Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 36
Pagina 1 van de 3 1 2 3 LaatsteLaatste
  1. #1
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    243 Berichten
    Ingeschreven
    15/04/09

    Locatie
    Hoogerheide

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 20142610
    Ondernemingsnummer: nvt

    Thread Starter

    OVH ervaringen, wie o wie?

    We (als bedrijf dus) zitten te kijken voor een servertje, hebben al enkele hosts op het oog. Van OVH kunnen we op het moment geen echte ervaringen vinden op dit forum, dus willen we graag weten wat jullie ervaringen met hun zijn (particulier of B2B).
    Downtime, support, kwaliteit en dergelijke, dat is voor ons belangrijk om te weten. Het gaat om een unmanaged oplossing, met een linux OS.

    We kijken uit naar jullie reacties over OVH.

  2. #2
    OVH ervaringen, wie o wie?
    Certified
    3.404 Berichten
    Ingeschreven
    06/11/06

    Locatie
    Groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    54 Berichten zijn liked


    KvK nummer: 02099933

    Downtime, support, kwaliteit en dergelijke
    Neem dan iig geen dienst af bij OVH, het is en blijft een budget hoster.

    Zo nemen ze niet eens de moeite hun website fatsoenlijk te vertalen...
    Laatst gewijzigd door pierce; 02/08/09 om 18:20.

  3. #3
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    1.331 Berichten
    Ingeschreven
    10/08/08

    Locatie
    Nuland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    19 Berichten zijn liked


    Naam: Raoul Vos
    Bedrijf: WeservIT
    Functie: Eigenaar
    URL: http://weservcloud.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 66365414
    Ondernemingsnummer: nvt

    Misschien is het verstandiger om een topic aan te maken in de aanbieding fora. Er zijn vele hosters hier die je wel een aanbieding willen doen. Bijna iedere hoster hier heeft wel een ISP-gids link waar ervaringen op te vinden zijn.

  4. #4
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    2.483 Berichten
    Ingeschreven
    03/09/08

    Locatie
    Maasbracht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    32 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Piwi-Web
    Functie: Eigenaar
    URL: www.piwi-web.com
    KvK nummer: 14097251

    OVH is een budgethoster zoals pierce al zegt. Is support belangrijk voor je dan neem je best niet OVH.

    Voor de rest geen ervaringen met dit bedrijf.
    Piwi-Web IT Solutions - Website - E-mail

  5. #5
    OVH ervaringen, wie o wie?
    ISPConnect
    3.767 Berichten
    Ingeschreven
    10/01/07

    Locatie
    Nieuwegein

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    134 Berichten zijn liked


    Naam: Marin Heideman
    Bedrijf: DigiState B.V.
    URL: http://www.digistate.nl
    ISPConnect: Lid
    View mheideman's profile on LinkedIn

    Het is een franse hoster die d.m.v een babelfish vertaling hier voet aan de grond probeert te krijgen.
    Marin Heideman (DigiState B.V.)

  6. #6
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    479 Berichten
    Ingeschreven
    22/10/06

    Locatie
    Hoogerheide

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 Berichten zijn liked


    Naam: Jimmy
    Registrar SIDN: nee
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ja wij hadden ook al zoiets van dit lijkt wel erg op een babelfish betaling
    Maarja ik ben ooit begonnen bij een hoster die met babelfish zijn site had vertaald en die leverde top support dus het kan wel

    Maargoed we hebben inmiddels in het aanbiedingen forum een topic geplaatst dus we wachten het gewoon af

  7. #7
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    831 Berichten
    Ingeschreven
    28/01/06

    Locatie
    Tilburg

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Berichten zijn liked


    KvK nummer: 18090797

    Met OVH is opzich niks mis, zolang je geen snelle support nodig hebt. Ik weet dat je soms aardig lang kunt wachten voordat er response is.

    Zoals eerder in dit topic te lezen is, kun je ook eens een topic openen in het aanbieding subforum.

  8. #8
    OVH ervaringen, wie o wie?
    Kris De Rocker
    4.682 Berichten
    Ingeschreven
    18/09/03

    Locatie
    Merelbeke (België)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    194 Berichten zijn liked


    Naam: Kris De Rocker
    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: nvt

    OVH is zeker niet mis, is zelfs druk bezig met een eigen europees netwerk uit te bouwen. Als je een beetje frans kan, denk ik wel dat je er goed zit! Want OVH is één van de grotere hosters in FR.

  9. #9
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    1.674 Berichten
    Ingeschreven
    15/02/04

    Locatie
    Arnhem

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked



    *wijst op bovenstaande reacties*

    En dit is wat er gebeurt als je op een forum vol met webhosters gaat vragen om een ervaring met een bepaalde host. Als concurrent zijn ze vaak te druk bezig met hun eigen product verkopen.
    Eerlijk gezegd wordt mij niet duidelijk of iemand hier daadwerkelijk klant is bij OVH. Mail/bel ze gewoon eens en kijk hoe (snel) ze reageren, dat zegt al een hoop meer dan wat er hier allemaal staat.

  10. #10
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    793 Berichten
    Ingeschreven
    18/04/08

    Locatie
    België

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Berichten zijn liked


    Naam: Alain Van Messen
    Bedrijf: Evoluto
    Functie: Zaakvoerder
    URL: www.evoluto.be
    Ondernemingsnummer: 564814865
    View https://www.linkedin.com/company/evoluto's profile on LinkedIn

    Ikzelf ben begonnen met een OVH RPS oplossing voor hosting.
    Unmanaged met een linux OS, support kon soms wat aanslepen
    maar ik kreeg altijd wel iemand te pakken ... Heb daarna de RPS
    geupgrade en erg snel een dedicated afgenomen ...

    De RPS oplossing vond ik niet stabiel genoeg (reboots) en met de
    dedicated had ik wat pech, netwerk problemen, packet loss, ... enz

    OVH viel in mijn opzicht wel mee, voor de prijs, uiteraard !
    Je hebt altijd voor je geld, dat is en blijft de vuistregel ...

    Indien je toch voor een OVH dedi zou gaan, zorg ervoor dat de RAID
    hardware-matig gebeurt, dat is niet altijd 100% duidelijk op de website.
    Laatst gewijzigd door avanmessen; 03/08/09 om 03:51.

  11. #11
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    479 Berichten
    Ingeschreven
    22/10/06

    Locatie
    Hoogerheide

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 Berichten zijn liked


    Naam: Jimmy
    Registrar SIDN: nee
    Ondernemingsnummer: nvt

    Kijk avanmessen daar hebben we ook wat aan.
    Ik heb ondertussen een vraag in me gedachte die eigenlijk nergens op slaat maar wel met hun diensten te maken heeft, zo kan ik mooi hun reactietijd uittesten.

    Topic in het aanbiedingenforum kan ook gewoon blijven staan hoor
    Heb inmiddels iemand in de vriendenkring gevonden die bij OVH zit en er een dedicated maar die had vandaag geen tijd. Morgen eens navraag doen.

    @PeterT, tuurlijk dat is ook wel zo. maar had ook zo kunnen zijn dat ze een kennis ofzo hebben die bij OVH zit. Ik zou er eigenlijk van opkijken als ze OVH gingen prijzen boven hun eigen diensten
    Maar het is toch het vragen waard



  12. #12
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    254 Berichten
    Ingeschreven
    01/02/05

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik heb ook een dedicated van OVH. Waar je zou kunnen kijken voor wat ervaringen is forum.ovh.nl Ze hebben toendertijd 500 dedicated servers voor 1 jaar weggegeven. Zelf ben ik tevreden over snelheid en de uptime. Ze hebben ook nederlandse support medewerkers, dus dat zit ook wel goed. Het enige waardoor ik er niks zou afnemen is omdat het een frans bedrijf is met frans management. Het is budget en je merkt het in bepaalde dingen wel terug. Andere zaken zijn dan wel weer goed geregeld, maar ik betaal liever wat meer en wat persoonlijker contact.

  13. #13
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    479 Berichten
    Ingeschreven
    22/10/06

    Locatie
    Hoogerheide

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 Berichten zijn liked


    Naam: Jimmy
    Registrar SIDN: nee
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ja zo denk ik er inmiddels ook over, heb genoeg aanbiedingen gehad via WHT dmv het aanbiedingen topic als via msn omdat ik het daar in m'n msn naam had staan dat ik er een zocht, welke ook rond de prijs van een ovh server liggen. Dan maar geen vkvm etc en daar wat meer voor betalen.

    Een interessant stuk wat ik nog vond op wht.com trouwens:
    Linkje

    Daar schrik je dan toch wel weer van

  14. #14
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    254 Berichten
    Ingeschreven
    01/02/05

    Locatie
    Den Haag

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Die vKVM is inderdaad verschrikkelijk. Ik heb er ook met pijn en moeite een eigen OS op gekregen, het gaat standaard niet van harte.

  15. #15
    OVH ervaringen, wie o wie?
    Kris De Rocker
    4.682 Berichten
    Ingeschreven
    18/09/03

    Locatie
    Merelbeke (België)

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    194 Berichten zijn liked


    Naam: Kris De Rocker
    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: nvt

    Voor ervaringen van OVH moet je mss eens Tim (fusa.be) contacteren, die heeft daar servers staan...

Pagina 1 van de 3 1 2 3 LaatsteLaatste

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics