostingtalk.nl
    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 51327317
    TrustCloud: domenico
    View domenicoconsoli's profile on LinkedIn

    Deze server staat bij iemand thuis.

  8. #8
    Ervaring iswitch.nl
    Banned
    906 Berichten
    Ingeschreven
    29/03/03

    Locatie
    Dalen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 04072037
    Ondernemingsnummer: nvt

    Mjoah, scheelt wel dat bbned van die mooie 8mbit adsl aansluitingen bied

  9. #9
    Ervaring iswitch.nl
    geregistreerd gebruiker
    43 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/03

    Locatie
    Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter
    8mbit downstream ja, upstream maar 512kbit. Het word steeds gekker, ze verhuren zelf 11mbit en 54mbit verbindingen...maar zitten zelf met adsl :S

  10. #10
    Ervaring iswitch.nl
    Banned
    906 Berichten
    Ingeschreven
    29/03/03

    Locatie
    Dalen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 04072037
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik heb ook nog beweerd dat ze ook een 8mbit upstream hadden.
    Ik had het over 8mbit adsl... dan lijkt het mij nogal logisch dat er in verschil zit tussen up- en downstream.

  11. #11
    Ervaring iswitch.nl
    geregistreerd gebruiker
    43 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/03

    Locatie
    Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter
    Oke, my fault, sorry ;-)

    Iig, iemand aners al iets uit kunnen vinden over dit bedrijf? Ik denk dat ik morgen eens een telefoontje pleeg, en ik zit nog steeds op e-mail te wachten van hun.

  12. #12
    Ervaring iswitch.nl
    geregistreerd gebruiker
    43 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/03

    Locatie
    Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter
    Ow ja, ik heb gister e-mail gehad van iswitch, zal hem vanavond even posten hier :-)



  13. #13
    Ervaring iswitch.nl
    Rien ne va plus
    332 Berichten
    Ingeschreven
    11/06/03

    Locatie
    Enschede

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: .
    Ondernemingsnummer: .

    Thumbs down

    Origineel geplaatst door Joris
    Ow ja, ik heb gister e-mail gehad van iswitch, zal hem vanavond even posten hier :-)
    Voor dat je in zee gaat met iswitch.nl, lees eerst even dit:

    http://forum.wirelessnederland.nl/vi...b8f1337516b529

    Hoop dat ik nu niet iemand tereur stel...

  14. #14
    Ervaring iswitch.nl
    geregistreerd gebruiker
    43 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/03

    Locatie
    Nederland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    Thread Starter
    Origineel geplaatst door vaplu


    Voor dat je in zee gaat met iswitch.nl, lees eerst even dit:

    http://forum.wirelessnederland.nl/vi...b8f1337516b529

    Hoop dat ik nu niet iemand tereur stel...
    Bedankt zelfs :-)

  15. #15
    Ervaring iswitch.nl
    geregistreerd gebruiker
    23 Berichten
    Ingeschreven
    04/10/03

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked



    sorry dat ik dit topic omhoogshop. Maar hoe kun je zien waar de server staat enal?

    bedankt!

Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics