Likes Likes:  0
Resultaten 16 tot 30 van de 36
Pagina 2 van de 3 Eerste 1 2 3 LaatsteLaatste
  1. #16
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    23 Berichten
    Ingeschreven
    16/05/08

    Locatie
    heerhugowaard

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    ik heb 2maande ovh gehad ware snelle servers maar het nadeel was dat er wat was met hun kernel ik kon geen ipv6 tunnel make enzo maarja voor die prijs €11 euro de maand ipv de meeste vps providers die voor 512mb ram €40euro de maand vrage.

  2. #17
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    961 Berichten
    Ingeschreven
    02/05/04

    Locatie
    Montreal, Canada

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: 873411853

    We hebben er een nameserver draaien, we hadden dezelfde configuratie genomen bij een Belgische collega hoster.

    Tot nu toe heeft die OVH VPS 0 problemen gekend, de VPS bij de 'hoog aangeschreven' Belgische hoster uit Antwerpen heeft er al bij al bijna 20 uur uitgelegen op een periode van 10 maand. Hetzelfde patroon zagen we bij een klant met een VPS bij hen op dezelfde node.

    In het begin hadden ze problemen met hun filesysteem, daarna zou hun Virtuozzo niet stabiel genoeg zijn. Toen het bleef aanduren moesten we maar managed diensten nemen want we konden het zogezegd zelf niet. Het systeem bleef crashen, ookal draaide er de laatste maanden enkel SSH.

    Dus vrij prositief, al denk ik niet dat je daar moet aankloppen indien je vaak en veel support nodig hebt.

  3. #18
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    83 Berichten
    Ingeschreven
    08/06/09

    Locatie
    Veenendaal

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    OVH Klant

    Goedendag, ik ben een OVH klant.

    Ik kan u verzekeren dat dit een goed bedrijf is om een aankoop van een server te doen,

    Ik zou beginnen met een server van, www.kimsufi.com aangeboden door OVH. Het zijn begin servers dus lage prijs, met een beste wel aardige goeie preformace. of hoe je dat ook zegt.

    Mijn download van me server ligt rond de 13MB Per seconden,

    Thuis heb ik een verbinding van 7 MB per seconden omdat wij glasvezel hebben, Dus het uploaden van bestandjes gaat bij mij met 7 MB perseconden.

    Dus het is zeker een aanrader!

    Ik heb de Kimsufi XXL

  4. #19
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    184 Berichten
    Ingeschreven
    15/09/03

    Locatie
    Belgium

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    KvK nummer: BE 867.507.028
    Ondernemingsnummer: BE 867.507.028

    Ik heb veel ervaring met ovh (kimsufi, Superplan en ook HG servers), en wat ik kan zeggen is dat Ovh is goed zolang je geen probleem hebt. Support is heel traag, even in het Frans en niet altijdt efficient.

    Als er een probleem is op je server, dans zou je beter een nieuwe bestellen en alles erop verhuizen.

    Het andere probleem is dat ze hebben weinig transit buiten europa dus traffic naar de VS en Asia kan heel traag zijn.

    Maar kan je meer vragen voor de prijs ?

  5. #20
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    25 Berichten
    Ingeschreven
    03/12/09

    Locatie
    beveren

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: n
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: 0887675011

    Sinds meer dan 6 maaden heb ik een kimsufi server van OVH en ik kan niet klagen.
    Twee keer een downtime van minder dan 30 minuten.

  6. #21
    OVH ervaringen, wie o wie?
    moderator
    4.720 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185 Berichten zijn liked


    Naam: D. Koop
    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door snefrika Bekijk Berichten
    Sinds meer dan 6 maaden heb ik een kimsufi server van OVH en ik kan niet klagen.
    Twee keer een downtime van minder dan 30 minuten.
    Redelijk oud topic wat je kicked
    Mijn ervaring met OVH is inderdaad wat vertaal problemen en trage support, maar wat wil je voor die prijs. De servers zijn in elk geval leuk om backups op af te vuren en als test systeempjes zolang het met de normale OVH kernel kan en anders even een normale installatie doen
    Met vriendelijke groet, Yourwebhoster.eu - Managed VPS diensten met Epyc performance op 100% SSDs

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  7. #22
    OVH ervaringen, wie o wie?
    fdisk /dev/sda
    649 Berichten
    Ingeschreven
    27/02/07

    Locatie
    Meerssen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Yourwebhoster Bekijk Berichten
    zolang het met de normale OVH kernel kan en anders even een normale installatie doen
    Stap 1: Login
    Stap 2: Eigen clean install doen
    Stap 3: Whatever er op de planning stond.
    Kan toch echt niet anders daar.... anders heb ik alsmaar problemen (blijft toch best leuk zo'n gratis test server om zelf dingen te testen.... ).

  8. #23
    OVH ervaringen, wie o wie?
    moderator
    4.720 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185 Berichten zijn liked


    Naam: D. Koop
    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door vipeax Bekijk Berichten
    Stap 1: Login
    Stap 2: Eigen clean install doen
    Stap 3: Whatever er op de planning stond.
    Kan toch echt niet anders daar.... anders heb ik alsmaar problemen (blijft toch best leuk zo'n gratis test server om zelf dingen te testen.... ).
    Even een install doen met een kickstart is zo gedaan Moet natuurlijk wel even alles goed instellen.
    Tsja heb geen gratis testserver, betaal der wel voor
    Met vriendelijke groet, Yourwebhoster.eu - Managed VPS diensten met Epyc performance op 100% SSDs

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  9. #24
    OVH ervaringen, wie o wie?
    B Digit Internetdiensten
    977 Berichten
    Ingeschreven
    20/06/07

    Locatie
    Gouda

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 24389933
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rdevos Bekijk Berichten
    Goedendag, ik ben een OVH klant.

    Ik kan u verzekeren dat dit een goed bedrijf is om een aankoop van een server te doen,

    Ik zou beginnen met een server van, www.kimsufi.com aangeboden door OVH. Het zijn begin servers dus lage prijs, met een beste wel aardige goeie preformace. of hoe je dat ook zegt.

    Mijn download van me server ligt rond de 13MB Per seconden,

    Thuis heb ik een verbinding van 7 MB per seconden omdat wij glasvezel hebben, Dus het uploaden van bestandjes gaat bij mij met 7 MB perseconden.

    Dus het is zeker een aanrader!

    Ik heb de Kimsufi XXL

    13 MB halen op een 100MBit lijn wordt lastig

  10. #25
    OVH ervaringen, wie o wie?
    moderator
    4.720 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185 Berichten zijn liked


    Naam: D. Koop
    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Je kan upgraden naar Gbit
    Met vriendelijke groet, Yourwebhoster.eu - Managed VPS diensten met Epyc performance op 100% SSDs

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  11. #26
    OVH ervaringen, wie o wie?
    geregistreerd gebruiker
    23 Berichten
    Ingeschreven
    16/05/08

    Locatie
    heerhugowaard

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    ik heb een dedicated server bij ovh werkt allemaal goed ik heb hem nu 105dagen en hij is nog niet offline geweest 100% uptime

  12. #27
    OVH ervaringen, wie o wie?
    Certified
    3.404 Berichten
    Ingeschreven
    06/11/06

    Locatie
    Groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    54 Berichten zijn liked


    KvK nummer: 02099933

    Als ik het topic zo lees is er relatief veel downtime/zijn jullie bijna aan het opscheppen wie het hoogste uptime heeft...
    Dan zou er toch ergens een belletje moeten gaan rinkelen

  13. #28
    OVH ervaringen, wie o wie?
    moderator
    4.720 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185 Berichten zijn liked


    Naam: D. Koop
    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pierce Bekijk Berichten
    Als ik het topic zo lees zijn jullie bijna aan het opscheppen wie het hoogste uptime heeft...
    Dan zou er toch ergens een belletje moeten gaan rinkelen
    naja ik heb het niet over uptime, maar het is een prima bedrijf om de backups bij te plaatsen al dan niet primair, maar wel leuk om als extraatje te hebben.
    Merk net dat ik weer een server over heb bij OVH, denk dat ik het vervolg van KVM daarop uit ga testen zover het kan met OVH...
    Met vriendelijke groet, Yourwebhoster.eu - Managed VPS diensten met Epyc performance op 100% SSDs

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

  14. #29
    OVH ervaringen, wie o wie?
    Certified
    3.404 Berichten
    Ingeschreven
    06/11/06

    Locatie
    Groningen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    54 Berichten zijn liked


    KvK nummer: 02099933

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Yourwebhoster Bekijk Berichten
    naja ik heb het niet over uptime, maar het is een prima bedrijf om de backups bij te plaatsen al dan niet primair, maar wel leuk om als extraatje te hebben.
    Merk net dat ik weer een server over heb bij OVH, denk dat ik het vervolg van KVM daarop uit ga testen zover het kan met OVH...
    Ik zou mijn backups daar niet durven plaatsen hoor... als ze daar net zo mee omgaan als de stabiliteit van het systeem kan je straks fluiten naar je backups.

  15. #30
    OVH ervaringen, wie o wie?
    moderator
    4.720 Berichten
    Ingeschreven
    21/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185 Berichten zijn liked


    Naam: D. Koop
    Bedrijf: Yourwebhoster.eu
    Functie: baas
    URL: yourwebhoster.eu
    KvK nummer: 32165429
    View danielkoop's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pierce Bekijk Berichten
    Ik zou mijn backups daar niet durven plaatsen hoor... als ze daar net zo mee omgaan als de stabiliteit van het systeem kan je straks fluiten naar je backups.
    Zover ik weet is het systeem stabiel en heb ik nog geen last van gehad. Maar goed het zijn ook geen primaire backups.
    Met vriendelijke groet, Yourwebhoster.eu - Managed VPS diensten met Epyc performance op 100% SSDs

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!

Pagina 2 van de 3 Eerste 1 2 3 LaatsteLaatste

Labels voor dit Bericht

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics