Resultaten 1 tot 15 van de 75
Pagina 1 van de 5 1 2 3 ... LaatsteLaatste
Geen
  1. #1
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen

    Beste WebHostingTalk.nl leden,

    Ik ben van plan om binnenkort een Bare Metal dedicated server bij LeaseWeb aan te schaffen. Helaas is het nogal moeilijk om hier ervaringen van te vinden, vandaar dat ik het even hier vraag. Ik ben van plan om deze (klik) server aan te schaffen, met een contract voor 3 jaar (30% korting) en deze uit te breiden met een harddisk van 2 x 4 TB en 3 IP's in totaal.

    Dan wordt dit dus de configuratie:

    UW CONFIGURATIE
    Dell R210-II/Intel G530
    Maandelijkse basis prijs € 29,00
    Dell PowerEdge R210 II € incl.
    1x Intel Dual-Core G530 € incl.
    2GB DDR3 € incl.
    2x4TB SATA2 € 55,00
    IP : 3 € 5,00
    Contractduur 36 Months
    Betaal termijn (-30%) 36 Months
    Maandelijks totaal € 62,30
    Eenmalige setup kosten € 0,00

    (Sorry voor de slechte copy skills :P)

    Denken jullie dat dit een goede deal is? En hebben jullie zelf dus ervaringen met LeaseWeb Bare Metal servers?

    Alvast bedankt!
    wdele



  2. #2
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    269 Berichten
    Ingeschreven
    19/05/09

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 Berichten zijn liked


    Naam: appie
    Registrar SIDN: Nee
    Ondernemingsnummer: NVT

    Ik zou zelf niet 3 jaar vast willen zitten aan een verouderde/trage server. Ook is de prijs van 2x4TB nogal hoog.

    3 jaar is erg lang en er kan veel wijzigen in die tijd!

    Sent from my GT-I9505 using webhostingtalk mobile app
    Likes Ramon Fincken liked this post

  3. #3
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door 24x7hosting Bekijk Berichten
    Ik zou zelf niet 3 jaar vast willen zitten aan een verouderde/trage server. Ook is de prijs van 2x4TB nogal hoog.

    3 jaar is erg lang en er kan veel wijzigen in die tijd!

    Sent from my GT-I9505 using webhostingtalk mobile app
    Bedankt voor je reactie. Ik had ook mijn twijfels bij 3 jaar... stel dat het niet bevalt? Maar ik bespaar er wel ontzettend veel mee!
    De prijs van 2 x 4 TB is misschien wel hoog ja, maar de prijs van de server zelf inclusief IP's is best laag.
    Maar hoezo verouderde/trage?

  4. #4
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    1.423 Berichten
    Ingeschreven
    20/03/09

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    178 Berichten zijn liked


    Naam: Patrick Ekkel
    Bedrijf: Ekkel Infratechniek B.V.
    Functie: DGA
    URL: ekkelinfratechniek.nl
    KvK nummer: 59322276

    Ik zou zeggen plaats hier een aanvraag http://www.webhostingtalk.nl/aanbiedingen-gezocht/

    En dan weet ik zeker dat je betere aanbiedingen krijgt dan wat of jij hebt gevonden bij leaseweb
    Likes Ramon Fincken liked this post

  5. #5
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    1.423 Berichten
    Ingeschreven
    20/03/09

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    178 Berichten zijn liked


    Naam: Patrick Ekkel
    Bedrijf: Ekkel Infratechniek B.V.
    Functie: DGA
    URL: ekkelinfratechniek.nl
    KvK nummer: 59322276

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wdele Bekijk Berichten
    Bedankt voor je reactie. Ik had ook mijn twijfels bij 3 jaar... stel dat het niet bevalt? Maar ik bespaar er wel ontzettend veel mee!
    De prijs van 2 x 4 TB is misschien wel hoog ja, maar de prijs van de server zelf inclusief IP's is best laag.
    Maar hoezo verouderde/trage?

    1x Intel Dual-Core G530
    Deze cpu hoort eigelijk thuis in het museum
    2GB DDR3
    Ik heb op mijn desktop al 10x meer geheugen met 2gb begin je echt niks
    2x4TB SATA2

    Sata tja leuk voor thuis met zijn 7200RPM
    Maar ik zou toch echt gaan kijken naar SAS of zelfs nog beter SSD
    Likes Ramon Fincken liked this post

  6. #6
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door patrickekkel Bekijk Berichten
    1x Intel Dual-Core G530
    Deze cpu hoort eigelijk thuis in het museum
    2GB DDR3
    Ik heb op mijn desktop al 10x meer geheugen met 2gb begin je echt niks
    2x4TB SATA2

    Sata tja leuk voor thuis met zijn 7200RPM
    Maar ik zou toch echt gaan kijken naar SAS of zelfs nog beter SSD
    Dat kan, maar alsnog is het een goede aanbieding.
    Het is een web server... ik kan net zo goed werken met 256 MB RAM...
    SSD? Ik merk geen verschil. HDD is goed genoeg voor mij nu.

  7. #7
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    1.423 Berichten
    Ingeschreven
    20/03/09

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    178 Berichten zijn liked


    Naam: Patrick Ekkel
    Bedrijf: Ekkel Infratechniek B.V.
    Functie: DGA
    URL: ekkelinfratechniek.nl
    KvK nummer: 59322276

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wdele Bekijk Berichten
    Dat kan, maar alsnog is het een goede aanbieding.
    Het is een web server... ik kan net zo goed werken met 256 MB RAM...
    SSD? Ik merk geen verschil. HDD is goed genoeg voor mij nu.
    Dan wens ik je toch heel veel succes.
    Ons hosting platform begon met minimaal 32gb aan ram en zelfs dat is zuinig.
    Menig hoster hier op wht deelt mijn mening hier.
    en sata je merkt geen verschil ? mischien met 1 website niet maar wel met 500+
    en zeker als je er een aantal serieuse website's tussen hebt zitten die goed bezocht worden.

  8. #8
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    856 Berichten
    Ingeschreven
    30/04/09

    Locatie
    NL

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    14 Berichten zijn liked


    KvK nummer: 51985977

    Wat een reacties hier zeg. En alleen maar om de klant zelf binnen te halen lijkt het wel.

    Leuk dat je thuis 10x meer geheugen hebt. In mijn server heb ik 100x meer geheugen, dus? Het gaat om vraag en aanbod, als 2GB voldoet is er geen reden om voor meer te betalen.

    Let wel, je moet wel ineens voor 36 maanden betalen. Dus niet alleen een 36 maanden contract, ook ineens voor 36 maanden betalen.

    Ik zou liever voor dit gaan, kost je minder centen. Wel betere specificaties:
    HP DL120G6/Intel G6950
    Monthly base price € 39,00
    HP ProLiant DL120 € incl.
    1x Intel Dual-Core G6950 € incl.
    4GB DDR3 € incl.
    4x2TB SATA2 € 20,00
    IP : 3 € 5,00
    Contract term 36 Months
    Billing term (-30%) 36 Months
    Monthly total € 44,80

  9. #9
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door patrickekkel Bekijk Berichten
    Dan wens ik je toch heel veel succes.
    Ons hosting platform begon met minimaal 32gb aan ram en zelfs dat is zuinig.
    Menig hoster hier op wht deelt mijn mening hier.
    en sata je merkt geen verschil ? mischien met 1 website niet maar wel met 500+
    en zeker als je er een aantal serieuse website's tussen hebt zitten die goed bezocht worden.
    Allereerst wil ik aangeven dat ik de toon van het bericht toch matig vind.
    Maar goed, ik begin net en ik heb nog niet het aantal websites op mijn platform zodat ik kan investeren in (een) hele goede server(s).

  10. #10
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door xaban Bekijk Berichten
    Wat een reacties hier zeg. En alleen maar om de klant zelf binnen te halen lijkt het wel.

    Leuk dat je thuis 10x meer geheugen hebt. In mijn server heb ik 100x meer geheugen, dus? Het gaat om vraag en aanbod, als 2GB voldoet is er geen reden om voor meer te betalen.

    Let wel, je moet wel ineens voor 36 maanden betalen. Dus niet alleen een 36 maanden contract, ook ineens voor 36 maanden betalen.

    Ik zou liever voor dit gaan, kost je minder centen. Wel betere specificaties:
    HP DL120G6/Intel G6950
    Monthly base price € 39,00
    HP ProLiant DL120 € incl.
    1x Intel Dual-Core G6950 € incl.
    4GB DDR3 € incl.
    4x2TB SATA2 € 20,00
    IP : 3 € 5,00
    Contract term 36 Months
    Billing term (-30%) 36 Months
    Monthly total € 44,80
    Hey, bedankt voor je reactie.
    Welke server is dat? Ik zat eerst te kijken naar die met 4 GB RAM, maar de RAM maakt mij niet zo heel veel uit.
    Bedankt.

  11. #11
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    1.423 Berichten
    Ingeschreven
    20/03/09

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    178 Berichten zijn liked


    Naam: Patrick Ekkel
    Bedrijf: Ekkel Infratechniek B.V.
    Functie: DGA
    URL: ekkelinfratechniek.nl
    KvK nummer: 59322276

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door xaban Bekijk Berichten
    Wat een reacties hier zeg. En alleen maar om de klant zelf binnen te halen lijkt het wel.

    Leuk dat je thuis 10x meer geheugen hebt. In mijn server heb ik 100x meer geheugen, dus? Het gaat om vraag en aanbod, als 2GB voldoet is er geen reden om voor meer te betalen.

    Let wel, je moet wel ineens voor 36 maanden betalen. Dus niet alleen een 36 maanden contract, ook ineens voor 36 maanden betalen.

    Ik zou liever voor dit gaan, kost je minder centen. Wel betere specificaties:
    HP DL120G6/Intel G6950
    Monthly base price € 39,00
    HP ProLiant DL120 € incl.
    1x Intel Dual-Core G6950 € incl.
    4GB DDR3 € incl.
    4x2TB SATA2 € 20,00
    IP : 3 € 5,00
    Contract term 36 Months
    Billing term (-30%) 36 Months
    Monthly total € 44,80
    Xaban,

    Ik ben al ruim een half jaar niet meer actief in de hosting/IT wereld.
    Dus voor mij is het niet om een klant binnen te halen.

    Zou enkel zonde zijn dat de TS 3 jaar met een server draait die nu al achterhaald is.

  12. #12
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    En zoals gewoonlijk maak ik een topic aan op een forum en is het meteen al super-gezellig.
    Na dit topic zal ik maar weer naar een ander gaan zoeken...

  13. #13
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Veel respect voor @bibawa van Xenius. Goede support heb ik al ervaren! Ik zal daar binnenkort waarschijnlijk een dedicated server kopen.

  14. #14
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    Geregistreerd Gebruiker
    4.636 Berichten
    Ingeschreven
    23/04/05

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    353 Berichten zijn liked


    Naam: Toin Bloo
    Bedrijf: Dommel Hosting
    URL: www.dommelhosting.nl
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 17177247

    Beste wdele, welkom op dit doorgaans toch wel gezellige forum. Op zich is dat een mooie aanbieding. Maar waar wil je de server voor gaan gebruiken? Voor wat websites en backups ofzo zal deze server wel voldoen.

    Ik zou alleen niet snel voor een 3 jaars contract gaan en al helemaal niet als er van te voren betaald moet worden. De hosting wereld verandert nogal snel, 3 jaar is vrij lang.

    Met Leaseweb heb ik zelf geen ervaring. Wel met bare metal servers, daarvan heb ik racks vol in Eindhoven. Wat trekt je aan in de aanbieding van Leaseweb? Ik ben het wel eens met de mensen dat de processor wat aan de oude kant is. Een quad core is voor een bare metal server tegenwoordig toch wel het minimum. Neem iets met een Xeon processor, dan zit je altijd goed.

  15. #15
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    165 Berichten
    Ingeschreven
    11/09/10

    Locatie
    apeldoorn

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 Berichten zijn liked


    Naam: Laurens Dragicevic
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ik zou toch echt met een e3 processor gaan, er zit niet veel verschil qua prijs in:
    http://www.leaseweb.com/nl/bare-meta...igurator/11163

    Uw bare metal server is best goed voor persoonlijk websites. Maar ik zou toch met een Xeon gaan omdat deze ECC ondersteund. Dat betekend dat het ram gelijk een stuk veiliger is en onnodige crashes kan voorkomen. Deze heeft dan ook gelijk 4 GB geheugen en een e3 processor dat een stuk sneller is en natuurlijk stuk toekomst bestendiger.

    Voor de rest is het een leuk server voor een simpel website maar niet voor grotere dingen. Ik neem aan het server voor persoonlijk gebruik is. Maar ECC geheugen moet ik echt aanraden voor 24/7 servers.

    --
    @patrickekkel , Het is inderdaad dat z'n server inderdaad niet goed is om klanten op te hosten. Er zijn meerdere redenen waarom iemand een server wilt kopen. Niet allemaal is zakelijk. Wij hebben nog niet gehoord waarom hij een server wilt hebben. Hij heeft wel gezegd dat 256 MB genoeg zal zijn. Dus ik neem aan een klein website of persoonlijke host.

    Je zit het gelijk te vergelijken met een hosting platform met minimaal 32 GB RAM, terwijl de TS dat waarschijnlijk niet wilt doen, als ik ineens ga zeggen 'Dat is erg weinig geheugen, onze servers hebben een minimum van 128 GB', Dat kan opschepperig overkomen(als dat niet je bedoeling was dan...)

    Ik ben ermee eens dat hij beter voor een ander kan gaan. Je kan immers voor een net iets beter gaan omdat je anders toch voor 3 jaar met een server opgeschept zit. En zekerheid is altijd belangrijk. Beter net iets meer capaciteit dan iets te weinig.
    Laatst gewijzigd door xentos; 14/06/14 om 16:04.

Pagina 1 van de 5 1 2 3 ... LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2017 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics