Resultaten 16 tot 30 van de 75
Pagina 2 van de 5 Eerste 1 2 3 4 ... LaatsteLaatste
Geen
  1. #16
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    269 Berichten
    Ingeschreven
    19/05/09

    Locatie
    Zoetermeer

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 Berichten zijn liked


    Naam: appie
    Registrar SIDN: Nee
    Ondernemingsnummer: NVT

    Hoe dan ook, genoeg redenen om het niet te doen. Laat je adviseren en geef aan wat je precies wilt gaan doen. Denk zelf dat je beter uit bent met een VPS bijvoorbeeld.

    Sent from my GT-I9505 using webhostingtalk mobile app

  2. #17
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    57 Berichten
    Ingeschreven
    20/05/13

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Berichten zijn liked



    Ik had ook mijn twijfels bij 3 jaar... stel dat het niet bevalt? Maar ik bespaar er wel ontzettend veel mee!
    Het lijkt nu misschien voordelig, maar als je snel groeit is de server na één jaar mogelijk al een blok aan je been. Als je net begint, lijkt het me daarom hoogst onverstandig om een beslissing voor een termijn van 3 jaar te maken. 1 jaar is al lang. Tenzij je die 8 TB aan schijfruimte echt al nodig hebt, kun je inderdaad waarschijnlijk beter starten met een schaalbare VPS met maandcontract; kun je altijd nog overstappen op een dedicated server als upgraden niet economisch meer is.
    Laatst gewijzigd door Pnin.; 14/06/14 om 19:42.

  3. #18
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    515 Berichten
    Ingeschreven
    08/04/08

    Locatie
    Weert

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Berichten zijn liked


    Bedrijf: Openworx - Hostworx
    URL: www.hostworx.nl
    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 14129365
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door xentos Bekijk Berichten
    Ik zou toch echt met een e3 processor gaan, er zit niet veel verschil qua prijs in:
    http://www.leaseweb.com/nl/bare-meta...igurator/11163
    Alleen is die E3 alleen via Leaseweb Duitsland verkrijgbaar en maar 100MBit.

  4. #19
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    658 Berichten
    Ingeschreven
    03/08/11

    Locatie
    Pijnacker

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    37 Berichten zijn liked



    ander idee: server kopen en in een colo hangen? Heb je zelf alles in de hand kwa hardware (nja, bijna alles)

    je kunt na een maand - onbepaalde tijd dingen up of downgraden, schijven kun je er zelf inzetten (aangezien je klaagt over het duur zijn van).
    Zou hier niet een mogelijkheid in schuilen?
    Laatst gewijzigd door Rez; 14/06/14 om 20:29.

  5. #20
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    Geregistreerd Gebruiker
    4.636 Berichten
    Ingeschreven
    23/04/05

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    353 Berichten zijn liked


    Naam: Toin Bloo
    Bedrijf: Dommel Hosting
    URL: www.dommelhosting.nl
    ISPConnect: Lid
    KvK nummer: 17177247

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rez Bekijk Berichten
    ander idee: server kopen en in een colo hangen
    Nou zou dat lastig kunnen worden met die afbraakprijzen die Leaseweb voor servers hanteert. 29 euro voor èn server èn fatsoenlijke colo is niet veel. Aan de andere kant, die meerprijs voor de SATA schijven verdien je vet terug als je ze zelf in de winkel haalt. 55 euro x 36 maanden = 1980 euro en daar kun je heel wat spares voor inslaan...

  6. #21
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Bedankt allemaal voor de reacties.

    Ik ben bezig met een host voor zowel persoonlijke als professionele en drukbezochte websites. Ik ben niet bezig met zomaar een kleine host die niks voorstelt.

    Ik heb minstens nodig:

    1 TB disk space
    Heb niet veel RAM nodig, het is immers een web server
    SSD als het kan, maar niet is ook goed

    - - - Updated - - -

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door 24x7hosting Bekijk Berichten
    Hoe dan ook, genoeg redenen om het niet te doen. Laat je adviseren en geef aan wat je precies wilt gaan doen. Denk zelf dat je beter uit bent met een VPS bijvoorbeeld.

    Sent from my GT-I9505 using webhostingtalk mobile app
    Steeds als ik vraag om advies voor een dedicated server wordt er een VPS aangeraden. Ik heb te weinig resources.

    - - - Updated - - -

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rez Bekijk Berichten
    ander idee: server kopen en in een colo hangen? Heb je zelf alles in de hand kwa hardware (nja, bijna alles)

    je kunt na een maand - onbepaalde tijd dingen up of downgraden, schijven kun je er zelf inzetten (aangezien je klaagt over het duur zijn van).
    Zou hier niet een mogelijkheid in schuilen?
    Tja, hier heb ik (nog) niet de kennis voor (vooral op hardware-gebied). En hier is een grote investering voor nodig zou ik zo denken, en ik kan dat nog niet uitgeven zonder garantie dat het een succes word.

  7. #22
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pnin. Bekijk Berichten
    Het lijkt nu misschien voordelig, maar als je snel groeit is de server na één jaar mogelijk al een blok aan je been. Als je net begint, lijkt het me daarom hoogst onverstandig om een beslissing voor een termijn van 3 jaar te maken. 1 jaar is al lang. Tenzij je die 8 TB aan schijfruimte echt al nodig hebt, kun je inderdaad waarschijnlijk beter starten met een schaalbare VPS met maandcontract; kun je altijd nog overstappen op een dedicated server als upgraden niet economisch meer is.
    Ik ben het met je eens dat er in 3 jaar veel verandert.
    Maar ik heb nu een VPS en dat is niet meer "economisch". Ik gebruik (op de bandbreedte na) nu al ongeveer alle resources die ik heb en goedkoop zou ik die server niet echt noemen!

  8. #23
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    Dennis.
    3.657 Berichten
    Ingeschreven
    11/07/06

    Locatie
    Oosterhout

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    262 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis
    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: 20144338

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wdele Bekijk Berichten
    Ik ben het met je eens dat er in 3 jaar veel verandert.
    Maar ik heb nu een VPS en dat is niet meer "economisch". Ik gebruik (op de bandbreedte na) nu al ongeveer alle resources die ik heb en goedkoop zou ik die server niet echt noemen!
    Geen idee wat je nu hebt aan VPS specificaties, maar een Intel G530 proccesor is echt low-speed.
    Een VPS (xeon) core is in de meeste gevallen veel sneller dan een Intel G530.

    Misschien kun je beter kijken naar een Dedicated server met een wat oudere Xeon QuadCore proccesor (X3320 of iets in die richting), deze zijn sneller dan een G530 en ongeveer even goedkoop.

    Op zich is er niks mis met de prijs, een eigen server voor dat bedrag is niet haalbaar i.c.m colocatie.

  9. #24
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dennis0162 Bekijk Berichten
    Geen idee wat je nu hebt aan VPS specificaties, maar een Intel G530 proccesor is echt low-speed.
    Een VPS (xeon) core is in de meeste gevallen veel sneller dan een Intel G530.

    Misschien kun je beter kijken naar een Dedicated server met een wat oudere Xeon QuadCore proccesor (X3320 of iets in die richting), deze zijn sneller dan een G530 en ongeveer even goedkoop.

    Op zich is er niks mis met de prijs, een eigen server voor dat bedrag is niet haalbaar i.c.m colocatie.
    De specificaties van mijn huidige VPS zijn:

    4 Intel Xeon processoren
    2048MB RAM geheugen
    Snelle I/O performance
    100GB SAS hardeschijf
    25000GB dataverkeer p/m

  10. #25
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    57 Berichten
    Ingeschreven
    20/05/13

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Berichten zijn liked



    Een VPS met veel schijfruimte wordt al snel duur, dat klopt. Heeft ook te maken met de redundantie die meestal is ingebouwd (bv. RAID10), wat bij je geselecteerde dedicated server natuurlijk niet het geval is. Zo'n drie jaar geleden had ik een goedkope "bare metal" dedicated server bij LeaseWeb. Nooit problemen mee gehad. Support is traag, verwacht daar niet teveel van, maar de server en het netwerk waren vrij stabiel.

    De specificaties van mijn huidige VPS zijn:

    4 Intel Xeon processoren
    2048MB RAM geheugen
    Snelle I/O performance
    100GB SAS hardeschijf
    25000GB dataverkeer p/m
    Welke "resources" zijn dan op, behalve schijfruimte, als je genoegen zou nemen met een dedicated server met 2 GB RAM en een Intel G530? Een VPS met 2 cores (net als de G530), 2 GB RAM en 150 GB+ schijfruimte heb je al voor minder dan 30 euro (en een maandcontract).
    Laatst gewijzigd door Pnin.; 14/06/14 om 23:23.

  11. #26
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pnin. Bekijk Berichten
    Een VPS met veel schijfruimte wordt al snel duur, dat klopt. Heeft ook te maken met de redundantie die meestal is ingebouwd (bv. RAID10), wat bij je geselecteerde dedicated server natuurlijk niet het geval is. Zo'n drie jaar geleden had ik een goedkope "bare metal" dedicated server bij LeaseWeb. Nooit problemen mee gehad. Support is traag, verwacht daar niet teveel van, maar de server en het netwerk waren vrij stabiel.



    Welke "resources" zijn dan op, behalve schijfruimte, als je genoegen zou nemen met een dedicated server met 2 GB RAM en een Intel G530? Een VPS met 2 cores (net als de G530), 2 GB RAM en 150 GB+ schijfruimte heb je al voor minder dan 30 euro (en een maandcontract).
    Alle resources zijn op op de bandbreedte na zoals hierboven al aangegeven.
    Hierna volg ik je niet meer.

  12. #27
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    57 Berichten
    Ingeschreven
    20/05/13

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9 Berichten zijn liked



    Onder (hardware) resources versta ik m.n de beschikbare processorkracht, RAM-geheugen, bandbreedte en eventueel schijfruimte. Als je zegt dat je resources "op" zijn, ga ik ervan uit dat je processorkracht of geheugen tekort komt (er gebeurt meer op de server dan de hardware aan kan), maar uit je keuze voor die server van LeaseWeb blijkt dat je kennelijk voldoende hebt aan minder processorkracht en geheugen dan waar je nu over beschikt. Vandaar de verwarring.

  13. #28
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pnin. Bekijk Berichten
    Onder (hardware) resources versta ik m.n de beschikbare processorkracht, RAM-geheugen, bandbreedte en eventueel schijfruimte. Als je zegt dat je resources "op" zijn, ga ik ervan uit dat je processorkracht of geheugen tekort komt (er gebeurt meer op de server dan de hardware aan kan), maar uit je keuze voor die server van LeaseWeb blijkt dat je kennelijk voldoende hebt aan minder processorkracht en geheugen dan waar je nu over beschikt. Vandaar de verwarring.
    O.

    Maar, wat voor andere specificaties zou ik moeten gebruiken om de server wél geschikt te maken voor het hosten van websites?

  14. #29
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    geregistreerd gebruiker
    52 Berichten
    Ingeschreven
    04/06/14

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Naam: Voornaam Achternaam

    Hmm, na wat denken heb ik toch het idee dat met 2 á 4 TB beginnen verstandig is. Die krijg ik wel op, geloof me!

    Wat dachten jullie hiervan?

    UW CONFIGURATIE
    Dell R200/Intel E4500
    Maandelijkse basis prijs € 29,00
    Dell PowerEdge R200 € incl.
    1x Intel Core 2 Duo E4500 € incl.
    2GB DDR2 € incl.
    2x2TB SATA2 € 15,00
    Contractduur 1 Month
    Betaal termijn 1 Month
    Maandelijks totaal € 44,00
    Eenmalige setup kosten € 0,00

    Een SSD wordt 'm voorlopig nog niet; die dingen zijn ongelofelijk duur! Dat kan ik nu echt niet betalen hoor.
    Laatst gewijzigd door The-BosS; 15/06/14 om 09:40.

  15. #30
    LeaseWeb Bare Metal servers ervaringen
    moderator
    5.690 Berichten
    Ingeschreven
    21/05/03

    Locatie
    NPT - BELGIUM

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    481 Berichten zijn liked


    Naam: Dennis de Houx
    Bedrijf: All In One
    Functie: Zaakvoerder
    URL: www.all-in-one.be
    Ondernemingsnummer: 0867670047

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wdele Bekijk Berichten
    Hmm, na wat denken heb ik toch het idee dat met 2 á 4 TB beginnen verstandig is. Die krijg ik wel op, geloof me!
    Geloof me die krijg je misschien wel vol, maar je iops zullen om te huilen zijn als je er 2000 tot 4000 klanten tegelijk wil opzetten die gemiddeld 1GB hd space hebben. Toch zeker als je maar 2GB ram hebt en je dus eigenlijk niks kunt cachen.
    Dennis de Houx - All In One ~ Official ISPsystem partner

    Lees hier de webhostingtalk.nl forum regels en voorwaarden!
    Likes SebastiaanStok liked this post

Pagina 2 van de 5 Eerste 1 2 3 4 ... LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2017 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics