Likes Likes:  0
Resultaten 16 tot 18 van de 18
Pagina 2 van de 2 Eerste 1 2
  1. #16
    Serveralias werkt niet meer na installatie SSL
    Hostingaddict
    224 Berichten
    Ingeschreven
    25/01/11

    Locatie
    Haarlem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Stefan Triep
    Bedrijf: Hostingindustries
    Functie: Eigenaar
    URL: www.hostingindustries.nl
    Registrar SIDN: JA
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 34351782
    View stefantriep's profile on LinkedIn

    DocumentRoot /home/user-nl/domains/domein-nl.nl/private_html --> DocumentRoot /home/user-nl/domains/domein-nl.nl/public_html
    Hostingindustries - http://www.hostingindustries.nl

  2. #17
    Serveralias werkt niet meer na installatie SSL
    geregistreerd gebruiker
    42 Berichten
    Ingeschreven
    27/08/11

    Locatie
    Wilsum / Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Zelfde melding Stefan...
    Met https://domein-de.de krijg ik de melding
    Met http://domein-de kom ik op de lege webroot met welkomsttekst...

    Ik zal eens snuffelen of er een update van de plugin beschikbaar is.

  3. #18
    Serveralias werkt niet meer na installatie SSL
    geregistreerd gebruiker
    42 Berichten
    Ingeschreven
    27/08/11

    Locatie
    Wilsum / Rotterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Zo, weer wat verder...
    Ik heb de laatste versie van de plugin geïnstalleerd en nu slaat de plugin per taal ieder domein op wat ik ingeef.
    Maar... vast is komen te staan dat de verwijzing naar een andere taal alleen werkt als de domeinnaam als alias is geconfigureerd.

    vDong had wel gelijk dat de manier die ik destijds aanpakte niet helemaal je-van-het was, beginnersfoutje...

    Ik heb als test een domeinnaam in DA eens als pointer ingesteld. Domein ingegeven voor de taal Duits, opgeslagen in de plugin.
    Maar als je dan de ingegeven domeinnaam intik kom ik gewoon op het hoofddomein uit met desbetreffende domeinnaam in de adresbalk, werkt dus als pointer.

    Als ik nu dezelfde domeinnaam in DA aanmaak als alias dan werkt het wel. Ik kom dan op de website in de taal Duits.
    Alleen krijg ik een certificaatfout, waarschijnlijk omdat ik geen multidomain certificaat heb.
    vDong, je had wederom gelijk...
    In de adresbalk staat dan de Duitse domeinnaam.

    Ik had destijds dus niet in de Custom HTTPD Configurations hoeven te klooien...
    Ik denk dat ik bij Domain Pointers destijds het vinkje over het hoofd heb gezien, nog een beginnersfoutje...

    Als laatste test heb ik nogmaals handmatig de serveralias voor de Duitse domeinnaam in het httpd.conf bestand toegevoegd van het hoofddomein. Opnieuw opgestart en getest.
    Als ik dan deze domeinnaam ingeef kom ik op de lege webroot terecht met de server welkomsttekst.
    De server ziet dus dat er een account aan deze domeinnaam hangt en geeft dit voorrang.
    Dus zoals het vroeger wel werkte gaat het dus nu niet meer werken, komt misschien door nieuwere versies SW of het SSL certificaat.

    Ik wil via deze weg wel iedereen heel erg bedanken voor het meedoen en meedenken!

    Prettig weekend.

    Hartelijke groeten,

    Arne.
    Laatst gewijzigd door ArneK; 30/04/16 om 16:43.

Pagina 2 van de 2 Eerste 1 2

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2017 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics