Likes Likes:  0
Resultaten 1 tot 15 van de 29
Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste
Geen
  1. #1
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    15 Berichten
    Ingeschreven
    02/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: later
    Ondernemingsnummer: later

    Thread Starter

    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?

    Wie heeft ervaring met http://www.platinumservermanagement.com ?

    Zijn er in Nederland bedrijven die iets soortgelijks aanbieden, al dan niet tegen een hogere prijs maar wel uitstekende kwaliteit leveren? Zo ja, welke bedrijven?

    Ik heb tevens in het aanbiedingen gezocht forum een offerte aangevraagd, dus voel je vrij om ook een aanbod te doen.

  2. #2
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    100 Berichten
    Ingeschreven
    07/04/08

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 17257552
    Ondernemingsnummer: nvt

    Platinumservermanagement is een prima bedrijf. Denk niet dat een Nederlands bedrijf hier aan kan tippen, ze zijn namelijk echt snel met actie ondernemen, ze zien het direct en zijn echt 24 uur bemand. Echt een aanrader.

  3. #3
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    402 Berichten
    Ingeschreven
    23/12/03

    Locatie
    ergens onder Leeuwarden

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 01104341
    Ondernemingsnummer: nvt

    Hebben idd 24/7 support, ze zijn gespecialiseerd in cPanel.
    Hele ingewikkelde dingen kun je niet aan ze overlaten, management is heel basic.

    Denk niet dat je dit ergens anders tegen een vergelijkbare prijs kunt vinden.

  4. #4
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    15 Berichten
    Ingeschreven
    02/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: later
    Ondernemingsnummer: later

    Thread Starter
    Dank voor de reacties.

    Maken jullie overigens ook gebruik van dit bedrijf, of kennen jullie het alleen via via?

    s2software: Wat bedoel je met hele ingewikkelde dingen? Kan je wat voorbeelden noemen?

    Ik ben best bereid wat meer te betalen, maar bij welke bedrijven kan ik terecht in Nederland? Is er uberhaupt een bedrijf dat gespecialiseerd is in management (van andermans servers op afstand) en dit heel goed kan tegen een redelijke prijs?

    Andere reacties en tips hoor ik graag!

  5. #5
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    240 Berichten
    Ingeschreven
    17/10/06

    Locatie
    Emmen

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 01135579
    Ondernemingsnummer: nvt

    Ja hoor, vraag anders Randy (ISPI.nl) eens hier op het forum, volgens mij vanaf 45 euro per maand!

  6. #6
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    Banned
    794 Berichten
    Ingeschreven
    02/03/05

    Locatie
    Mijdrecht

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 30203392
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door ikzoeksrvmgnt Bekijk Berichten
    Ik ben best bereid wat meer te betalen, maar bij welke bedrijven kan ik terecht in Nederland? Is er uberhaupt een bedrijf dat gespecialiseerd is in management (van andermans servers op afstand) en dit heel goed kan tegen een redelijke prijs?
    In management wel. Daar zul je er genoeg van vinden. Alleen die het 24/7 met een zelfde sla als je eerder noemt zullen er niet veel zijn. Vaak worden er dan eisen gestelt aan de locatie van de hardware ivm met bereikbaarheid, of de keuze van bepaalde hardware (ivm met hardware storingen). Of de sla zijn stukken beperkter.

  7. #7
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    6.040 Berichten
    Ingeschreven
    23/10/04

    Locatie
    Amsterdam

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    171 Berichten zijn liked


    Functie: Systems Engineer
    URL: weblog.aklmedia.nl
    View randytenhave's profile on LinkedIn

    Correct. Garanties geven op hardware kan veelal enkel op basis van best-effort. Conventionele onderdelen (switches, harddisk, geheugen, planken, cpu's) heb ik wel op voorraad liggen maar je zult nét zien dat dat veelal niet gaat passen.

  8. #8
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    SolidHost
    8.296 Berichten
    Ingeschreven
    29/06/03

    Locatie
    Rotterdam/Amsterdam/Barcelona

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    323 Berichten zijn liked


    Naam: Andre van Vliet
    Bedrijf: SolidHost Managed Hosting
    Functie: CEO
    URL: www.solidhost.com
    KvK nummer: 24366308
    View andrevanvliet's profile on LinkedIn

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Gwen Bekijk Berichten
    Denk niet dat een Nederlands bedrijf hier aan kan tippen, ze zijn namelijk echt snel met actie ondernemen, ze zien het direct en zijn echt 24 uur bemand. Echt een aanrader.
    Er zijn genoeg Nederlandse bedrijven die qua kwaliteit er met kop en schouders bovenuit (kunnen) steken, echter praat je dan over het algemeen over wel over een aanzienlijk hoger bedrag. "Unlimited admin time" voor $29/maand ga je in Nederland niet snel vinden.



  9. #9
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    100 Berichten
    Ingeschreven
    07/04/08

    Locatie
    Eindhoven

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: Ja
    KvK nummer: 17257552
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Apoc Bekijk Berichten
    Er zijn genoeg Nederlandse bedrijven die qua kwaliteit er met kop en schouders bovenuit (kunnen) steken, echter praat je dan over het algemeen over wel over een aanzienlijk hoger bedrag. "Unlimited admin time" voor $29/maand ga je in Nederland niet snel vinden.
    Met genoeg geld kan alles ja....

  10. #10
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    overnames
    64 Berichten
    Ingeschreven
    21/01/08

    Locatie
    amsterdam sloten

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: JA
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Maar toch hoe snel wil je de gegevens van je server in handen van derden geven die je niet kent hoe betrouwbaar de bedrijven ook zijn.

    Ik zou niet zomaar root of admin passwoorden weggeven.
    heb wel eens bij klanten gezien dat er backdoors werden geinstalleerd
    of extra programma's waarvan je zou denken OK dat heeft dit met remote management te maken.

    Liever ga ik in zee met een bedrijf waarvan ik weet wie mijn beheer doet
    en maak dat persoonlijke afspraken mee.
    dan zomaar her en der een bedrijf aanroepen tot help beheer mijn computer.

    No offence voor de gene die het wel goed doen hoor!

  11. #11
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    15 Berichten
    Ingeschreven
    02/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: later
    Ondernemingsnummer: later

    Thread Starter
    In management wel. Daar zul je er genoeg van vinden. Alleen die het 24/7 met een zelfde sla als je eerder noemt zullen er niet veel zijn. Vaak worden er dan eisen gestelt aan de locatie van de hardware ivm met bereikbaarheid, of de keuze van bepaalde hardware (ivm met hardware storingen). Of de sla zijn stukken beperkter.
    Ter verduidelijking: de hardware valt geheel buiten de SLA. De serverleverancier is verantwoordelijk voor alle hardwareproblemen.
    Dus de SLA betreft enkel de software kant. (De tijd voor het vervangen van hardware wordt uiteraard niet meegerekend in de SLA tijden)

    Correct. Garanties geven op hardware kan veelal enkel op basis van best-effort. Conventionele onderdelen (switches, harddisk, geheugen, planken, cpu's) heb ik wel op voorraad liggen maar je zult nét zien dat dat veelal niet gaat passen.
    Zie hierboven

    Er zijn genoeg Nederlandse bedrijven die qua kwaliteit er met kop en schouders bovenuit (kunnen) steken, echter praat je dan over het algemeen over wel over een aanzienlijk hoger bedrag. "Unlimited admin time" voor $29/maand ga je in Nederland niet snel vinden.
    Met genoeg geld kan alles ja....
    Daarom ook mijn vraag: hoeveel is een redelijke/scherpe prijs die wel reeel is in Nederland. En wie kan dat leveren?

    Maar toch hoe snel wil je de gegevens van je server in handen van derden geven die je niet kent hoe betrouwbaar de bedrijven ook zijn.

    Ik zou niet zomaar root of admin passwoorden weggeven.
    heb wel eens bij klanten gezien dat er backdoors werden geinstalleerd
    of extra programma's waarvan je zou denken OK dat heeft dit met remote management te maken.

    Liever ga ik in zee met een bedrijf waarvan ik weet wie mijn beheer doet
    en maak dat persoonlijke afspraken mee.
    dan zomaar her en der een bedrijf aanroepen tot help beheer mijn computer.

    No offence voor de gene die het wel goed doen hoor!
    Daarom deze post. Welke goede betrouwbare partijen zijn er?

  12. #12
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    2.003 Berichten
    Ingeschreven
    23/11/05

    Locatie
    Amsterdam en Schiphol-Rijk

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 33304957
    Ondernemingsnummer: nvt

    Platinumserver management werkt vrijwel met geheel geautomatiseerd systeembeheer. Zij hebben veel kant en klare scripts om alle basis dingen op te zetten en te onderhouden. Meer dan dat, kunnen en willen zij niet doen.

    PSM doet ook uitsluitend Cpanel. Met Plesk kun je niet bij hun terecht. Wij hebben in het verleden wat Cpanel servers bij hun weggezet (~ 70 servers) maar onze eigen admins moesten eigenlijk al het werk doen, meer dan zeer eenvoudige handelingen doen zij of kunnen zij gewoon niet.

    Daar is de prijs natuurlijk ook naar. 29 dollar voor server management.

    Hierna hebben we een tijdje samen gewerkt met Serverwizards. Zij zijn zeer goed, maar duidelijk onderbemand. Hun reactie/response tijden zijn zeer uiteenlopend. Wederom kwam het erop neer dat wij in veel gevallen de zaken zelf op moesten lossen.

    Tegenwoordig hebben we nog een aantal servers bij Serverwizards staan, die eerste lijns doen, terwijl wij de klanten die daar staan een escalatiepath hebben aangeboden naar onze eigen systeembeheerders. Dit werkt op zich prima, maar dit levert eigenlijk niet de werklastverlichting op die wij voor ogen hadden.

    Wij hebben gewoon meer systeembeheerders aangenomen en houden tegenwoordig het traject liever in eigen handen.

  13. #13
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    880 Berichten
    Ingeschreven
    13/12/03

    Locatie
    zwolle

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: nvt
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Gwen Bekijk Berichten
    Platinumservermanagement is een prima bedrijf. Denk niet dat een Nederlands bedrijf hier aan kan tippen, ze zijn namelijk echt snel met actie ondernemen, ze zien het direct en zijn echt 24 uur bemand. Echt een aanrader.
    Ze zijn snel met actie ondernemen wanneer het urgent is. Meestal duurt het toch wel lang voordat ze dingen voor je echt afmaken. Je ziet ze vaak reageren met looking into this of will investigate this...etc.. Als je dit als een zinvolle acties ziet dan zijn ze snel ja. Maar lijkt me niet.

  14. #14
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    15 Berichten
    Ingeschreven
    02/02/09

    Locatie
    Noord-Holland

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: later
    Ondernemingsnummer: later

    Thread Starter
    Bedankt voor uitgebreide reacties. Maar ik ben nog steeds benieuwd welke betrouwbare bedrijven in Nederland/België serverbeheer kunnen leveren tegen een redelijke prijs.

    Wie kan mij opweg helpen?
    Om het misschien nog concreter te maken: wie in de branche heeft een goede naam op het gebied van server management? Iedereen kan er vast 2 à 3 uit zijn hoofd noemen, dan komen we er samen wel.

  15. #15
    Ervaringen Platinumservermanagement.com en andere servermanagement bedrijven?
    geregistreerd gebruiker
    2.003 Berichten
    Ingeschreven
    23/11/05

    Locatie
    Amsterdam en Schiphol-Rijk

    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 Berichten zijn liked


    Registrar SIDN: nee
    KvK nummer: 33304957
    Ondernemingsnummer: nvt

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door ikzoeksrvmgnt Bekijk Berichten
    Maar ik ben nog steeds benieuwd welke betrouwbare bedrijven in Nederland/België serverbeheer kunnen leveren tegen een redelijke prijs.
    Bijvoorbeeld Solidhost. Maar verwacht nergens PSM prijzen, aangezien dat gewoon niet rendabel is indien men echt goede systeembeheer levert.

Pagina 1 van de 2 1 2 LaatsteLaatste

Webhostingtalk.nl

Contact

  • Rokin 113-115
  • 1012 KP, Amsterdam
  • Nederland
  • Contact
© Copyright 2001-2018 Webhostingtalk.nl.
Web Statistics